Laden reviews...
60 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de verzamelde reviews blijkt een overwegend positieve klantenervaring bij Mulder-Mazda. Klanten noemen vriendelijk en deskundig personeel, duidelijke communicatie en een soepele aflevering van de auto. Sommige opmerkingen gaan over kleine planningsuitdagingen en logistiek, maar de tevredenheid blijft hoog. De persoonlijke aandacht en het vertrouwen in Mulder-Mazda komen in bijna elke feedback terug.
Voor de 2e maal een nieuwe Mazda in een garage, die aanvoelt als een warm bad. Niet alleen de contacten met Gabriella en Dashyll, maar ook de hele beleving en de goede afspraken. Respect en een waardevolle benadering vanuit alle kanten voelt nog steeds erg goed. Eerdere ervaringen bij een andere garage staan in een schril contrast bij Mazda Mulder. Ga hier met een gerust hart naartoe en laat je verwennen.
29 July 2026
Danny
Gorinchem
Bij de aflevering van mijn auto stond deze er vlekkeloos bij. Door Dashyll een uitgebreide uitleg gekregen en nam er ook alle tijd voor. Ook in de volgende dagen dat ik nog vragen had, was elke medewerker even vriendelijk en behulpzaam. Deze dealer (Rotterdam Ommoord) is zeker een aanrader.
15 July 2026
Rob
Rotterdam
De Mazda zelf is prachtig, maar de service zwaar onder de maat. De verkoper reageert niet op vragen in de app en is telefonisch nauwelijks te bereiken. Bij de aflevering in de showroom bleek op het laatste moment de nieuwe auto 'toch niet' op naam gezet te kunnen worden, want de 'juiste persoon' daarvoor was die dag niet aanwezig. In plaats van een feest werd de aflevering een fiasco. Na excuses werd bij wijze van compensatie een bescheiden dinerbon in het vooruitzicht gesteld - maar die laat nog altijd op zich wachten. Als klap op de vuurpijl was de auto bij de tweede afspraak voor aflevering verre van 'afgetankt', anders dan toegezegd. Vragen van een klant stelselmatig onbeantwoord laten, een klant voor niets bij een aflevering laten opdraven, een auto meegeven met halfgevulde tank, compensatie beloven maar dat niet nakomen - dit alles staat in schril contrast met de kwaliteit van de auto zelf, waarover niets dan goeds.
Beveelt niet aan
10 July 2026
L.
Rotterdam
De verkoper van de auto heeft duidelijk in de communicatie steken laten vallen. Emails zijn niet beantwoord, afspraak niet nagekomen. De aflevering van de auto, door een andere verkoper, is prima verlopen.
3 July 2026
Maarten Vliegenthart
CAPELLE AAN DEN IJSSEL
Goedemorgen, De verkoper verdient wat mij betreft een dikke 10. Hij is heel vriendelijk en doet zijn werk uitstekend. Ik ben zeer tevreden over de auto. Er zijn echter wel enkele minpunten. Het reservewiel, de krik en de bijbehorende gereedschappen zijn niet meegeleverd. Daarnaast zijn de remschijven naar mijn mening aan vervanging toe. Ik heb dit ook aangegeven, omdat de remmen duidelijk piepen tijdens het afremmen. Bij de aflevering werd mij verteld dat de monteur vond dat de remschijven nog goed waren, maar ik ben het daar niet mee eens vanwege het hoorbare gepiep. Los van deze punten is de auto prima en ben ik er erg tevreden mee.
22 June 2026
Raoul
Rotterdam
Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel bij Mazda Mulder . De aflevering was professioneel en ontspannen. Er werd alle tijd genomen voor al onze vragen en de koffie was erg lekker!!! Op Donderdag de Mazda CX-60 opgehaald, en de maandag erna met de nieuwe auto met de Caravan erachter naar Spanje gereden! 1400 km gereden en de auto reed fantastisch ! Geen moment spijt van onze aankoop !
