Deskundig advies, snelle communicatie en een nette installatie.
Door de steeds hoger wordende terugleverkosten en met het einde van de salderingsregeling in het vooruitzicht, ben ik mij gaan verdiepen in de vraag hoe ik mijn zonnepanelen beter en slimmer kan benutten. Tijdens mijn zoektocht heb ik met meerdere bedrijven gesproken en verschillende aanbiedingen ontvangen. Solar Centrum Nederland was daarin voor mij een zeer positieve uitzondering. Ze denken goed mee, hebben duidelijk kennis van zaken, reageren snel via meerdere kanalen en de gesprekken waren vanaf het begin prettig en duidelijk. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om via Solar Centrum Nederland een thuisbatterij en een nieuwe laadpaal aan te schaffen. Daarnaast heb ik, mede op basis van hun advies en onderzoek, gekozen voor een dynamisch energiecontract bij Frank Energie. Woensdag 5 augustus is alles geïnstalleerd en aangesloten. Dat is heel netjes en soepel verlopen. De installateurs waren prettig, kwamen op tijd, werkten zorgvuldig en hebben bij vertrek alles netjes uitgelegd en opgeruimd. Inmiddels zijn we een paar dagen verder en ben ik stap voor stap aan het ontdekken hoe alles werkt. Tot nu toe draait alles uitstekend: geen storingen, alles functioneert zoals verwacht en de eerste indruk is erg positief. Ook administratief zijn de lijnen kort en worden afspraken netjes nagekomen. Zelfs het traject rondom de btw-teruggave wordt door Solar Centrum Nederland begeleid. Kortom: ik ben meer dan tevreden over het hele traject, van advies tot installatie en nazorg. Een aanrader!
Beveelt aan
9 August 2026