Prima kerels met kennis en kunde!

Vandaag hebben twee olijke jongemannen bij mij een poort geplaatst. 15 cm van de grond, zodat de egeltjes er onderdoor kunnen, en 1 m hoog, zodat de kat er nog overheen kan springen! Ze hebben ze heel netjes en zorgvuldig gewerkt. Ze waren erg blij met een kopje koffie!

Prima kerels met kennis en kunde!

Vandaag hebben twee olijke jongemannen bij mij een poort geplaatst. 15 cm van de grond, zodat de egeltjes er onderdoor kunnen, en 1 m hoog, zodat de kat er nog overheen kan springen! Zoals je op de foto kunt zien, hebben ze heel netjes en zorgvuldig gewerkt. Ze waren erg blij met een kopje koffie!

Mooie schutting en keurig geplaatst

De schutting.gigant heeft bij ons een mooie schutting geplaatst. Zowel de voorbereiding als de uitvoering is prima verlopen en er is goed meegedacht over de beste oplossing in onze situatie. Alles is uitgevoerd zoals afgesproken en we zijn heel tevreden. Nog eens bedankt.

Mooie schutting en keurig geplaatst

Goed werk afgeleverd en bedank.

Goed werk afgeleverd en bedank!

Prachtige schutting

Vriendelijk personeel, goed geplaatst en afgewerkt

Vakkundig en vriendelijk bedrijf.

De schutting is conform afspraak prima geplaatst. Ook voor een lastige situatie in de tuin is een goede oplossing gevonden. Voorafgaand aan de bestelling is goed met ons meegedacht en heeft men ons goed geadviseerd.

Snel en vakkundig.

Erg goed. Deden precies wat wij wilden. Alles wat ze deden ging in overleg.

Prima dienstverlening, prachtige schutting

Samen met onze buren hebben wij een prachtige schutting uitgekozen, eerst via de site met de handige calculator, later in Vriezenveen om de schuttingen in het echt te zien. We werden daar uitgebreid rondgeleid en voorgelicht en besloten toen, dat de Nobifix schutting met stip de mooiste en meest degelijke schutting was. We konden ook nog profiteren van een mooie korting. Hij is snel daarna geplaatst door vakbekwame mannen en we zijn alle vier zeer tevreden met het resultaat.

Meedenkend, flexibel vakmanschap en creatieve oplossing

Overkapping met schuurtje in de achtertuin en een fietsenschuur in de voortuin. Allemaal maatwerk. Keurig opgelost.

Er wordt volgens goede afspraken gewerkt, tijdens het zetten van de schutting wordt er mee gedacht. en we zeer tevreden

Snelle en goede service

Ik had op de site mijn wensen aangevinkt. Hier werd snel op gereageerd en werden telefonisch de wensen nogmaals doorgenomen en hebben we met de nodige adviezen de perfecte schutting samengesteld. Na 2 weken werd het al geleverd en gemonteerd. 2 hardwerkende jongens hebben de schutting professioneel geplaatst. Hier een zeer tevreden klant! Op de foto zie je wat kleurverschil maar is in het echt niet te zien.

3x is scheepsrecht maar ik zal ze zeker weer bellen

Door veel tegenslagen oa vreselijk weer, verkeerde inschatting aan onze kant, staat eindelijk mijn schutting. Schuttinggigant heeft goed meegewerkt en meegedacht. Echter er is een enkele minpunt. De poortdeur hangt net iets te hoog ivm de dakgoot van de blokhut van mijn buren en hierdoor komt de deur er tegen aan. De poortdeur is op mijn verzoek naar buiten openend geplaatst. Bij 1 paal was de aarde eromheen niet goed aangestampt en bij 1 schuttingdeel ontbreekt 1 schroef. Ondanks de kleine minpunten zou ik zeker weer gebruik van hun diensten maken als de schutting aan vervanging toe is.

Korte lijnen duidelijke afspraken.

Na een duidelijke offerte is kort na de opdracht verstrekking de schutting geheel volgens afspraak geplaatst, Top.

Was weer uitstekend. Is al de tweede keer bij ons.

Zoals verwacht weer een uitstekende service.

Alles uitgevoerd zoals afgesproken

Je weet wat je aan dit bedrijf hebt. Afspraken worden keurig nagekomen en als het anders loopt wordt daar contact over opgenomen om samen afspraken te maken.

Perfect geplaatst in overleg en volgens afspraak

Goede uitleg overschuttingen en hoe plaatsen in werk ging. Kwamen precies op afgesproken tijdstip. Met twee jongens konden goed overleggen hoe we hebben wilde kwa bv hoogtes. Na plaatsing namens ze alles netjes mee. Top.

Doen wat is toegezegd

Deskundige vaklui, plezierig en mooie schutting geplaatst. Zeer tevreden.

Handelsweg 11

7671 DB Vriezenveen

085 - 8900757

Over Schuttinggigant.com

Dat uw schutting naast praktisch er ook mooi uit moet zien weten wij als geen ander. Wij hebben daarom de beste en mooiste materialen voor u geselecteerd. Van modern zwart grenen tot stoere douglas schermen. U vindt alle opties in onze online calculator. Wilt u eerst nog even inspiratie opdoen kijk dan eens bij onze voorbeelden van tevreden klanten.