Laden reviews...
3 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
snel een mooie offerte voor een nieuwe tuin. binnen 2 weken aangepast en verbeterd. Wordt ook snel uitgevoerd (binnen 6 weken). Kortom: picobello
17 July 2026
Jan & Marlène van Eijck
Goirle
Communicatie tussen bedrijven onderling kon beter. daardoor duurde het veel langer. Verder is het uiteindelijk goed afgewerkt
20 May 2026
GOIRLE
X
4 August 2025
Louis
Hilvarenbeek
Ik ben ontzettend tevreden met het werk dat Abrahams Hoveniers heeft geleverd voor mijn tuin. Vanaf het begin werd ik goed geadviseerd en de afspraken die we maakten, werden volledig nagekomen. De offerte was duidelijk en de kostenindicatie was transparant, wat voor mij heel belangrijk was. Wat ik ook zeer waardeer, is dat extra klussen die tijdens het werk naar voren kwamen, zonder problemen in het weekend afgerond konden worden. Kortom, ik heb een zeer positieve ervaring gehad en zou Abrahams Hoveniers aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar een betrouwbare en professionele partij voor hun tuin.
22 July 2025
Britt
Tilburg
Fijne mensen die meedenken en mooie kwaliteit leveren!
1 April 2025
Natascha
Hilvarenbeek
De haag gesnoeid achter in de tuin. De Medewerkers van het tuin onderhoud hebben geweldig werk geleverd. Alles schoongemaakt en opgeruimd. Gr. Wil.
25 March 2025
Wil van Loon
Hilvarenbeek
Altijd een goed contact en flexibel om een afspraak te maken. Tuinmannen en vrouwen weten wat ze moeten doen en werken netjes.
23 November 2024
Leo
Kaatsheuvel
Er is deskundig advies gegeven over het aanleggen van een groen dak. Goede communicatie en een duidelijke offerte ontvangen. Goede materialen geleverd van mooie kwaliteit.
Ralph
Rijen
Abrahams heeft onze tuin ontworpen en doet al jaren het onderhoud. Fijn dat als het even kan Johan komt. Dat is vertrouwd en hij kent onze tuin. Hij werkt, met zijn maatje, snel, goed en netjes. Kortom, een aanrader dit bedrijf
Jos
Riel
De jongens hebben goed en net werk afgeleverd
I.W.J Brouwers
ROSMALEN
Het is altijd een fijne samenwerking met Abrahams. Makkelijk om afspraken te maken. Deskundig advies en prettige mensen die het werk deskundig doen . Vakwerk in overleg en zonder tegenspraak doen wat je vraagt.
Jacques
Hilvarenbeek
werkzaamheden zijn snel, vakkundig , goed uitgevoerd
Jan
eindhoven
Een aantal keer per jaar laten we het groot tuinonderhoud verzorgen door Abrahams Hovenier. Keer op keer tevreden over de werkwijze en het resultaat!
Eefje
Hilvarenbeek
Ben erg tevreden over het werk van de mensen van Abrahams, en ook over het contact met Jan zelf. Ze komen ieder jaar onderhoud doen aan mijn voortuin en achtertuin en daarna ziet er alles weer super uit. Ook vreselijk aardige en klantgerichte mensen !!
Jan Scherders
Hilvarenbeek
Een sedumdak aangelegd! Van de offerte inclusief de uitvoering dik tevreden!!! Een perfect resultaat en vakkundig uitgevoerd, alles weer netjes en schoon achtergelaten! Nogmaals bedankt
3 September 2024
Gijs
Hilvarenbeek
De eerder gemaakte afspraken zijn goed nagekomen. De uitvoering van de werkzaamheden is in goed overleg gerealiseerd. Een verrassend resultaat dat gezien mag worden! Prettige samenwerking, mooi teamwork!
3 July 2024
Ger en Gemma
Vught
Fijne mensen om mee te werken. Daarnaast denken ze goed mee met de wensen die je hebt. Harde werkers en ze laten de tuin dagelijks erg netjes achter. Verder leveren ze kwaliteit en komen afspraken na. Ik ben een erg tevreden klant.
2 July 2024
Odette
Tilburg
Vanaf ontwerp tot en met de oplevering uitstekend werk opgeleverd! Het ontwerp blijkt goed te passen in onze tuin, zonder dat we daar een aparte dure tuinarchitect voor nodig hebben gehad, dat is allemaal gedaan door deze tuinier zelf. De afspraken zijn tot in detail opgeleverd.
28 June 2024
Fred
Rosmalen
Het bedrijf werkt met vakmensen dat merk je aan alles. Ook na aanleg nog goede service.
27 May 2024
Nooyens
Hilvarenbeek
Abrahams adviseerd op een persoonlijke manier en voert het ook zo uit en er is altijd een mogelijkheid tot overleg. Kort om zeer aan te bevelen
20 March 2024
Catharina Aarts
Berkel-Enschot
We hebben alle dagen zeer gezellige medewerkers mogen ontvangen, die altijd hard werken, kennis van zaken hebben, gepassioneerd zijn en goed op elkaar zijn ingewerkt. als het nodig is ook overleggen met ons. Abrahams mag trots op ze zijn! Het resultaat (ter voorbereiding op de overkapping en een schuurtje) mag er zijn! Wij zijn er heel erg blij mee. Nu nog even geduldig wachten op een overkapping. groet K&H
18 March 2024
Hélène van Dun Tesser
Hilvarenbeek
Vanaf het eerste contact een goed gevoel. Meegedacht met onze wensen en goede ideeën aangedragen om die wensen te verwezenlijken. Zeer prettige uitvoerings-fase door enthousiaste, flexibele en vakkundige medewerkers. Goed aangegeven wat, wanneer zou worden gedaan en houden aan afspraken. Kortom, wij zijn tevreden.
27 February 2023
Pieter
Tilburg
Wij zijn heel tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden in onze tuin, van het rooien van de 2 mtr. brede bomenrand, het gelijkmaken van de tuin tot het leggen van de graszoden. Kortom een bedrijf met veel kwaliteit, professionaliteit, betrokkenheid en service. Jan en alle medewerkers waren vriendelijk en toegankelijk. Kortom perfect werk geleverd! Aanbevelen? Ja
Hakvoortseweg 15
5084 HB Biest-Houtakker