Goede service en prima geholpen

Afspraak was zo gemaakt,het was druk maar zo vlug aan de beurt.olie ververst,servicebeurt.als het klaar is ,komen ze de sleutels brengen.tijdens het wachten mag je iets te drinken pakken.service op en top.

Goed geholpen.

Goed geholpen door de dame achter de balie. Door een busstaking kon ik niet meer naar huis. De dame achter de balie heeft nog een huurauto geregeld voor me zodat ik naar huis kon. Top!!!

ik was op tijd moet 800 uur

beurt apk ik was auto hele dag kwijt 0p 6 maart ik werkplaats binnen ge lopen om afspraak maken

service goed uitgevoerd

Alles is volgens afspraak correct verlopen. Een opmerking ik was in de veronderstelling dat de APK keuring gratis is bij een grote onderhouds beurt

Zeer goed verlopen

Alleen was mij niet bekend dat je met de Nefkensvip een leen auto mee kon krijgen!!

Gewoon prima

vriendelijk, snel en correct geholpen

na een zich onverwachts voordoend probleempje gebeld naar Nefkens Opel Eindhoven. Voor slechts enkele uren later is een afspraak ingepland. Na een half uur was e.e.a. keurig opgelost.

Prima en correcte service

Alle afspraken worden keurig nagekomen, wordt tijdig geinformeerd over de uit te voeren werkaamheden en de kosten hiervan

conform afspraak

Vriendelijke service

Goed en snel geholpen

prima service

goed deinformeerd vooraf en tijdens en na afloop van de onderhoudsbeurt

Zeer tevreden klant, ga zo door!

Ik wordt altijd netjes behandeld, vriendelijk en beleefd personeel en geen verrassingen mbt het onderhoud.

Zeer tevreden.

Uitstekende service.

Prima. Fijn geholpen

Vriendelijk geholpen. Leenauto stond klaar. Mujn auto fijn gemaakt en gewassen

Goede service en klantvriendelijk. Ik word elke keer weer prima geholpen

Goed, maar op mijn vraag over leaseverlenging vond ik jullie vertegenwoordiger niet erg geïnteresseerd Jammer

top service

Bij de eerste APK keuring heel goede srevice verleend/

Vlot en deskundig geholpen

Best wel tevreden hoor

Tevreden over de onderhoudsbeurt maar de auto was niet schoon gezogen de herfstbladeren lagen er nog in ook in bagageruimte. Waarschijnlijk een vergissing. Wel was de buitenkant prachtig schoon.

Prettig contact

Goed geholpen aan de balie! Daarna uitgenodigd een kop koffie/thee te drinken met Ton van der Rhee was Zeer plezierig!

Onderhoud en APK keurig binnen afgesproken tijd afgehandeld.

Had APK reeds afgesproken toen de auto aangaf dat de olie ververst moest worden. Dit kon gedurende de reeds gemaakte afspraak. Aangezien ik aangegeven had ter plaatse te willen wachten werd vooraf duidelijk aangegeven hoeveel extra tijd de extra werkzaamheden zouden kosten.

Zwaar teleurgesteld

Mijn wagen was voorzien van een plastic kentekenplaathouder (waarde van de houder ?) met een andere naam bedrukt (niet Nefkens). Na de onderhoudsbeurt constateerde ik dat mijn houder was verwisselt, zonder dat ik in kennis was gesteld. Inmiddels was de garage gesloten maar ik baalde ervan. Ik heb mijn beklag gedaan en mijn ongenoegen kenbaar gemaakt. Het gaat mijn niet om geld, hoe kan het zijn dat een monteur even beslist dat de kentekenplaat houder verwisselt moet worden. Vandaar deze slechte recensie.

Deze keer niet goed bevallen

Auto ging voor een standard beurt, was na 1 uur gereed, de afhandeling er na duurde ruim een uur in verband met goedkeuring lease maatschappij en andere zaken, vind dit geen goede zaak..

Super bedrijf

Alles gaat volgens afspraak super goede ervaring