Een mooie ervaring

De kennismaking met deze dealer voelde als een warm bad. Een uitstekende begeleiding bij het in onvangst nemen van de nieuwe auto

Uitmuntend

Door omstandigheden moesten wij eerder dan gepland overstappen naar een andere auto . Wij kwamen bij Mazda Mulder terecht en werden daar vanaf de 1ste minuut op een zéér vriendelijke, professionele, kundige maar óok eerlijke manier geholpen ! Er wordt gevraagd en gekeken naar je wensen en mogelijkheden en van daaruit gaan ze met de klant verder kijken wat mogelijk , verstandig en wenselijk is! En onze ervaring is ?? Gabrielle , Mike en Robert zijn fantastische en professionele medewerkers die ons niet alleen op professionele wijze hebben bijgestaan/geholpen maar zéker ook op sociale , vriendelijke , eerlijke en gastvrije wijze . Van zowel mijn echtgenoot als mijzelf ? Een dikke 10 mensen , wens jullie nog véél meer clandizie en nog véél meer mooie reviews !

Een zeer tevreden klant!!

Mijn ervaring aan Mazda-Mulder Rotterdam en aan Robert is zeer positief!! Top geholpen en uitstekende service. Nogmaals bedankt,

Martin Luther Kingweg 21

3069 EW Rotterdam

010 - 421 42 00

Over Mulder-Mazda Rotterdam-Noord

Wij maken het kopen van een Mazda een bijzondere gebeurtenis, de aflevering een feest en het bezit zorgeloos. Wij zijn Mulder-Mazda en doen altijd die onverwachte stap extra. Bij Mulder krijg je méér! Dat zie je aan alles. De hoogste prioriteit is dat onze klanten tevreden zijn. Bij Mulder-Mazda is dat geen loze kreet, we timmeren continu aan de weg om die belofte waar te blijven maken.