Enthousiast personeel

Ook mijn 2e Mazda is weer op een gezellige en leuke manier afgeleverd.

Deskundig personeel, persoonlijke aandacht en een snelle, fijne afhandeling zonder onnodige poespas

Ik ben zeer tevreden over de aanschaf van mijn nieuwe auto. Het proces verliep erg vlot; mijn verkoper Kevin begreep direct wat mijn wensen waren en kwam met een passend voorstel. Ook zijn collega Rowan en de rest van het personeel stonden altijd voor me klaar wanneer ik voor de aflevering even binnenliep. De uiteindelijke aflevering ging vlot, naar wens en zonder onnodige poespas. De persoonlijke aandacht en deskundigheid van het hele team hebben gezorgd voor een prettige ervaring.

Prettige ervaring

Inruilvoorstel gekregen voor mijn auto. Daarvoor heb ik een tegenvoorstel gedaan. De reactie was best flexibel, en snel een deal gemaakt! De aflevering van de nieuwe Mazda was soepel, als ook het regelen van de verzekering. De auto is binnen een paar dagen opgeleverd. Ik ben blij met de deal.

Geweldige ervaring, van de tompoezen tot get speelgoedautootje voor mn zoontje tot de big reveal - helemaal top.

Na 4, weken geen auto nu weer een auto die zelfs bij mijn werk is afgeleverd. Bij Mazda Mulder zijn ze altijd attent en meedenken .

Keurig!

Auto werd keurig netjes afgeleverd. Onze adviseur maakte er een leuk showtje van! Ook het geld van mijn inruil auto had ik erg snel terug! Mulder-Citroen in Dordrecht kan hier een puntje aan zuigen. Daar stond de nieuwe auto van mijn ouders gewoon op de parkeerplaats en hier heb je de sleutel. Mijn complimenten voor Mulder-Mazda!

Keurig ontvangst!

Fijn personeel, prettig om zaken mee te doen. Occasion auto gekocht, maar met de zelfde aandacht als bij nieuwe auto! Leuke moment bij t ophalen v d auto . P s koffie ook heerlijk! Ja , hopen op veel veilige km zonder auto problemen, maar dat zal nog moeten blijken!!!

Bijna tevreden

Beloofd alle extra's maar in mis mijn stuur verwarming, graag zou ik die wel willen hebben. En dat irritante pipje bij hogere snelheid, die zou ik graag weg willen hebben. Wel heel goed is de verzorging van de koffie en de warme chocolade melk door de receptie.

Kan niet beter

Super ontvangst door Kevin. Auto ziet er net zo goed uit als op de site. Op een hele fijne ongedwongen manier zaken kunnen doen en de auto gelijk gekocht met een compliment voor Kevin. Ook de overige medewerkers zeer attent en vriendelijk. Aflevering perfect gedaan door Robert, Wij zijn blij dat we vanuit Zuid Limburg naar Mulder Mazda in Rotterdam zijn gegaan. Kan het ondanks de afstand iedereen aanraden.

Zoals gewend, prima

Al jaren klant bij Mulder Mazda, altijd naar volle tevredenheid Mazda 6 gereden nu de nieuwe Mazda 6e. Wel een omschakeling door alles via scherm en weinig fysieke `knopjes`. Maar dat is een kwestie van wennen. Auto rijdt als een zonnetje !

Precies zoals ik gewend ben bij Mulder

Een mooie deal bij mijn inruil en bij aflevering alles weer prima in orde.

Zeer prettig

Vriendelijk en goed geholpen

Zonder gezeur en heel coulant afspraken kunnen maken.

Na een informatief was er een mogelijke optie voor een wagen die elders stond. Toen wij onverwacht kwamen kijken was het geen probleem die auto even te halen voor bezichtiging.

