Onderhoud uitgevoerd alleen een update voor een terugroep actie kon niet worden uitgevoerd door een landelijke storing. Dus weer een afspraak moeten maken.

Vriendelijke en behulpzame receptie. Neemt de tijd om naar je te luisteren. Afhandling zeer correct. Prijsopgave vooraf.

Goede sevice

Snelle en goede service

Een telefonische afspraak maken mislukte nadat ik twee x doorgeschakeld werd door telefoniste, ik zou teruggebeld worden wat niet gebeurde. Volgende dag naar uw vestiging op Pietersberg gereden, waar ik direct en goed geholpen werd, dank zij Berrie Jansen

vriendelijk, behulpzaam, deskundig.

Eerste aanspreekpunt bijzonder hartelijk en behulpzaam. Beloftes worden nagekomen. Later nog gesproken met verkooppersoneel. Goed geïnformeerd en deskundig. Bij mijn volgende aankoop ga ik zeker terug.

Snel en vriendelijk behandeld

Op mijn vraag of de winterwielen van mijn oude Corsa ook op mijn "nieuwe" passen kon de balie medewerker geen antwoord geven, dat moest ik thuis maar even zelf kijken ......

Goed nagekomen afspraak 10

Goed nagekomen afspraak 10

prima service en snelle afhandeling

Na een anvankelijk lange wachttijd is er toch een eerder tijdslot gevonden en mijn service beurt prima uitgevoerd. Prima service.

Ik ben goed geholpen

Afspraak goed nagekomen

Wat belooft is word ook gedaan

Vriendelijk Kundig duidelijk snel Dus ben ik zeer tevreden

niet volledig uitgevoerd

onderhouds termijn niet gereset. krijg iedere rit te zien dat olie ververst moet worden. Interieurfilter niet vervangen. verder alles naar wens, heb deze keer ook niet lang hoeven wachten voor de balie, was bijna direct aan de beurt.

Kundig, professioneel en vriendelijk.

Mijn auto kan, na de onderhoudsbeurt van afgelopen maandag, er weer een jaartje tegen. Ook is er meteen een actie geweest wat het gevolg was van een terugroep actie. We rijden nu weer met een goed gevoel in onze fantastische C5 Aircross rond. Heel erg bedankt Nefkens Citroen Eindhoven!

Snelle service

Hoefde niet lang te wachten tot de auto weer klaarstond

Goed geholpen

Goed, vriendelijk en netjes geholpen

tsja nu de ruitenvloeistof vergeten.

Kan ik weer terug.

Ik werd vriendelijk en correct te woord gestaan.

Strak gecommuniceerd, goede leenfiets, fijne werkplek voor laatste stukje wachten.

zie boven

zeer tevreden

geen op of aanmerkingen

Vriendelijk en servicegericht

Snelle en vriendelijke behandeling.

fijn dat alles weer is na gekeken en in orde is, geeft een veilig gevoel. En prettig te woord gestaan wordt aan de balie.

Perfect geholpen

Duidelijke diagnose en kostenopgave. Na reparatie met een blinkend gewassen auto naar huis.

Ben zeer tevreden over de beurt en bandenwissel zoals dat door uw mensen is uitgevoerd

Zoals ik in een zin boven heb aangegeven

Erg naar tevredenheid

Personeel aan de balie is erg correct en geeft uitgebreid informatie over de afgesproken service. Ook het diagnose rapport was duidelijk en werd de kans gegeven om de gevonden schade punten te repareren of te vervangen. Al met al een volledige duidelijkheid.

Prima geholpen maar iets te weinig duidelijkheid

Auto gebracht voor APK, onderhoud en bandenwissel. Al snel gebeld dat aantal reparaties noodzakelijk was voor APK, maar dat onduidelijk was of de benodigde onderdelen er zouden zijn. Pas 's avonds bij het ophalen bleek dat een vervolgafspraak nodig is omdat handremkabels er niet waren. Klinkt niet echt als een heel zeldzaam onderdeel, en nu moet ik nog een dag speciaal naar de garage komen??? Ik ben net verhuisd, dat kost me behoorlijk wat tijd en benzine...

Fantastisch

Ik werd meteen geholpen, ondanks er maar 3 monteurs aanwezig waren ivm lang feestdag. Super en thanks.