Laden reviews...
14 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Beoordelingen benadrukken duidelijke en boeiende lesstijl en de inzet van de docent. De lessen voelen leerzaam en prettig aan dankzij de hulpvaardige begeleiding. Praktijkgerichte voorbeelden helpen de stof beter te begrijpen en de sfeer is aangenaam. De organisatie en voorzieningen dragen bij aan een positieve algehele ervaring.
Goede uitleg
Beveelt niet aan
19 July 2026
Hasan
Rotterdam
Dankzei goeie les van Henk weer certificaat verlengt en de pocket
16 June 2026
Tuncer
Rotterdam
De docent geeft op een duidelijke en boeiende manier les, waardoor de stof goed blijft hangen. Daarnaast merk je dat hij/zij zich echt inzet om de cursisten te laten slagen en altijd bereid is om te helpen waar nodig. Dit maakt de lessen niet alleen leerzaam, maar ook prettig om te volgen.
2 May 2026
Chahir
Rotterdam
Ik had de cursus DLPer gevolgd zonder precies te weten wat ik kon verwachten. In het begin dacht ik dat het misschien weer zo’n cursus zou zijn waarbij je vooral moet worstelen om alles te begrijpen. Maar al snel merkte ik dat deze ervaring anders was. De manier waarop alles werd uitgelegd, maakte meteen indruk op mij. De docent nam de tijd om elk onderwerp rustig en duidelijk uit te leggen. Moeilijke stukken werden stap voor stap behandeld, waardoor het nooit overweldigend voelde. Het was alsof er echt werd nagedacht over hoe iemand de stof het beste kon begrijpen. Wat het nog sterker maakte, waren de voorbeelden. Die sloten goed aan bij de praktijk en hielpen om de theorie tot leven te brengen. Dingen die eerst ingewikkeld leken, werden ineens logisch en zelfs interessant. Daardoor bleef ik gemotiveerd om door te gaan en meer te leren. Tijdens de cursus groeide niet alleen mijn kennis, maar ook mijn vertrouwen. Ik merkte dat ik de stof echt begon te begrijpen in plaats van alleen maar te onthouden. Dat gaf een goed gevoel en zorgde ervoor dat ik met een positieve blik terugkijk op deze ervaring. De cursus DLPer was voor mij niet zomaar een leertraject, maar een moment waarop alles op zijn plek viel. Soms heb je gewoon iemand nodig die het goed kan uitleggen — en dat was hier duidelijk het geval.
2 May 2026
Adil
Duidelijk, rustig en vakbekwaam
31 January 2026
Robert
Hilversum
Les gehad van gert nagels heb een Duidelijke uitleg gekregen en het was hele gezellige sfeer
16 January 2026
Jetuyn
I'm very like , Experince
14 January 2026
N.Gyulet
Rotterdam
Instructeur geef goede lees Leert je precies en duidelijk wat je moet doen
14 January 2026
Lorenzo
Rotterdam
Im a fabracation welder in eukin industrial services
16 November 2025
John lexter baguio
cebu
Vriendelijke ontvangst bij binnenkomst. Er word goed en duidelijk les gegeven. Lunch goed geregeld.
3 November 2025
Rayn Gesser
Rotterdam
Pase un dia fabuloso con el examen VCA. Todos muy amables. Gracias !!!
26 October 2025
Petar
Lommel
Steigerbouw opleiding uitstekend uitgevoerd
25 October 2025
Hakan uzuner
Rotterdam
Ik ben bij Ozel opleidingen gekomen via een maat van mijn. Doordat ik zeer goeie verhalen der over had gehoord. En heb het zelf ervaren dat het een Top bedrijf is. Ik raad mensen zeker aan om via Ozel Opleidingen. Een opleiding te volgen want de slaagpercentages zijn ontzettend hoog.!
24 October 2025
Nasr- Eddine
Rotterdam
G. Nagels was a great instructor and gaave us good and usefull advices
12 July 2025
Justinas
Spijkenisse
Ron is a great instructor ang gave us a lot of information and great Advises.
Justinas Ramanauskis
Spijkenisse
I took the exam at this place on 10.07 according to Manitou, professionals work here. Ron is an examiner, a professional.
Anatolii
Oisterwijk
Learning was be really understandable, we have good teacher
Bludov
Ozel
Beste van zuidholland geloof me !!!!
10 April 2025
Deli
Rotterdam
Het was een top opleiding Les gehad van Gert Nagels top Docent!! Top manier van lesgeven duidelijk en positief. Met extra real life situaties ontzettend belangrijk. Blij dat ik Gert als docent heb gehad top gozer !!! Dankjewel Gr joshua van der mast
7 March 2025
Joshua
Vlissingen
Heb alles netjes meegekregen en werd allemaal goed uitgelegd dus ben zeer tevreden
7 March 2025
Fouad
Rotterdam
De mensen vh bedrijf doen hun stinkende best om jouw te ontvangen en te begeleiden voor het vak waar jij voor komt. Shapoo, alles kan je vragen en is bespreekbaar met dit Bedrijf. Goede service en lekker gezond voedsel tussendoor met een grote variabele koffie machine, makkelijk aan te rijden via verschillende routes. En zeker een schoon kantoorpand met verschillende ruimtes, dus lekker relax jouw opleiding volgen en behalen. Mvg, D.Kers
22 January 2025
Danny
Ik Ben heef afspraak en Ik heb stomach pijn vandaag gr Albert c
31 December 2024
Albert Coroma
Dordrecht
Is eigenlijk 6 sterren waard, maar de uitleg en het vertellen tijdens de cursus is z'n goede hulp voor het examen dat als je goed oplet je het examen makkelijk haalt
20 December 2024
Wilbert van Leeuwen
Steenbergen
Fijne wisselwerking tussen deelnemers en trainer/coach
19 December 2024
Branch
Onderwijs, Opleiding
Specializations
Training, Coaching
Notaris, Advocaten, Tussenpersonen, Verhuur etc.