Goede service, zeer klantvriendelijk

Vriendelijke begroeting, goede service, deskundigheid, er wordt de tijd voor je genomen.

Dik tevreden!

We zijn op een klantvriendelijke en prettige manier geholpen en super tevreden met onze Mazda CX5!

zeer klantvriendelijk

Hele fijne, goede ervaring bij het kopen van de Mazda CX3. Na het rijden van een proefrit, duidelijke afspraken gemaakt. Professioneel geholpen door een zeer kundige en aardige Rick Kleinjan. Ook bij de aflevering niets dan lof.

Goed ontvangen en Top geholpen

Aardige verkoper en duidelijke uitleg als de toekomstige service ook zo is ben ik 100% Tevreden

Deskundig, klantvriendelijk, gewoon goed dus.

Afgelopen week mijn derde nieuwe Mazda CX5 in gebruik genomen. Dit keer de uitvoering Homura. Ik ben al bijna 10 jaar klant bij Mulder en ben altijd naar volle tevredenheid geholpen. Ook deze keer bij aflevering een uitgebreide instructie van alle nieuwe snufjes. Een pluim voor verkoper Chris.

Echt top!

Super geholpen! Alles netjes uitgelegd en hij stond er netjes bij. Communicatie is goed, over alles wordt netjes gemail of gebeld. Ben dik tevreden!

Klantvriendelijk en deskundig

Ik ben zeer positief. Heb 40 jaar vw gereden, maar ik ben om. Heb nu een Mazda CX5 En ben aangenaam verrast. En de verkoper was top

Net bedrijf met vriendelijke mensen

Fijn geholpen en goed meegewerkt om snel weer een auto te hebben.

Heel goed geholpen, vriendelijk en deskundig personeel.

Uitstekende service.

Top auto

Ik werd super goed geholpen in Barendrecht door Stefan Snijder. Al mijn vragen naar behoren beantwoord en ook de telefonische vragen en via de app. Hij hield mij goed op de hoogte wat de status was. Alles was super verzorgd

Nette aflevering en service

Ik ben tevreden over de communicatie en service. Enige puntje is dat ze me zouden terugbellen over de aflevering maar dat heb ik zelf de volgende dag gedaan.

Correct

Vriendelijk personeel met kennis van zaken.

Teleurstellend

Niet behandeld aan de balie. Iedereen is druk behalve met de klant. Je komt een auto van 50k€ ophalen en de sleutel wordt nog net niet liefdeloos over de balie gepleurd. Werkelijk nog nooit meegemaakt.

Grandioos

Prachtige auto, voortreffelijke ontvangst en prettige geholpen door verkoper Rick, ook de service er om heen is heel goed.

uitstekend

Prima behandeling, uitleg en service bij de aankoop van onze nieuwe Mazda 3

Prima auto tot nu toe moet er nog aan wennen

Zie hier boven

Zeer prettig

Fijne medewerkers, servicegericht, mooie showroom en ze nemen de tijd. Over de cx30 kunnen we kort zijn: Boven alle verwachtingen.. heerlijke auto.

dat ik steeds goed op de hoogte ben gehouden over de ontwikkelingen rond de oplevering van de auto en als klant goed en vriendelijk ben ontvangen.

Overwegend goede indruk

In september heb ik mijn Mazda 3 uit 2015 ingeruild op ook weer een Mazda 3, dit keer het nieuwe model uit 2019. Een fraaie en prima rijdende auto, en de proefrit was dan ook overtuigend. De onderhandelingen verliepen wat stroef, maar uiteindelijk kwamen we uit op een voor beide partijen acceptabel bedrag. Over de aflevering, het personeel en de service geen klachten; en na een telefoontje kun je vrij snel terecht. Toch wat puntjes van kritiek: het betreft hier een 'Certified Occasion', die volgens een van de 12 Mulder-voordelen 'optisch in topconditie' zou moeten zijn. Helaas waren er toch wat beschadigingen aan de lak en een velg, en voor het herstel daarvan moest worden bijbetaald. Verder werd de auto afgeleverd zonder volle tank, en vervangend vervoer bij een reparatie binnen de garantieperiode (in dit geval een defect aan de kachel) is niet kosteloos.

Deskundig en vriendelijk geholpen.

Fijne garage, je wordt altijd heel goed geholpen. In dit geval door Christiaan.

altijd goed en snel geholpen

Kom graag in de zaak in barendrecht kan de mensen daar ook goed dus ook effe een praatje doen. Tot de dag vandaag niks te mopperen.

Mazda Barendrecht een goede dealer en top service

4 oktober bij Mazda in Barendrecht geweest met een storing aan mijn Mazda cx5 , gelijk super geholpen en gratis gedaan dat zie je niet vaak meer. mijn auto was buiten de garantie inmiddels . Mulder Mazda een top dealer en nogmaals bedankt voor de service

Kan niet beter

Geweldig bedrijf in alles wat ze doen

Een mooie auto voor een goede prijs.

De aankoop en verkoop van mijn Mazda was prima. Van de aflevering hadden we meer verwacht. Het was een beetje kil, zakelijk en snel. Een klein bloemetje voor mijn vrouw o.i.d. Had er toch wel vanaf gekund. De uitleg van de nieuwe software was alleen op vraag beschikbaar en achteraf onvoldoende. Moest naderhand veel gaan uitzoeken. Op mij kentekenbewijs staan alleen mijn voorletters en geen achternaam.

Positief

Blij met mijn nieuwe Mazda CX30 Homura! Zeer goed geholpen door Chris, goede service en snelle levering....TOP!!!

Kamerlingh Onnesweg 28

2991 XL Barendrecht

010 - 311 68 85

Over Mulder-Mazda Rotterdam-Zuid

Wij maken het kopen van een Mazda een bijzondere gebeurtenis, de aflevering een feest en het bezit zorgeloos. Wij zijn Mulder-Mazda en doen altijd die onverwachte stap extra. Bij Mulder krijg je méér! Dat zie je aan alles. De hoogste prioriteit is dat onze klanten tevreden zijn. Bij Mulder-Mazda is dat geen loze kreet, we timmeren continu aan de weg om die belofte waar te blijven maken.