Aflevering auto was goed verzorgd.

Leuke ervaring toen de auto de showroom binnen werd gereden. Voor mij de 1e Mazda. De uitleg over de werking van de systemen (telefoon, navigatie, muziek e.d.) had wat uitgebreider gekund. Snap dat je door dingen te doen ook zelf e.e.a. opsteekt, maar ben wat ouder en het ging allemaal wel snel. Voor de rest een goede ervaring.

prima bevallen

Nieuwe auto opgehaald, koffie en een uitstekende uitleg beloofd veel voor de toekomst.

Prima met 1 kanttekening

De afhandeling en betaling werd aan de bar gedaan, waar andere klanten, die een auto kwamen huren, bij stonden. Geen privacy dus. Beter was geweest dit te doen aan een aparte tafel. Dat geeft een beter gevoel. We voelden ons een beetje bekeken. De "show" van de auto ontvangst was heel leuk. De auto zag er schitterend uit, mooi gepoetst. Een plaatje..

Super!

Afgelopen maandag ben ik mijn nieuwe Mazda 6e wezen ophalen. Het was een hele beleving. Bij Mulder-Mazda maken ze er zeker iets speciaals van als je een auto komt ophalen, inclusief een mooie show! Super bedankt voor deze leuke dag en voor alle uitleg over de auto!

ALLES VERLOPEN ZOALS HET HOORT.

Fijne auto met veel opties. We zijn er blij mee.

Heel er vriendelijk en vehulpzaam

Uitstekende offerte ontvangen

Door inruilwaarde van de oude Mazda CX5 een pracht offerte ontvangen voor een nieuwe Mazda CX5.

Heerlijk weerzien met "mijn Mazda"

Na verwachtingsvol wat tijd te hebben moeten besteden is ze dan op 4-11-2025 geleverd. Ze is net zo mooi als ik me kan herinneren en Kevin heeft met helemaal op de hoogte gebracht van wat ze allemaal kan. De mooie nieuwe schoenen (design 77) en het zonnescherm moet ik nog even op wachten maar dan is ze ook helemaal compleet en hoe ik haar voor me zie. Ik hoop veel fijne en veilige kilometers samen door te brengen.

Zoals voor mij al 36 jaar lang top bedrijf met prettig personeel

Bij Mulder krijg je meer: inderdaad, niet alleen een goede inruilprijs maar vooral goede service, mocht er een keer wat zijn wordt je altijd top geholpen.

Superleuke aflevering compleet met muziek en rookgordijn

Men heeft ruimschoots de tijd genomen alle features van de nieuwe 100% electrische Mazda 6e uit te leggen en de aflevering was keurig.

Levering om nooit te vergeten

Mijn leaseauto werd besteld bij Mulder tegen mijn voorkeur, dus stond Mulder 1-0 achter. Maar ze hebben het meer dan goed gemaakt! Vooral het uitleveren van de auto was heel bijzonder. Rookmachine, muziek en lichten. Heel bijzonder.

Professioneel en polite

Overall was a great experience. The staff was willing to help and answer our questions. One remark I have. I mentioned that the pressure sensor was on when we first inspected the car, but I believe it was just reset when we got the car. So I discovered that one of the tires leaks air and needs constant air every 4-5 days.

• Would you recommend us? Yes

Service zoals wij die gewend zijn bij Mulder Mazda..

Super. Fijne nette en gezellige manier van zaken doen met elkaar. Dit is de reden dat wij al heel lang klant zijn bij Mulder Mazda.

goede uitleg en zeer vriendelijk personeel

Onze auto is nu 2 weken oud, maar we hadden toch wat vragen over bepaalde functies die op de auto zitten. De verkoper heeft ons alles rustig en goed uitgelegd. Hebben we nog meer vragen, dan kunnen we gerust langskomen. Dat noem ik nu klantenservice.

