Super leuk!

Wat was dit leuk! Mijn zoon van 6 vond het geweldig! Veel enthousiaste trainers! Er was muziek en leuke liedjes! De lunch was goed geregeld! Ondanks het koude weer en de corona maatregelen was alles goed geregeld en heeft mijn zoon het geweldig gehad! Bedankt!

Zeer goede visie/filosofie over sport, mens en maarschappij, uitvoering

Visie en filosofie gekoppeld aan een goede, consistente uitvoering. Kampong Voetbal kan haar jeugdleden echt iets extra’s met meerwaarde aanbieden met de activiteiten van Ubuntu, zoals de voetbalkampen en techniektrainingen.

Super leuk, gezellig en veel geleerd

Guusje vond het heel leuk. Heel tof dat Pien Sanders een clinic kwam geven. En ze vond het heel gezellig en heeft leuke nieuwe dingen geleerd

Super gezellig!

Mijn zoon vond het super omdat er veel vriendjes van hem meededen. De opdrachten waren leuk, de sfeer en vooral dat er iemand van Oranje les kwam geven.

Ubuntu biedt kinderen veel meer dan alleen sporten

Onze zoon heeft al meerdere keren meegedaan met Ubuntu sportevenementen. Met gemotiveerde trainers, oog voor het kind en goede en heldere communicatie biedt Ubuntu de kinderen een leuke en leerzame tijd aan. Niet competitie, maar spel en fairplay staan op de voorgrond. Onze zoon heeft al vriendjes gemaakt op de voetbalcamp en verheugt zich telkens weer op de vriendelijke en leuke trainers.

Verfrissend en leerzaam

Het laagdrempelig mogelijk maken van sport voor kinderen klinkt in de praktijk altijd heel mooi maar het ook daadwerkelijk mogelijk maken vraagt inzet, flexibiliteit, toewijding en doorzettingsvermogen. Al deze kernwaarden kun je loslaten op Ubuntu Sport. Wat een prettige club mensen zijn dit. Aan het roer Herman en Chris, het dreamteam. Nooit zijn ze te beroerd om om hulp of een mening te vragen, ga zo door mannen, Ubuntu Sport is echt in staat om het verschil te maken!!

Heel goed initiatief

Ubuntu doet waar sportbonden maar ook verenigingen tekort schieten

Leuke vakantie activiteit voor kids

Mijn zoon van 8 en dochter van 12 vinden het zomer kamp erg leuk. Er werd veel gevoetbald, maar er werden soms ook spelletjes en andere sporten gedaan. Het was wel wisselend per dag welke kinderen deelnamen, en dat bepaalde soms ook de sfeer negatief bij vervelende kids die zich niet aan regels hielden. Er was weinig controle op welke kinderen wanneer aanwezig waren en door wie ze werden opgehaald; dit kan beter ivm het risico op kinderlokkers oid.

Perfecte begeleiding in plezier en bewegen!

Perfecte begeleiding in plezier en beweging voor jonge en oudere kinderen! Mijn kind gaat nu al meerdere kampen met super veel enthousiasme naar de Ubuntu kampen!

Mijn ervaringen met Ubuntu zijn positief en plezierig !

Omdat er vooral en veelal aandacht gegeven wordt aan de sociaal, emotionele ontwikkeling van kinderen ontstaat er een plezierig sportklimaat waarbinnen kinderen het sportieve in zichzelf naar boven halen. Sportief presteren is van ondergeschikt belang maar ontstaat vanzelf als aan bovengenoemde voorwaarden wordt voldaan.

Mag ik morgen weer?

Wanneer mag ik weer naar Ubuntu? Een vraag die we regelmatig gesteld krijgen! Onze zoon geniet ultiem van de voetbalkampen tijdens de schoolvakantie. 3 super toffe dagen - alleen of met vriendjes! Op en top garantie op een dolenthousiaste zoon - die staat te springen van plezier. Leuke activiteiten, goede en lieve trainers, uitdagingen en veel om te leren! Wij zijn er sowieso in januari weer van de partij - en ik zou het zeker iedereen aanbevelen om ook mee te doen!

Zeer betrouwbaar, inhoudelijk fantastisch!

Echt sportkampen 2.0. Heel goed georganiseerd, met oog voor plezier en gezondheid. Mijn zoon gaat al een aantal jaren naar de kampen en kan niet wachten tot de volgende editie. Absolute aanbeveling.

Ubuntu heeft mijn dochter geweldige dagen bezorgd

Mijn dochter heeft al 2 keer een enorm leuk kamp gehad. Ze is pas 4, maar de begeleiding van de kleintjes was super. Ik voelde me heel veilig haar achter te laten. Ze vertelde prachtige avonturen na afloop. Voor herhaling vatbaar!

Laan van Maarschalkerweerd 14

3585 LJ Utrecht

+31 6 33823014

Over Ubuntu Sport

Ubuntu Sport is de sportacademie die tot doel heeft met sport de ontwikkeling van ‘Sports & Life Skills’ bij kinderen de stimuleren. Teamsport is bij uitstek geschikt als middel om kinderen op een gezonde en leuke manier zowel persoonlijke als sociale vaardigheden bij te brengen. Daar zullen zij de rest van hun leven ook buiten de sport profijt van hebben, op welk niveau zij ook hun sport beoefenen.