Genoeg keuze in auto's met ervaren vriendelijke verkopers.

Voor ons de eerste keer naar mulder-Mazda. En wat een fijne ervaring en zo behulpzaam en mee denkend. Ik kan zeker iedereen aanraden om eens hier te gaan kijken, want er is genoeg keuze. Kijk zeker eens op de site wat ze allemaal te koop hebben staan.

Netjes & prima geholpen.

Goede en duidelijke afspraken. Vriendelijke, kundige verkoper en vriendelijke/behulpzame receptioniste met lekkere koffie.

Vriendelijke verkoper. Snelle levering en alles goed uitgelegd.

Snelle, klantvriendelijke en snelle service

De service rondom de aanschaf van onze Mazda hebben wij als zeer prettig en klantvriendelijkheid ervaren. Duidelijke en nette oplevering van onze auto.

Een zeer menselijke manier van auto’s verkopen

Wij waren toe aan een andere auto. Niet alleen de kwaliteit van Mazda maar ook zeker de professionaliteit en vaardigheden van Dashyll hadden ons snel overtuigd. Wij zijn heel fijn geholpen en vonden het een aangename ervaring. Dashyll bedankt!

geweldig

De verkoper was aller aardigst, nam alle tijd om alles uit te leggen. De auto is prachtig en we zijn er heel blij mee. We zijn echte Mazda fans en ook zeker fans van Mulder Mazda Rotterdam zuid. Dank dat het kopen van onze Mazda voelde als een feestje!!

Prima geholpen door een goede verkoper

Netjes geholpen met goed advies

Keurig ontvangen en nemen de tijd om alles uit te leggen,

Wij zijn keurig ontvangen met een heerlijk kopje koffie en er word ruim de tijd genomen om alles uit te leggen en wat er allemaal mogelijk is. De auto word netje en opgepoetst opgeleverd. Fijne garage om naar toe te gaan.

Leuk dat jullie aan ons dachten met de voordeel actie.

Was niet van plan om een nieuwe auto te kopen maar door de aanbiedingsactie hebben we toch een leuke nieuwe auto.

Fijn geholpen bij de aanschaf van een MX30. Kwamen zonder afspraak langs op zaterdag, maar ondanks de drukte netjes geholpen. Auto is top, wacht alleen nog op een mailtje met daarin een tegoed voor een APK in ons eigen dorp Waddinxveen.

Keurig behandeld

Contact is prima, afspraak nagekomen,

Super goede ontvangst, helaas is de auto niet afgeleverd volgens afspraak

De eerste contacten met Mulder-Mazda Rotterdam-Zuid waren goed. Fijne communicatie via mail en Whatsapp, Voldoende goed gevoel gekregen om ook langs te gaan voor een proefrit. De auto stond klaar en het heerlijke kopje koffie ook. Na de proefrit snel tot zaken kunnen komen en de koop kunnen sluiten. De aflevering verliep vlot, helaas niet alle punten die we tijdens de koop waren overeengekomen zijn afgehandeld. Tijdens het naar huis rijden deed zich een storing voor die gerelateerd is aan het niet nakomen van de gemaakte afspraken. Hiervoor moet ik zelf een garage in de buurt zoeken omdat de afstand tot Barendrecht te groot is om "even" langs te rijden. De komende tijd zal laten zien of ik Mazda Mulder echt aanbeveel als garage.

Prettige ervaring!

De nieuwe auto is afgeleverd en alles is prima verlopen. Het contact met het bedrijf was prettig en professioneel. De auto rijdt lekker en voldoet aan alle verwachtingen.

TOPPIE

Geweldig hier weten ze nog waardering voor de klant alles Perfect geregeld zijn in breda geweest maar in Barendrecht zijn ze op en Top vriendelijke nogmaals Yardy harte dank Groetjes M kuijpers Raamsdonk

Fijne garage

Nieuwe Mazda 2 Centre Line gekocht bij Mulder-Mazda Rotterdam Zuid voor een concurrerende prijs, Netjes en goed geholpen, levering van auto twee keer uit moeten stellen in verband met het slechte weer, daar was duidelijk begrip voor. Wij zijn tevreden met de tot nu toe gereden kilometers. Een fijne auto.

Dik in orde!

Aflevering ging volgend afspraak, snel en soepel. Tot de volgende!

Klantvriendelijk

Vriendelijk geholpen. Veel informatie gekregen. Mooie auto gekocht.

Wij kunnen niet blijer zijn met onze nieuwe auto!

Yardi heeft ons enorm goed geholpen met het aankopen van onze eerste nieuwe auto. We reden al een Mazda, maar wij wilde graag een nieuwe. We zijn uiteindelijk voor een donderblauwe Mazda CX-60 gegaan en het is een feestje om in te rijden. Yardi en zijn collega Robert hebben er voor gezorgd dat we alles voor het einde van het jaar rond konden krijgen en zijn daar heel blij mee.

Geweldige service

Ik heb mijn Mazda CX-60 bij garage Mulder gekocht en kan alleen maar heel erg tevreden zijn. De service is hoog en de medewerkers zijn erg vriendelijk en denken met je mee. De aflevering van de auto was goed verzorgt en de auto zelf is prachtig. Tot slot kun je altijd nog gaan voor de heerlijke Bonbons bij aflevering.

goede service

Vriendelijk geholpen door verkoper en auto is bij het ophalen netjes afgeleverd en alle punten van de auto volgens afspraak gedaan

Goede service en medewerking

Persoonlijke behandeling en er wordt goed meegedacht aan oplossingen,

Tevredenheid

Mijn nieuwe Mazda CX30 is naar volle tevredenheid afgeleverd door de dealer. De verkoper was erg vriendelijk en nam uitgebreid de tijd om alles duidelijk en begrijpelijk uit te leggen. Een zeer prettige ervaring.

Top service

Top service

We hebben er een 2e hands auto gekocht. Heel netjes geholpen en hij was ook heel snel geleverd. Top service!

Altijd vriendelijke ontvangst

Ben sinds 2020 klant. Goed professioneel team.

Kamerlingh Onnesweg 28

2991 XL Barendrecht

010 - 311 68 85

Over Mulder-Mazda Rotterdam-Zuid

Wij maken het kopen van een Mazda een bijzondere gebeurtenis, de aflevering een feest en het bezit zorgeloos. Wij zijn Mulder-Mazda en doen altijd die onverwachte stap extra. Bij Mulder krijg je méér! Dat zie je aan alles. De hoogste prioriteit is dat onze klanten tevreden zijn. Bij Mulder-Mazda is dat geen loze kreet, we timmeren continu aan de weg om die belofte waar te blijven maken.