MAZDA 6 SW Deep Crystal Blue 2018 96.000 km 2.0 L 165 PK

Hi Robert, Ben er erg blij mee. Heb intussen aantal kilometers mee gereden en bevalt prima. Ik heb het stuur en de stoel wat hoger gezet, zodat ik minder last van de diepe zit heb. Was in vorige autos vaak lastig met m'n rug. Geluidsdinstallatie intussen een aantal keren laten brullen en het klinkt prima ! De kleur is echt super, mooi donker, mooie metallic uitstraling ! Alleen verbruik is waarschijnlijk een stuk ongunstiger vergeleken met de officiele cijfers ( een vriend van me rijd ook een Mazda 6) Met vriendelijke groet, Arno van den Bos

Uitstel op uitstel zonder goede communicatie

De (lease)auto zou in mei 2024 geleverd worden. Meerdere malen werd dit uitgesteld en dan ontving ik slechts een standaardmail. Geen enkel direct contact. Alleen maar dat de auto met uiterste zorgvuldigheid werd samengesteld. Tenslotte werd aangegeven dat ik de auto zelf moest halen op 6 januari uit Rotterdam (150 km). Heb ik normaal geen moeite mee, maar gezien voorgaande wel. Toen zou hij geleverd worden en ik zou van te voren tijdstip horen. Dat werd schriftelijk bevestigd. Maar op de dag zelf hoorde ik niets, maar had wel afspraken afgezegd. Na telefonisch contact was e.e.a. niet vindbaar in de systemen. Toen is wel gelijk doorgeschakeld, zodat 2 uur later de auto werd afgeleverd. Enige positieve wat ik verder kan verzinnen, waren de vriendelijkheid en correctheid van de twee jongens die de auto kwamen afleveren.

Hartstikke goed

alles verliep zoals afgesproken, goed mail/bel contact

Betrouwbare uitstraling,goede service

Wij hadden een goed gevoel bij de verkoper, alles is netjes geregeld door hem, niet opdringerig, maar gewoon rustig en een vriendelijke uitstraling. De verkoper kwam rustig en betrouwbaar over op ons. Wij hebben een mooie occasion hier gekocht De aflevering was ook leuk gedaan, kortom zeer tevreden.

Geweldige onthulling

We hebben het in ontvangst nemen van onze nieuwe Mazda als erg prettig ervaren. Heel erg vriendelijk personeel die tijd hadden voor een praatje. Vooral de onthulling was heel speciaal geregeld, echt geweldig.

Waanzinnig

Nieuwe auto gepresenteerd op een waanzinnige manier. Een hele show!

Aflevering auto was goed verzorgd.

Leuke ervaring toen de auto de showroom binnen werd gereden. Voor mij de 1e Mazda. De uitleg over de werking van de systemen (telefoon, navigatie, muziek e.d.) had wat uitgebreider gekund. Snap dat je door dingen te doen ook zelf e.e.a. opsteekt, maar ben wat ouder en het ging allemaal wel snel. Voor de rest een goede ervaring.

prima bevallen

Nieuwe auto opgehaald, koffie en een uitstekende uitleg beloofd veel voor de toekomst.

Prima met 1 kanttekening

De afhandeling en betaling werd aan de bar gedaan, waar andere klanten, die een auto kwamen huren, bij stonden. Geen privacy dus. Beter was geweest dit te doen aan een aparte tafel. Dat geeft een beter gevoel. We voelden ons een beetje bekeken. De "show" van de auto ontvangst was heel leuk. De auto zag er schitterend uit, mooi gepoetst. Een plaatje..

Super!

Afgelopen maandag ben ik mijn nieuwe Mazda 6e wezen ophalen. Het was een hele beleving. Bij Mulder-Mazda maken ze er zeker iets speciaals van als je een auto komt ophalen, inclusief een mooie show! Super bedankt voor deze leuke dag en voor alle uitleg over de auto!

ALLES VERLOPEN ZOALS HET HOORT.

Fijne auto met veel opties. We zijn er blij mee.

Heel er vriendelijk en vehulpzaam

Martin Luther Kingweg 21

3069 EW Rotterdam

010 - 421 42 00

Over Mulder-Mazda Rotterdam-Noord

Wij maken het kopen van een Mazda een bijzondere gebeurtenis, de aflevering een feest en het bezit zorgeloos. Wij zijn Mulder-Mazda en doen altijd die onverwachte stap extra. Bij Mulder krijg je méér! Dat zie je aan alles. De hoogste prioriteit is dat onze klanten tevreden zijn. Bij Mulder-Mazda is dat geen loze kreet, we timmeren continu aan de weg om die belofte waar te blijven maken.