Erg blij met onze nieuwe auto

Na een zoektocht van een paar weken uiteindelijk bij van vliet uitgekomen. Prachtige Peugeot 3008 waar alles op en aan zit wat we ons konden wensen. Na afleveren gelijk 2 weken mee op vakantie geweest waar we hem goed hebben ontdekt en ingereden. Werkelijk niets op aan te merken. Heel erg blij mee.

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Top ervaring bij van Vliet

Ben heel goed geholpen en geïnformeerd bij de aankoop van mijn Peugeot! Vriendelijke verkoper, dank je Richard, dus ik ben heel tevreden de deur uitgelopen en ben een mooie auto rijker! Van Vliet Alphen is zeker aan te raden!

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Service met een lach en waar klant centraal staat

Van begin tot afleveren nieuwe auto(daarna ook nog). Goed contact met Matthias gehad, meedenkend en behulpzaam en goed services. Zijn Collega's moet ik ook niet vergeten dat zijn ook toppers!! Voor een Peugeot in omgeving Alphen aan den Rijn moet je PGH van Vliet zijn!!

• Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Goede service, kwaliteit en vooral klantvriendelijk!

Eind 2021 op verzoek van mijn ouders op zoek gegaan naar een nieuwe Peugeot 208, specifieke uitvoering en specifieke kleur. uiteindelijk vanuit Groningen bij PGH van Vliet uitgekomen, wat een vriendelijkheid. Uitstekend op afstand zaken kunnen doen waarbij er wederzijds vertrouwen aanwezig was. Van Groningen naar Alphen aan den Rijn om een auto te halen, het is nogal wat maar zeker de moeite waard. Het gaf een dusdanig goed gevoel dat ik dit jaar contact heb gezocht om voor mezelf een nieuwe auto aan te schaffen. Ja, wederom vanuit het hoge noorden, zoveel vertrouwen in deze mensen dat ook ik bij van Vliet mijn nieuwe auto heb gekocht. Het ritje (ruim twee uur) voor de aflevering was zeker de moeite waard. Werknemers van 'van Vliet' top gedaan!!

Top service!

In december een nieuwe Peugeot e-2008 besteld. Alle tijd werd er genomen van advies tot diverse proefritten. Ook tijdens het wachten werden we goed op de hoogte gehouden en de aflevering van de auto was erg leuk. Inmiddels rijden we in onze fijne e-2008 naar alle tevredenheid.

Deskundig, klantvriendelijk en flexibel

Ook in de corona periode ben ik deskundig, klantvriendelijk en flexibel behandeld!

Curieweg 9

2408 BZ Alphen aan den Rijn

Over Autocentrum Van Vliet Alphen aan den Rijn | Curieweg

Autocentrum Van Vliet is met gepaste trots hét full-service autobedrijf in het Groene Hart. Je kunt bij ons terecht voor het kopen van een personenauto of bedrijfswagen, maar ook voor het onderhoud en de reparatie ervan. Daarnaast verzorgen wij merk-erkend schadeherstel, bedrijfswageninrichting en hebben we een onderdelenservice. Kortom wij zijn een full-service autobedrijf die jou volledig ontzorgt. Personenauto's en bedrijfswagens (verkoop) | Opel, Peugeot en Citroën Service en onderhoud | Opel, Peugeot, Citroën, Fiat, Fiat Professional en Abarth