Geweldig geholpen fijne medewerkers

Vanaf het eerste contact goed geholpen

Vanaf het eerste moment toen we kwamen kijken fijn geholpen. Mochten meteen een proefrit maken. Uiteindelijk hier weer teruggekomen om de auto van de proefrit aan te schaffen. De aflevering was een waar feestje. De auto bevalt tot nu toe prima.

Heel erg goed en correct

Hallo ik vond het tot nu toe erg goed leuk bij de aflevering en prettig contact

Vriendelijke ontvangst en uitleg van personeel bij aflevering auto.

Na het op een feestelijke manier binnen rijden van onze auto in de showroom kregen wij een korte maar goede uitleg van de verkoper. Aangenaam verrast waren wij omdat de auto al volledig was af getankt. Wij kwamen er daar ter plekke achter dat er voor de Mazda2 geen informatie app beschikbaar is om gewoon thuis eens al de nieuwe mogelijkheden t.o.v. onze oude auto nog eens na te kunnen lezen. Vreemd was wel dat ook de verkoper hiervan niet op de hoogte was. Nu een week later heb ik een instructieboek dat hij voor mij had aangevraagd bij de verkoper kunnen ophalen. De auto kunnen mijn vrouw en ik nu helemaal naar onze zin gaan instellen. Wij zijn erg blij met onze nieuwe Mazda 2 Hybride en danken het personeel van Mazda Mulder voor de goede en snelle aflevering van onze nieuwe auto.

De aankoop, verkoper, nu het gebruik Van de Mazda CX30 geweldig. En dan heb ik het nog niet over de onthulling Gehad. BIJ Eye off the tiger en een rook Machine kwam de auto binnen rijden. Het had niet beter gekunt.

De aflevering was een hele speciale gebeurtenis!

Een zeer goede ervaring bij Mulder-Mazda in Rotterdam Noord. De verkoper, zeker niet opdringerig! Vertelde alles op een rustige manier en luisterde heel goed naar mijn wensen. en gaf goede adviezen. De aflevering was wel heel bijzonder, heel erg genoten van dit speciale moment. Wij kijken er met een zeer goed gevoel op terug!

Fijne ervaring waar de klant centraal staat

Heel fijne ervaring. Er wordt rustig de tijd genomen voor een gesprek. De focus ligt niet direct om een auto te verkopen. Goed advies. Bij het ophalen van de auto wordt weer de tijd genomen om alles uit te leggen en men maakt er toch weer een bijzondere gebeurtenis van.

Je voelt je bij Mulder op je gemak

Vriendelijke ontvangst en je krijgt alle tijd om rond te kijken. Het personeel staat open voor al je vragen die met kennis van zaken worden beantwoord. In het proces tot aflevering staan ze altijd voor je klaar ook daarna!

Mijn ervaring is gewoon goed

Ontvangst, kreeg koffie aangeboden. De auto stond in de showroom klaar voor aflevering (niet onder een hoes o.i.d.). Bepaalde zaken werden uitgelegd m.b.t. de bediening. Geen "feestelijke" aflevering wat dat betreft, maar "gewoon" goed genoeg. De noodsleutel die in de afstandsbediening hoort te zitten ontbrak helaas, deze was niet te vinden en moet worden besteld. Hopelijk is deze leverbaar en wordt ik daarover geïnformeerd.

Helemaal goed

Ik had al ervaring ivm. een eerdere aankoop. Ook deze keer ben ik niet teleurgesteld.

Zoals eerdere keren weer erg goed geholpen

Martin Luther Kingweg 21

3069 EW Rotterdam

010 - 421 42 00

Over Mulder-Mazda Rotterdam-Noord

Wij maken het kopen van een Mazda een bijzondere gebeurtenis, de aflevering een feest en het bezit zorgeloos. Wij zijn Mulder-Mazda en doen altijd die onverwachte stap extra. Bij Mulder krijg je méér! Dat zie je aan alles. De hoogste prioriteit is dat onze klanten tevreden zijn. Bij Mulder-Mazda is dat geen loze kreet, we timmeren continu aan de weg om die belofte waar te blijven maken.