Prima gedaan

Nette service, goed werk

Prima behandeld

Duidelijke uitleg wat er gaat gebeuren

Superfijn dat ik op het laatste moment nog terecht kon

Met 2 kapotte lampen toch nog aan het eind van de dag terecht kunnen waar je niet bekend bent als vaste klant. Dat is nog eens service!

Geruststellend

Het voelt geruststellend om uitleg te ontvangen. Wat de status is, de bevindingen zijn en voortgang

Netjes en snel geholpen

X

Ondanks werkplaats bezoek wagen wederom defect

Mijn auto met een storing gebracht. 9 maart jl Nefkens kon niets vinden maar wel 130 euro berekenen. Wederom zelfde probleem ( zondag de 26e mrt )dat wagen in een beveiliging modus staat en niet te starten is! Tevens wederom een sleutel die ook weer niet werkt. Mijn vertrouwen in de Opel is helemaal weg! Wagen is 5 aug bij jullie geweest voor apk en onderhoud. Nwe accu ingezet daarna begon de ellende heel langzaam welke nu steeds sneller komt ook sinds nwe accu werkt het start stop systeem niet meer ook niet na laatste inspectie 9 mrt.

Prima werk!

Onderhoudsbeurt helemaal volgens plan verlopen, benodigde tijd werd tevoren opgegeven en prima volbracht.

Makkelijke tour, brengen, maken, vervangend vervoer en op tijd ophalen, top!

Zie boven

De auto lijkt helemaal in orde alleen ben ik met de fiets gevallen , dus volgende keer geen leenfiets meer, want nu lig ik zeker een week in de kreukels. fijn weekend

Prima, alleen met de leenauto ging het niet perfect

Was, toen ik hem overnam, niet afgetankt

Slechte communicatie

Het is slecht communiceren met Nefkens E-mails worden niet beantwoord Telefonisch slecht bereikbaar Zonder overleg/afstemming wordt een aandrijfsnaar opgevoerd, terwijl de km stand moet vermoeden dat die allang moet zijn vervangen. Toezeggingen worden niet nagekomen. Hopelijk is het in de werkplaats wel goed gegaan.

Niets gebeurd.

Na advies van ANWB auto naar nefkens gebracht door sleepbedrijf. Ik heb gebeld naar Nefkens en kreeg te horen dat reserve sleutel ontbrak terwijl ik die wel had meegeven aan het bergingsbedrijf. Na twee weken en diverse overleg met opel service kreeg ik te horen dat sleutel nog in broekzak bergings chauffeur zat. Ik heb geen enkel telefoontje van Nefkens gehad en heb alles zelf moeten regelen. Na diverse telefoontjes waarbij ik 2x kreeg te horen dat mijn auto in de planning zat is er uiteindelijk niets gebeurd. Heb de auto naar een ander bedrijf laten brengen.

Goede service met als pluspunt de leenfiets. Auto bij op halen netjes afgeleverd

Een goede service

Grote beurt opel corsa met als extra een schone en gewassen auto. Prettige medewerkers.

Prima geholpen

Vriendelijk personeel en keuring etc. naar tevredenheid verlopen. Communicatie mag wat beter: telefonisch aangegeven dat de leenauto niet meer nodig was en aangegeven dat ik mijn auto pas op zou kunnen komen halen nadat de werkplaats gesloten was (maar wel voor 18.00 uur). Dit zou geen probleem zijn. Beide aspecten waren echter bij aankomst niet doorgegeven. Gelukkig zag ik de monteur nog toen ik mijn auto op wilde komen halen, anders had ik hem niet mee kunnen nemen bleek achteraf.

Klantvriendelijke benadering

Jaarlijkse onderhoudsbeurt netjes en geheel volgend afspraak afgewerkt. Vooraf duidelijkheid over de te verwachten kosten gekregen. Auto gewassen weer in ontvangst kunnen nemen

Niets te klagen bij Nefkes!

Vakwerk mensen! Dank u!

Aanleiding bijvullen terwijl ik hem zelf 2 dagen eerder helemaal gevuld heb. ?????

Belachelijk hoge prijs voor deze (nog niet eens) reparatie

Goede ervaring

Goede ervaring maar de kosten vallen altijd tegen

Keurige begeleiding

Heel keurige ontvangst, begeleiding en uitleg van het personeel aan de balie. Niets op aan te merken dus en de komende tijd zal blijken of de monteur(s) ook hun werk goed hebben gedaan, maar daarover is op dit moment niet de geringste twijfel. De 10 bewaar ik nog even voor een volgende keer want dit was pas de eerste keer dat ik mijn auto aan jullie zorg toevertrouwde.... Met dank en vriendelijke groet, D. H. Ooievaar.

Ben tevreden

Kom al jaren bij jullie, dat zegt toch voldoende.

Slechte service, schade na bezoek aan Nefkens

Auto gebracht voor kleine beurt bij de Opel. Digitaal aangegeven om NIET te stofzuigen en te wassen. Dit was wel gedaan helaas. Bij thuiskomst kras ontdekt op de motorkap….. Direct gebeld maar de ‘persoon die erover gaat’ is er niet, hij zal maandag bellen, werd er gezegd . Dit is nu, woensdagavond, nog niet gebeurd. Schandalig dus. Vertrouwen is weg. Schadevergoeding zou gepast zijn

Correct, duidelijk en dezelfde dag klaar.

Vriendelijke benadering en gedaan wat ik vroeg en wat er gedaan moest worden.

Duurt te lang

Opel Combo gebracht voor APK en onderhoudsbeurt, vervangen buiten spiegel en reflector achterzijde bumper. Auto om 08:00 daar gebracht, einde van de dag niet gereed.. Volgende dag in de ochtend door Opel verhuur gebeld dat de leenbus terug moest en er een andere auto klaar stond, kost mij tijd dat omruilen.. verwachting was dat de auto ook vrijdag niet gereed zou zijn, om 15:30 bericht dat de auto klaar was. Wij hebben blackbox in de auto waardoor ik kan zien wanneer de auto gestart wordt, en dat was pas die donderdag om 14:50... dat houdt dus in dat ik mijn busje daar om 08:00 neer zet en dat er pas om 14:50 aan begonnen wordt...dan snap ik wel dat deze die dag niet klaar is maar ik heb die bus nodig voor mn werk en kan m eigenlijk gewoon niet missen en vind het daarom vervelend te zien dat ik m gewoon 2 dagen kwijt ben...en het kost de lease maatschappij een dag extra (of meer) aan kosten van de leen auto