Klantvriendelijke en een goede service

Correct geholpen

Correct geholpen

Zeer tevreden!

Eerlijkheid Meedenkend Vriendelijkheid Dit is wat ik hen ervaart bij nefkens eindhoven nogmaals bedankt.

Snel geholpen, door vriendelijke mensen

Ben voor APK bij jullie geweest. Werd direct geholpen en heb niet hoeven te wachten op mijn vervangend vervoer.

Very good service

Very friendly people, very quick on the work Always very helpful

Vriendelijk en correct

Een vriendelijk ontvangst waarbij de gemaakte afspraak correct en snel werd nagekomen. Tijdens het wachten werd ik door enthousiaste verkopers tijdens mijn trip door de showroom ook goed geïnformeerd.

Mijn ervaring was teleurstellend !

Na twee uur in de file gestaan te hebben en een half uur in de garage wilde hij niet meer starten . Compleet dood , na een volgende start poging gingen alle waarschuwing lampjes aan en bleven aan. Bij de derde poging kwam er code 84 te staan . Bij de vierde poging starte de motor weer maar bleven er twee lampjes branden . Na een stukje in de garage op en neer gereden te hebben, geen lampjes meer . Nefkens gebeld . Advies uit laten lezen ! Resultaat ! Niets gevonden ! Kosten €157, --

Uitstekende serviceverlening

Prima uitleg wat men gaat doen met een perfecte kostenindicatie. Zeer klantvriendelijk behandeld.

Goede ervaringen met service balie

Auto opgehaald en rekening werd uitgelegd. Echter 3 dagen later vond ik in de tunnelbak een kaartje dat er een reinigingsvloeistof in het brandstofsysteem was gedaan en dat ik de auto die half vol zat moest voltanken en daarna bij een halve tank weer moest aftanken. Deze info werd mij niet medegedeeld waardoor ik de tank inmiddels al bijna leeg had gereden. Zonde van die vloeistof

Uitstekende behandeling

Auto is weer in topconditie

Altijd fijn geholpen

Goede en snelle service

Goede service, duidelijke communicatie

Deskundige vakmensen, die in combinatie met regelmatig onderhoud ervoor zorgen dat ik tot nu toe haast nooit tussentijds naar de garage moet. Pech langs de weg wordt door adequaat preventief onderhoud voorkomen

Goed en snel geholpen

Je wordt er goed ontvangen, service oke.

De auto is weer goed in orde

De auto loopt weer als vanouds. Blijkbaar was de accu voor hybryde rijden kapot. Aandachtspunt blijft het maken van de afspraak. Kan ik wachten op de beurt ? Is de leenauto besteld ? Dit gaat herhaaldelijk fout.

Ondanks dat ze net het Jeep dealer ship hebben Gekregen alle werkzaamheden uitgevoerd.

Prima service en uitleg van wat er is gedaan.

De auto is zelf van binnen en buiten schoongemaakt!

Men doet zijn best

Helaas niet alles gedaan bij ophalen. Wat wel zeer positief is: meteen gecorrigeerd! Vriendelijk behandeld, verder zeer tevreden

Top service, heel tevreden!

Omdat ik in het bezit ben van een leaseauto was deze garage nieuw voor mij. Ik werd heel vriendelijk te woord gestaan. Omdat ik anderhalf uur moest wachten kreeg ik een fiets te leen zodat ik er even tussenuit kon. Wat ontzettend fijn was dat. Intussen werd er gewerkt aan mijn auto. Met een tevreden gevoel en een gewassen auto reed ik weer naar huis.

Bandenwissel op tijd en conform afspraak uitgevoerd

De bandenwissel werd op het afgesproken tijdstip begonnen en was binnen een uur uitgevoerd

Kosten bandenwissel duurder

Kosten voor vervangen wielen zijn fors gestegen. Daarnaast na wisseling heb ik een foutmelding in systeem dat hij mijn banden niet ziet. Normaal zie ik hoeveelheid bar, en nu een foutmelding.

De serviceverlening is erg fijn : heel goede uitleg van de werkzaamheden, heel vriendelijk personeel en lekkere koffie. Over de auto: Ik heb 100% vertrouwen dat de auto weer, zoals jullie schrijven, in topconditie is. Dat vertrouwen moet er ook zijn, want als leek weet je weinig of niets van de inhoud van de onderhoudswerkzaamheden, ik bedoel hiermee het technische gebeuren. Wel vind ik de prijs erg hoog, maar ook daar moet ik vertrouwen in hebben. Vergeleken met het onderhoud voor jezelf, ik bedoel de gezondheid, valt het dan weer mee op de leeftijd van 9 jaar, dat mijn auto oud is, dus ook geen jonkie meer. Kortom 100 punten. Hartelijke groeten.

Wielen netjes vervangen en snel nog even extra controle op lekkkage

Wielenwissel was ingepland, begon iets later dan verwacht, maar samen met extra controle op verdachte lekkage perfect gedaan. Extra service zonder extra kosten. Bedankt!

prima communicatie

APK en onderhoudsbeurt uitgevoerd. Duidelijke communicatie omtrent uitgevoerde zaken.

Slechte ontvangst

Netwerkstoring dus de garage wist niet dat ik kwam, niet dat ik bleef wachten en gaf aan dat ik voor de update een andere dag terug moest komen. Geen wifi tijdens wachten en wachttijd behoorlijk lang. Update was wel gedaan uiteindelijk.