15 June 2026
René
Ridderkerk
Als sinds 1993 kom ik bij Mulder Mazda in Ommoord. De eerste stap die ik toen binnen zetten gaf gelijk een vertrouwd gevoel. Als klant wordt je ontvangen met een hartelijk welkom een bakkie koffie en je wordt gerespecteerd. Toen ik in de Mazda 323F stapte zat deze als een warme jas. Het rijcomfort, betrouwbaar- en veiligheid geeft je veel rijplezier. Na vele Mazda's te hebben gereden (626, 6, CX5, MX5 en nu de CX30 alle van Mulder Mazda) is het vertrouwd gevoel er nog steeds. Dank aan alle medewerkers, mede door jullie ben en blijf ik een Mazda Mulder klant.
15 June 2026
Rob van Dalen
Hendrik-Ido-Ambacht
Ik ben al sinds 1980 fan van Mazda. Ik werkte toen voor een nederlands/engelse joint venture in Maleisië waar de auto locaal geassembleerd werd. Daar werd lokaal geringschattend over gedaan maar de auto (toen een 323 met een 2 liter motor en als extra airconditioning) heeft me nooit in de steek gelaten. Waarbij ik de 'handelbaarheid' van de auto tijdens nattemoessontijd vergelijk met sneeuw en ijs in de de winter alhier. Bij terugkeer in Nederland in 1985. Vond mij werkgever het uiteindelijk goed dat ik afscheid nam van een geleasde BMW die door een ontslagen collega was achtergelaten. De wage was afgeragd en het duurde toch nog even voordat mijn werkgever begreep dat ik afscheid wilde nemen van de BMW. Ik heb nog nooit zo'n slechte auto gehad. Dat lag overigens zeker ook aan de arrogante dealer. Het werd dus een Mazda en ik heb, als de leasemaatschappij het toeliet steeds Mazda gereden. Na mijn pensioen heb ik steeds Mazda gereden De huidige is de 4e.
7 June 2026
Gerard
Zuidplas
Zeer netjes en correct behandeld door de verkopers voor de aanschaffen de Mazda 6e. Aandacht is de nazorg waarbij het reageren op de vragen via de mail voor bv de machtiging voor de overschrijving kenteken bewijs of het aanpassen van de fiscale waarde van de Mazda 6e.
3 June 2026
Ronald
Barnhard
Door de enthousiaste medewerkers hebben wij niet 1 maar 2 auto’s gekocht. De klant vriendelijke benadering en vooral het geduld en kennis van zaken van de mannen hebben er voor gezorgd dat wij met tevredenheid met 2 auto’s de deur uit gingen.
26 May 2026
Willem
Rotterdam
Buitengewoon vriendelijk en deskundig personeel. Een prachtige auto gekocht en verkocht voor een prijs waar wij beide (denk ik) blij mee zijn.
26 May 2026
Alex
ROTTERDAM
Ik heb de auto pas maar tot nu toe prima.
23 May 2026
Rob Aandeweg
Barendrecht
Alles waren 1 ding vergeten de batterij was niet vervangen. Met 1 telefoontje kunnen we een nieuwe ophalen
18 May 2026
L. T. Hoogendijk
Barendrecht
Bij de voorgenomen aanschaf van een andere Mazda en de inruil van mijn huidige Mazda werd ik als altijd goed geholpen. Er werd duidelijk gecommuniceerd, ik kreeg alle ruimte om de beoogde auto rustig te bekijken en alle vragen te stellen die ik maar wilde stellen. Dit resulteerde uiteindelijk in de aankoop van een wederom een Mazda. De aflevering was snel, goed verzorgd en alles werd uitgelegd, waardoor ik met een goed gevoel de weg op ging. Het is fijn om te merken dat er aandacht wordt besteed aan zowel de auto als de klant. Ik kan Mulder-Mazda zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een goede auto en prima service.
14 May 2026
Sonja
Rotterdam
Ik had een afspraak voor aflevering met een verkoper Rowan Beukinga gemaakt, hij was overgeplaatst naar een andere vestiging. Ik was daar niet van op de hoogte gesteld. Ik moest drie kwartier wachten toen een andere medewerker mij eindelijk hielp voor aflevering van mijn auto. De uitleg over de Mazda Cx-30 ging bijzonder snel. Mijn ervaring dit keer vond ik niet erg professioneel, slordig en ben ik niet gewend van deze Mazda dealer, waar ik al jaren trouwe klant ben.
