Gewoon perfect

Perfect. Zelfs de auto is gewassen en schoongemaakt

Keurig op tijd klaar

top bedrijf!

Zou er zo willen werken.. wat een fijne mensen werken daar.

Super!

Ook voor lease rijders is de service van nefkens net zo goed als particuliere rijders! Maar het personeel is super vriendelijk en de koffie staat altijd klaar!

Klacht niet verholpen

APK waarbij aangegeven dat radio nog steeds stoort en uitvalt (al sinds de koop het geval) Probleem nog steeds niet verholpen maar wel weer extra voor moeten betalen. Huurauto was nog niet gereed op afgesproken tijdstip.

De auto rijdt weer geweldig!

Ik had wat aandachtspunten doorgegeven en deze zijn door de monteur bekeken en aan mij persoonlijk teruggekoppeld. Heel prettig. Het gaat immers om de auto waar ik alle dagen in rij en mee onderweg ben en zeker ook grote afstanden zoals naar het buitenland.

Fijne ontvangst, nette service

Ik vind het gebruik van de werkkamer erg fijn. Het bezoek aan de garage kostte mij zo weinig werktijd omdat ik gewoon door kon gaan met mijn werk.

Ramon nam de tijd om mij een en ander heel duidelijk uit te leggen. En heel fijn geholpen Groet Mariëlla

Uitstekend.

Goede communicatie en zeer klantvriendelijk bij Nefkens Pietersbergweg Eindhoven.

probleem nog niet opgelost

goede ervaring, maar een probleem nog steeds niet opgelost. geeft vaak aan via een steeksleutel, dat de auto naar de garage moet' divere keren melding van gemaakt. vanaf aaqnkoop.

Goed geholpen.

Fijne omgeving om te wachten.

Goede service!

Ik ben zeer tevreden over de goede afhandeling!

Very satisfied

Everything was so clear, good and quickly

Goede ontvangst

Netjes te woord gestaan!!

Goed onderhoud met plezierig verblijf in garage

Goed service terwijl ik wacht

Snel en vakkundig

Mijn eerste servicebeurt werd snel en vakkundig uitgevoerd. Goede informatie en tussentijdse telefonisch contact.

Prettige, goede ervaring

Precies gedaan wat nodig was. Nette service en receptie.

Goed geregeld

Korte wachttijden

Mijn ervaring is goed. Alleen had ik graag wat uitleg over het brandstof onderhoud gehad.

Wat ik al noemde. Brandstof onderhoud. UitlegDaarna 1xvol tanken, daarna 1x half vol tanken.

Aardige mensen maar het gaat heel consequent verkeerd

3e bezoek. Eerste twee keer gevraagd mijn banden op 2,8 atmosfeer te zetten, 2x niet gedaan. De 3e keer toch maar weer geprobeerd en nu hebben ze de vorige keren geprobeerd te compenseren: 3,1 erin in plaats van 2.8. Dit zijn echt basics die ze keer op keer niet goed krijgen, dus zoals in de titel: aardige mensen....maar als ik deze garage kan vermijden dan doe ik dat.

Prima geregeld

Netjes en vlot afgewerkt, prima geregeld.

Goede service en duidelijke communicatie!

Ik kwam voor een "simpele" beurt maar er bleek nogal wat te moeten gebeuren aan updates voor de elektrische auto. Ik werd erg goed op de hoogte gehouden en kreeg meerdere malen een update. Heel erg fijn. Uiteindelijk mijn auto weer helemaal in orde opgehaald.

Prima service, duidelijke uitleg en goede koffie. Wel prijzig.

Goed en vlot geholpen. Duidelijke uitleg werkzaamheden met prijsopgave. Grote onderhoudsbeurt (gepland) en vervanging kapotte radiateur (niet gepland, aparte afspraak) waren wel erg prijzig. Schijnt met Alfa-configuratie te maken hebben (lastig voor monteurs). Prettig dat er een leenfiets mogelijk was (uiteindelijk niet gebruikt). Fijn dat ik tijdens wachten op onderhoudsbeurt een aparte vrije ruimte mocht gebruiken om te kunnen werken. Met prima koffie bij de hand is de locatie aan de Pietersbergweg zeker aan te raden. Tip om wel van tevoren even een offerte op te vragen van de uit te voeren werkzaamheden zodat je wat minder ''schrikt''.

ben na tevredenheid geholpen.

Alweer belabberd

Elke keer gaan er meerdere dingen mis. Al de derde keer dat de banden niet gekoppeld zijn met de auto. Al meerdere keren dat ze de verkeerde persoon bellen als de auto klaar is, zelfs als ze zeggen ‘we noteren het extra goed’. Laatste keer hebben ze überhaupt niet gebeld terwijl ze wel beweren dat we gebeld zijn. Maar zaten gewoon te wachten in de wachtruimte.