Wel wordt er teveel de focus gelegd op het volgens van allerlei behandelingen waarbij het lijkt of dit een verdienmodel is geworden van Dentpoint
Al tig jaren komen ik en mijn gezin bij Dentpoint (en voorgangers). Het advies vind ik goed. Ook als je zelf vragen hebt. Hierbij heb ik zeker het gevoel dat er goed geluisterd wordt. De afspraken worden nog even ter herinnering via sms gestuurd. Erg handig. Nu hoop ik wel dat er iets minder verloop in de tandartsen zit. De laatste jaren veel verschillende tandartsen gehad. Gelukkig wel kundige tandartsen. Ook de implantaten bij Dentpoint heb ik als goed ervaren. Prima behandeling. Zonder een centje pijn. Erg fijn.
Ik ben erg bang voor de tandarts, dit door een eerdere ervaring bij een andere tandarts. Er was zo'n puinhoop van gemaakt dat ik niet eens de weekenddienst mocht bellen maar deze tandarts op een privé nummer, ook weekend. Deze ervaring nam ik mee naar jullie. Echter zijn jullie, zorgzaam, vriendelijk en erg begripvol.
Altijd vriendelijk personeel, goede raad en vakbekwaamheid. Dat is alles wat je wilt toch?
is goed Maar er is mij een consult in rekening gebracht die niet doorging omdat de wond nog niet geneesen was?
Goede ervaringen
Ben zeer te vreeden over de tand arts en de mondzorg
Alles werd me duidelijk uitgelegd en bij vragen werd er genoeg tijd genomen voor het antwoord.
Ben in goede handen geweest pluimje
Goed uitgelegd wat er ging gebeuren
Mijn ervaringen zijn over het algemeen positief. De behandeling mondhygiëne Vindt ik minder prettig. Dit zal ook komen door mijn gevoelige tanden maar het komt bij mijn nogal ruw over. En denk ook soms dat er schade ontstaat door de behandeling en dat vind ik minder prettig.
vakkundig en rustig geholpen en je krijgt goed advies.
Ik was altijd heel angstig nu niet meer mijn hele gebit ziet er weer prachtig uit de tandarts is rustig en legt alles uit wat hij gaat doen en is heel erg vriendelijk
Ik wordt prima behandeld. Duidelijk worden de uitgevoerde handelingen toegelicht. Ik ben zeer tevreden over de medewerkers van Dentpoint.
Prima en deskundige behandeling
Kon zeer snel terecht na plotselinge klachten. wel bij een andere tandarts als normaal, maar dit werd vooraf ook keurig aangegeven.
De afspraak starten iets later dan verwacht, maar de behandeling zelf was vrij wel perfect. Er werd duidelijk verteld wat er ging gebeuren en wat ik te verwachten had, tijdens en na de Behandeling.
Stukje vulling was afgebroken. Is professioneel weer hersteld.
We zijn al jaren in volle tevredenheid tevreden over Rob Roef en zijn team .
Fijne praktijk je word gehoord Ze hebben alle tijd voor je
Met net de angst overwonnen bij me eigen tandarts, toch met een fijn gevoel en zonder pijn na huis bij de spoed tandarts! Top top top