Prima verzorgde Onderhoudsbeurt + APK uitgevoerd

Opel Nefkens heeft namens Leaseplan voor mijn grandland de onderhoudsbeurt + APK uitgevoerd. Makkelijk via de website een afspraak kunnen maken, bevestiging via mail gehad. Auto in de ochtend ingeleverd met de vraag of er bijzonderheden waren en of er gebruik gemaakt moest worden van vervangend vervoer. Later op de dag SMs gehad dat de auto weer klaar stond. Deze opgehaald na bevestiging dat er geen afwijkingen waren gevonden en de APK weer een jaar mee kon. Prima te woord gestaan bij de balie.

Professioneel en snel

Professioneel en snel

Goede ontvangst door balie medewerkster

Auto is netjes aangenomen door een zeer adequate en vriendelijke balie medewerkster op een maandagochtend! Na mijn weten is onderhoud en apk netjes uitgevoerd. Enkel kreeg ik een factuur van vervangend vervoer terwijl ik daar geen gebruik van heb gemaakt. (Dit is inmiddels al hersteld) Bij ophalen van de auto zou ik een SMS krijgen, die heb ik helaas niet gehad en ben er oo het einde van de dag er maar naar toe gegaan. Echter stond de auto wel al klaar! (Wellicht in tijdsbestek van ophalen auto en dat de auto gereed was elkaar gekruist) Verder prima behandeld.

vriendelijk personeel

wel wat misverstandjes , geen bevestiging terug gekregen, verkeerd mail adres , ondanks gelijk waardig vervangend vervoer gevraagd was er dubbele boeking en moest er allerijl wat geregeld worden . Was prima auto maar zeker niet gelijkwaardig, eclectische auto mee gekregen met 3/4/ lading zonder pas om mogelijkheid tot laden.... Terwijl ik aan gegeven had dat ik auto voor werk nodig had. eind goed al goed ze deden goed hun best om het goed af te handelen! en de dag is prima verlopen met de toch prettig rijdende Opel Corsa E

Afspraken mogen beter

Aankomend voor de auto inlevering smorgens, is er geen huurauto aanwezig en ben ik verplicht om te wachten. Afspraak is maanden geleden gemaakt. Duidelijkheid over sommige dingen op de rekening had wat beter uitgelegd mogen worden. Nieuwe banden, vrijdags rond 16:30 krijg ik een mail hierover. Dinsdags de beurt. Kort dag om zelf nog onderzoek te doen of de banden echt degene zijn die ik wil hebben.

supper vriendelijk personeel bij nefkens

tijdens het wachten is er altijd koffie of thee te verkrijgen bij de koffie automaat als je iets wilt vragen staat het personeel je vriendelijk te woordtnefekens krijgt van mij ee10 plus

correcte behandeling

Jammer dat onderdelen die voor reparatie nodig zijn niet altijd op het bedrijf aanwezig zijn. Daardoor duurde de reparatie een dag langer. Ik ben hierover wel correct en tijdig geïnformeerd. Ik geef nooit aanbevelingen aan andere mensen.

Supersnelle diagnose en reparatie

Zeer klantvriendelijk

Erg slecht!

Servicemanager moet nog steeds contact opnemen

Tijdens het lezen van de krant met een kopje koffie krijgt jouw auto een beurt

Ideaal. Om 08.00 uur je auto brengen voor de jaarlijkse beurt. Krantje lezen, kop koffie erbij en na nog geen 1,5 uur later was de auto klaar. Fijn dat je erop kan wachten.

Uitstekende service

aangegeven dat ik de auto eerder nodig had. Nefkens heeft hier voor z'n beste gedaan en de onderhoudsbeurt was op tijd gedaan.

Zeer vriendelijke behandelling

Alleen had ik niet verwacht dat het al een grote beurt zou worden van €700 met maar 23000 km op de teller

Snelle en correcte behandeling

Naar volle tevredenheid ben ik geholpen L, de rekening was redelijk en de VIP regeling is voor mij heel praktisch, veel eventuele problemen zijn nu te overzien (ben 80 jaar)

Kapotte band snel vervangen

Op dezelfde dag band vervangen :-) , alleen reset vergeten en ik blijf storingsmelding krijgen.

Super vriendelijk

Super vriendelijke mensen zowel aan de telefoon als aan de balie Ze denken met je mee Dat is super

slechte ervaring met de garage

Er was niks gedaan met mijn auto, maar toch moest ik factuur betalen. Ik moest juridisch stapen nemen om mijn geld terug te krijgen. Ik ga nooit meer naar de nefkens garage.

Afspraak nagekomen

Ik had gevraagd of de auto om 2 uur klaar kon zijn en vijf voor 2 kreeg ik bericht dat de auto klaar is.

denken met je mee.

proactief!

tevreden

Werkplaats chef als enige geïnteresseerd in mijn remprobleem sinds 4 jaar bij onderhoud bij diverse Citroendealers. ( Driesen Eindhoven - Keirens Weert) Wordt eindelijk serieus genomen.

Zorgvuldig.

De rekening is uitvoerig toegelicht.

Goede service en goede uitleg van wat er is gedaan aan de auto.

Prima! Snelle service en prettig persoonlijk contact.

Prima! Snelle service en prettig, persoonlijk contact. PS. Graag contactgegevens aanpassen: Mw. A.A. (Toosje) Idema

)Heel tevreden

Gewoon heel tevreden met de service,en contact met de werkplaats.