Alles orima geregeld

Helaas banden niet op voorraad, zodat ik n keer terug moet komen.

Adequaat en vriendelijk

Professioneel

Klantvriendelijkheid en duidelijk uitleg wat er moet gebeuren

Duidelijke uitleg van probleem

Alles conform afspraak met een plan voor de toekomst

Nette afhandeling

Tevreden

zoals altijd goed en vriendelijk ontvangen , snel geholpen (APK).

afgehandeld conform afspraak

goed. rekening gehouden met mijn wens om te wachten , op tijd klaar.

bij vergissing een leen auto beschikbaar ,mijn tegenzin om op mijn leeftijd in een vreemde auto te rijden ,en het begrip hiervoor ging alles vlot .bedankt

Prima en snel geholpen

Zoals ik zei prima en snel geholpen

correct en vriendelijk

Vakkundig en fijn advies

Vakkundig en fijn advies. Ga met veilig gevoel op reis

heel goedafspraak goed nagekomen

slecht

Slecht, auto was opgesleept en naar jullie gebracht, sleper had kapotte accu vermeld op formulier, accu is vervangen maar naar de oorzaak is verder niet gekeken, ook de koelvloeistof stond onder peil en was niet bijgevuld, klepje van tankdop had ik op zitting gelegd (deze opent niet meer) hier was verder ook niets mee gedaan, zelfs niet even over gebeld. Er stond alleen maar kapotte accu op het formulier van de sleper was het antwoord. . . . .

goed en zonder gedoe

Afspraak maken gaat eenvoudig, werk wordt goed en vakkundig gedaan, naar tevredenheid

Gewoon heel goed

Uitstekende klantgerichtheid

Ik werd goed en snel geholpen en er werd zeer klantgericht meegedacht over een oplossing voor vervangend vervoer, je voelt je als een VIP-klant ;-)

Goede communicatie. Alles wordt goed uitgelegd. Er is tijd voor je.

Duidelijke uitleg over de extra kosten van de reparatie

Geen antwoord op de gestelde vragen gekregen.

De monteurs kennen Opel. Maar, kennen de monteurs ook het model (Cascada)!? Ik heb een Email op 02-04-2023 gestuurd, tot op heden geen antwoord. Overigens, het service-logboek is niet afgetekend/afgestempeld.

gewoon alles mooi afgewerkt en naar wens

telkens ik er kom is de ontvangst prima

Zeer teleurstellend

Het contact met de werkplaats en verrichte werkzaamheden zijn volledig naar behoren, maar het contact bij het ophalen van de auto aan de balie is zeer teleurstellend verlopen!!

Alles is goed geregeld en snel klaar

SUPER

SUPER

prima service

goed geholpen en op een vriendelijke manier

APK keuring en bandenwissel snel en goed verzorgd

Om 8:00 uur mijn auto gebracht, voor de APK keuring en bandenwissel. Al voor de lunch bericht gekregen, inclusief werkrapport, dat hij klaar stond. De prijs was gelijk aan de offerte.