Probleemloze kilometerbeurt

De kilometerbeurt is goed verlopen. De informatie was prima.

tegenvaller

De beloofde vervangende auto was niet aanwezig moest er op wachten. De vervangende auto moest worden afgetankt dit werd niet vooraf verteld, zodat ik bij inlevering op zoek moest naar een tankstation hoewel ik niet in Eindhoven bekend ben. Ondanks een VIP verzekering geen 10% korting op een mattenset hoewel dat wel in de voorwaarden staat. Op mijn telefoontje geen verdere reactie ontvangen wat wel was toegezegd.

Snelle service en jullie houden je aan de afspraak.

Tevreden

Inname auto, overleggen van eventuele reparatie, afgifte auto, heldere kosten indicatie vooraf. Het klopt bij deze garage ik kom hier graag.

Snel en adequaat geholpen

Controle van de reparatie van een lekke band door een hulpverleningsbedrijf was nodig en gelukkig bleek de reparatie goed uitgevoerd waardoor mijn gevoel van veiligheid weer optimaal was

Top service met vriendelijkeheid en gastvrijheid.

Nefkens verdient een tien voor goede service.

Tijdens mijn bezoeken aan Nefkens valt me op dat u een klantvriendelijke en professionele uitstraling heeft. Wat me tegenvalt is de lange wachttijd voordat de reparatie is uitgevoerd. Naar mijn idee, ging het om een reparatie die een risico voor de verkeersveiligheid inhoudt, waarvan ik zou verwachten dat de reparatie geen weken op zich zou laten wachten.

Prima klantgerichte garage!

De aanschaf, onderhoud en aandacht geven de kwaliteit en aandacht aan voor de klant op de juiste momenten als het nodig is door de hele organisatie.

Snelle service

Ik ben tevreden.

Prima geholpen

Regelmatig overleg

Vriendelijk en vakkundig

Goede service en vriendelijk geholpen.

Tevreden geholpen.

Zeer tevreden met de afhandeling van de klacht. Viel dankzij tussenkomst van de baliemedewerkster onder de garantie Zeer attent van haar.

goed en duidelijk geholpen

Goed geholpen en geadviseerd. Opties aangeboden voor noodzakelijke reparatie. Meegedacht met de klant. Geen onnodige kosten hoeven maken. Top

Snel

Klantvriendelijk

Goed en bekwaam bedrijf

Ik word altijd vriendelijk geholpen.....er is altijd een oplossing voor alles......zeer vakbekwame mensen

Bijna alles gegaan zoals het de bedoeling was, hebben allleen het ontwasemingsprobleem niet opgelost

Service ervaren zoals je t wilt ervaren. Profesioneel.

Aan de balie erg prettig ontvangen en met mevrouw de werkzaamheden doorgenomen, waarbij overbodige aktiviteiten uit de opdracht verwijdert zijn. Dit kwam bij mij als klant erg professioneel over.

Slechte communicatie

1e terugroep actie afspraak kon ik verzetten omdat men niet had gecommuniceerd dat de auto minimaal 30% opgeladen moest zijn. Afspraak direct verzet. Vervolgens werd ik gebeld via DS dat er onderhoud diende plaats te vinden. DS vroeg Nefkens de afspraak te combineren, maar dit kon niet. Zelf gebeld om de afspraak te verzetten, zodat deze wel gecombineerd kon worden. Zou tot 2x toe worden teruggebeld, maar dit is niet gebeurd. Bij de 3e keer bellen werd er direct gekeken naar een nieuwe datum. Wat bleek, dat afspraak kon wel gecombineerd worden met het onderhoud, ik hoefde geen nieuwe afspraak te maken. Vervolgens betalen we voor vervangend vervoer, terwijl er sprake is van een leasecontract. En dan krijgen we een Hyundai I10 mee. Bij een merk als DS zou je wat meer verwachten.

Relaxed and Easy

My experience was pleasant and delightful the adminstrative staff and the mechanics are friendly and inviting and I literally felt like I was home I was so comfortable I smoked a cigar and for me this a small slice of heaven on earth. I have no complaints I am completely satisfied and you had me at hello.

GOED EN VRIENDELIJK PERSONEEL

Mijn auto is keurig gerepareerd, kreeg een fijne en nette vervangende auto mee.

Kloten waardeloos

Afspraak op 14 aug.om 10.15 voor onderhoudsbeurt. Vervolgens gaan ze om 14.00 uur pas aan de auto beginnen waardoor deze niet meer gereed is dezelfde dag! Ze konden ook niet aangeven wanneer de auto de volgende dag 15 aug. gereed zou zijn. In verband afspraken de volgende middag genoodzaakt een leenauto te nemen. Dan krijg je op 15 aug. Om 10.15 een telefoontje dat de auto gereed is. Dus was een leenauto niet nodig geweest! Als de garage gewoon hun afspraak waren nagekomen en zich aan de afspraak van 10.15 hadden gehouden was de auto gewoon de zelfde dag klaar geweest.( er waren ook geen bijzonderheden aan de auto). Vervolgens meteen de auto opgehaald en moesten toch de leenauto betalen!!! Lijkt wel of ze het er om doen om zo geld binnen te krijgen via leenauto’s.

Vriendelijke ontvangst en afwikkeling

Auto, na beurt, van binnen en buiten gepoetst. Heel fijn. Goed gevoel aan over gehouden

Tevreden over onderhoudswerkzaamhden, maar ...

Updaten van navigatie is niet uitgevoerd. Afspraak bij werkplaatsreceptie telefonisch aangegeven dat deze service door ons zou worden gewaardeerd. Bij het ophalen van de auto werden wij verrast met de mededeling dat deze wens specifiek moest worden vermeld voor daadwerkelijke uitvoering. Miscommunicatie of gewoon gebrek aan behoefte analyse tiijdens het maken van deze afspraak.

Netjes geholpen, prima service en de duurzame fiets gebruikt als vervangend vervoer.

Snel en prima te woord gestaan aan de balie. I.v.m. invoer nieuwe software auto, waardoor dit onderhoud mogelijk langer kon duren, kreeg ik het voorstel een fiets te gebruiken om terug naar kantoor te gaan i.p.v. te wachten aan de bezoekers tafel. Hier heb ik dankbaar gebruik van gemaakt. Auto heeft zijn service gekregen en na een belletje vanuit de balie rustig terug gefietst om auto weer op te halen.