Betrouwbare firma met kundig personeel

Na groot tumult voor het begin van de uitvoering van de werkzaamheden, betreffende de juiste positie van de schutting, is dankzij een grote dosis diplomatie van de bouwers het werk perfect en naar volle tevredenheid uitgevoerd. Kan deze firma van harte aanbevelen.

conform afspraken

Op zoek gegaan naar een leverancier van glazen schuifwanden. Groot aanbod op internet met een wirwar aan mogelijkheden. Toen maar gezocht op dicht in de buurt. Ik vond toen een bedrijf in Vriezenveen onder de naam Schuttinggigant. Wel vreemd want ik zocht een glazen wand. Even gebeld en wat mij meteen opviel was de vriendelijke benadering. Afspraak gemaakt en in een ongedwongen sfeer werd alle tijd genomen om e.e.a. te bespreken. Meteen de deal afgesloten en een planning gemaakt voor de uitvoering. Alle afspraken werden correct nagekomen en er is prachtig werk geleverd. Ik ben zeer tevreden. Lijkt mij dat er maar snel gekozen moet worden voor de naam SchuifwandGigant.

Blij met onze schutting .

Vanmorgen is de houtbeton schutting geplaatst .zijn prima tevreden . Vriendelijke jongens die het keurig hebben gedaan .

Slecht

Ze beloven langs te komen om te herstellen rijden ze langs ons huis en gaan vervolgens bij de andere buren aan de slag. Bel dan niet dat je komt....Zeer teleurstellend.

Kleine klus binnen week geleverd!!

We wilden een poort bij het pad langs de garage, deze is binnen een week vakkundig geplaatst!!

Prettige medewerkers

De jongens werken erg hard en werken netjes

Erg blij met de nieuwe schutting.

Top werk geleverd door de beide harde werkers van Schuttinggigant. Zware betonpalen (ik heb er zelf ook één getild) staan perfect in lijn en loodrecht. Bij deze nogmaals hartelijk dank.

Alles volgens afspraak en prima resultaat

Mooie schutting! Is geplaatst geheel volgens afspraak! Oude schutting opgeruimd was gedeeltelijk al verwijderd. En restanten meegenomen. Plaatsing was binnen halve dag gerealiseerd. Kortom erg tevreden met resultaat en goeie prijs prestatieverhouding.

Mooi werk geleverd door vriendelijk en kundig personeel

Direct via de website kon ik de onderdelen van de schutting uitzoeken en een offerte aanvragen. Alles heel duidelijk en eenvoudig. Via de mail fijn contact gehad en de instructies ontvangen. Alles verliep vóór de plaatsing al net zo soepel als op de dag van het plaatsen zelf.

helemaal prima

Normaal laat ik niet zo snel een review achter, maar wil nu wel een uitzondering maken. Ik vond het echt keurige mannen, werken netjes, laten geen troep achter en doen gewoon wat afgesproken is. Schutting is keurig geplaatst en het ziet er mooi uit. Ik kan dit bedrijf echt aanbevelen.

Nette schutting, vakkundig en vriendelijk personeel

Team Farok heeft snel en vakkundig een mooie schutting geplaatst in onze voortuin. Leuke mannen, super service, niets te klagen.

Goed product voor een goede prijs.

Een goede ervaring met het online opstellen van de gewenste schutting, vervolgens snel een offerte gekregen met een duidelijke prijsopgave. De beide heren waren op tijd voor het plaatsen van de schutting en de financiële afhandeling ging, met een nacalculatie, naar wens. Kortom, prima bedrijf.

Er is prima werk geleverd.

Het team Jamie heeft prima werk afgeleverd. De mannen waren exact op de afgesproken tijd aanwezig. Er werd meegedacht en geadviseerd. Ter plaatse werd in overleg besloten om aanpassingen aan te brengen. Daar is het resultaat ook naar. De schutting ziet er mooi en strak uit. De mannen hebben veel werk verzet. Ondanks dat het weer niet meezat (regenachtig) zijn ze pas vertrokken nadat de schutting was geplaatst. We zijn zeer tevreden.

Super tevreden

We hebben een Prachtige schutting geleverd gekregen. Geplaatst door vakmensen. We zijn super tevreden. Bedankt schuttinggigant

Leveren goed werk en klant vriendelijk

Top bedrijf

Wij hebben een douglashouten schutting besteld en deze hebben ze afgelopen maandag geplaatst. De mannen die dit gingen plaatsen hebben verstand van zaken en waren vriendelijk. Wij zijn super blij met de schutting. Enige minpuntje vind ik dat jullie slecht telefonisch bereikbaar zijn.

Mooie robuuste schutting, onaangename medewerker

De schutting is geplaatst door 2 medewerkers. Een van de medewerkers was vriendelijk en communicatief. De andere medewerker kortaf en onaangenaam wanneer je hem een vraag stelde.

Jongens werken hard en goed

Helemaal tevreden

Recht gezet

Na de storm stond mijn schutting scheef nu staat hij weer mooi recht

Goede uitvoering, mooie schutting, net en beleefde mensen die de schutting geplaatst hebben.

Maatvoering schuttingdelen waardeloos

De schutting en levering daarvan waren dikke prima! Communicatie is ook fijn met dit bedrijf. Echter zijn ze nog niet zo goed in de maatvoering van de schutting delen. Deze wijken in de breedte soms 1,3cm af. Deze moet je dus aanpassen ter plekken. Ook de afdekkers waren zo krom als een hoepel. Dit is echt een aandachtspunt naar je klanten toe. Hierover overigens contact gehad en bij problemen kan ik ze altijd omwisselen!

prima personeel

alles heel goed geplaatst.

Goed geregeld, vriendelijk personeel die keurig werk hebben geleverd.

Onwijs tevreden

Erg blij met onze nieuwe schutting. De mannen hebben erg mooi en net werk afgeleverd.

Handelsweg 11

7671 DB Vriezenveen

085 - 8900757

Over Schuttinggigant.com

Dat uw schutting naast praktisch er ook mooi uit moet zien weten wij als geen ander. Wij hebben daarom de beste en mooiste materialen voor u geselecteerd. Van modern zwart grenen tot stoere douglas schermen. U vindt alle opties in onze online calculator. Wilt u eerst nog even inspiratie opdoen kijk dan eens bij onze voorbeelden van tevreden klanten.