11 May 2026
Loes
Capelle aan den IJssel
Ons bij Mulder Mazda Ommoord geïnformeerd en proef mogen rijden met Mazda2 Hybrid. Het betreft een PrivateLease via ANWB/Ayvens. Bestel proces goed kunnen volgen en van aflevering nieuwe auto is door Verkoopmedewerker Rowan een feestje van gemaakt,nog nooit zo een leuke overdracht meegemaakt. Kortom 5 sterren ruim verdient.
4 May 2026
Ronald De Ronde
Rotterdam
Fijne ervaring gehad bij mazda mulder ,. Goeie service , toffe mensen , snel geregeld snel rijden .
4 May 2026
Merv
Rotterdam
Het ophalen van mijn nieuwe auto was over het algemeen een zeer positieve ervaring, al waren er vooraf wat logistieke uitdagingen. Bij aankomst was het lastig om een parkeerplek te vinden voor mijn huurauto door de beperkte ruimte op het terrein. Daarnaast liep de planning iets uit; hoewel ik om 9:00 uur had afgesproken, kon ik pas een half uur later geholpen worden. Voor wie daarna direct door moet naar het werk, is dat wel een puntje van aandacht. Zodra de overdracht echter begon, was de afhandeling uitmuntend. Ik werd uitstekend begeleid en de presentatie van de auto was echt een feestje. De uitleg over de functies van de wagen was helder en de chocolaatjes waren een sympathiek gebaar. Tip voor de ultieme beleving: > Waar ik bij eerdere auto’s soms 'goodies' ontving zoals een mooie sleutelhanger of een autoparfum, bleef het nu bij de lekkernij. Het toevoegen van zulke tastbare extra's die bij de auto horen, zou de 'experience' van een nieuwe auto helemaal compleet maken!
21 April 2026
Kevin
Nunspeet
Uitleg top en ontvangst prima, erg leuk met binnenkomst nieuwe auto
14 April 2026
Paul Houthooft
Helmond
Prima verkoopgesprek gehad met de verkoper wat vertrouwen gaf om tot aankoop over te gaan. Van de aflevering werd een leuk feestje gemaakt. De auto heb ik inmiddels een week en ik ben er blij mee. Het enige minpuntje is dat ik graag wat meer uitleg c.q. instructie had gekregen over werking en gebruik van de auto. Ik ervaar het niet als prettig dat door lezing van het instructieboekje dit moet achterhalen.
3 April 2026
Peter
Waddinxveen
Ook mijn 2e Mazda is weer op een gezellige en leuke manier afgeleverd.
17 March 2026
Peter
Rotterdam
Ik ben zeer tevreden over de aanschaf van mijn nieuwe auto. Het proces verliep erg vlot; mijn verkoper Kevin begreep direct wat mijn wensen waren en kwam met een passend voorstel. Ook zijn collega Rowan en de rest van het personeel stonden altijd voor me klaar wanneer ik voor de aflevering even binnenliep. De uiteindelijke aflevering ging vlot, naar wens en zonder onnodige poespas. De persoonlijke aandacht en deskundigheid van het hele team hebben gezorgd voor een prettige ervaring.
11 March 2026
Sander
Rotterdam
Inruilvoorstel gekregen voor mijn auto. Daarvoor heb ik een tegenvoorstel gedaan. De reactie was best flexibel, en snel een deal gemaakt! De aflevering van de nieuwe Mazda was soepel, als ook het regelen van de verzekering. De auto is binnen een paar dagen opgeleverd. Ik ben blij met de deal.
9 March 2026
Raed
Capelle ad IJssel
Geweldige ervaring, van de tompoezen tot get speelgoedautootje voor mn zoontje tot de big reveal - helemaal top.
8 March 2026
Gianni
Rhoon
Na 4, weken geen auto nu weer een auto die zelfs bij mijn werk is afgeleverd. Bij Mazda Mulder zijn ze altijd attent en meedenken .
6 March 2026
Els
Rotterdam
Wij maken het kopen van een Mazda een bijzondere gebeurtenis, de aflevering een feest en het bezit zorgeloos. Wij zijn Mulder-Mazda en doen altijd die onverwachte stap extra. Bij Mulder krijg je méér! Dat zie je aan alles. De hoogste prioriteit is dat onze klanten tevreden zijn. Bij Mulder-Mazda is dat geen loze kreet, we timmeren continu aan de weg om die belofte waar te blijven maken.
Martin Luther Kingweg 21
3069 EW Rotterdam