Heel erg tevereden

Wij zijn heel erg tevreden met onze schutting. Oude schutting gesloopt en afgevoerd en de nieuwe netjes geplaats in een razend tempo. Dank mannen voor jullie harde werk. Gr, Raymond

Goede en snelle levering

De communicatie verliep vlot, wat erg belangrijk is. Onze wensen konden we ieder moment bijstellen. Ook op het plaatsen hoefden we niet lang te wachten. En ook dit verliep prima, in nog geen halve dag hadden we een betonschutting staan langs de oprit.

Uitstekens

Geweldig volk, Zeer beleefd, alleen soms even te snel met het werk slordige fouten helaas. Maar ondanks dat zeer aan te bevelen

Prachtig hekwerk, goede communicatie en TOP werk geleverd

Goed contact en meegedacht over de vraag die we hadden. Uitvoering volgens afspraak en uiteindelijk nog eerder geplaatst dan afgesproken. Er staat een prachtig hekwerk!

Goed werk geleverd.

Ik ben erg tevreden. Dit is de tweede keer al dat ze bij mij een schutting plaatsen.

Een leuk team dat prima werk heeft afgeleverd!!

Zelfs bij slecht weer is 30 meter schutting prima geplaatst.

Enorm blij en geholpen met onze glazen schuifwanden

Enorm geholpen met de glazen schuifwanden in onze overkapping. Op deze manier blijven de duiven op afstand. Alles netjes op maat gemaakt en gesteld. Plaatsing was zo gepiept. Gezellige jongens om er bij te hebben. Bedankt!

Het personeel werkt netjes en goed

Zeer tevreden schutting is mooi geplaatst, vriendelijk en gezellig personeel. Topbedrijf

Topwerk

Keurig op de afgesproken tijd aanwezig. Duidelijk aangegeven wanneer ze verwachten dat ze klaar zijn en een half uur van te voren gebeld. Hierna met de vakmannen het werk nagelopen en natuurlijk zag het er top uit.

Duidelijk, netjes en goed personeel.

Vanaf moment van eerste contact zijn we goed geholpen. Alles is volgens afspraak gegaan. Dag van plaatsing verliep soepel. Erg tevreden met plaatsen en schutting zelf.

Mooi stukje vakwerk

twee goed gehumeurde, klantvriendelijke jonge mannen, hebben ons na een dagje noeste arbeid, achter gelaten met mooie en vakkundig geplaatste schutting.

Slecht georganiseerd, financieel onduidelijk, plaatsing excellent

Schutting uitgezocht op een prima website, telefonisch duidelijke afspraken gemaakt, maar op de geplande dag kwam er niemand. Zoiets als een onduidelijke interne overdracht bij jullie bedrijf. Geen excuses, wel een nieuwe dag gepland. Enthousiast team kwam schutting plaatsen, veel communicatie op een heel prettige manier. Achteraf veel onduidelijkheid over het betaalde bedrag. Er is 30 meter in rekening gebracht terwijl ik toch heel duidelijk 28 m heb opgegeven. Eindbedrag wijkt ook aardig af van de eerdere offerte. Daarover gebeld, maar geen duidelijke uitleg gekregen, wat veronderstellingen gekregen maar verder niets. Ik blijf dus met het gevoel zitten dat ik te veel heb betaald.

Ze waren er vroeg bij ...erg vriendelijk ,goeie werkers ..zeer aan te bevelen

Prima schutting! Strak geheel

Bijzonder klantvriendelijk bedrijf. Schutting besteld, geholpen bij samenstelling. Snelle plaatsing door deskundig personeel. Hoge kwaliteit materialen. We zijn er blij mee!

Net werk geleverd en erg flexibel qua planning.

We zijn erg blij met onze nieuwe schutting. Het ziet er prachtig uit

Keurig gedaan!

Jullie hebben het prachtig gedaan. Er is goed geluisterd naar de specifieke klantwensen. Ga zo door!

Is zeer vakkundig uitgevoerd.

Top vakmensen, weten wat ze doen, supervriendelijk. Alles opgeruimd, zeer tevreden over resultaat.

Slecht luisteren naar wensen klant

Ik kwam om te kijken naar een schutting op advies van mijn buurman. Gaf aan dat ik alleen schutting delen wou de palen waren nog goed. Men liep mee om te kijken zegt hij nog welke heb je nu ik wees dus de desbetreffende paal aan. Nu kreeg ik een offerte met een flink bedrag wat ik aangaf dat het best duur was, thuis zag ik dat er alles bij zat ik dus gebeld dat ik alleen drie hele en één half scherm wou zei de andere collega dan gaat er nog 80 euro af dus kreeg ik een nieuwe offerte maar ik dacht klopt nog niet er zou 80 euro af gaan. Dus weer gebeld kreeg ik die eerste man weer zegt hij nee dat is van het duurste scherm , nou ik voelde me een beetje belazerd Toen de buurman de schermen kwam ophalen werd hij ook geholpen door een werknemer die er niet zo heel veel zin in had, was allerminst klantvriendelijk. Ik vindt het heel jammer om dit te schrijven twijfelde ook wel maar het is opbouwende kritiek, het is jammer van zo’n mooi bedrijf. Ook wil ik wel zeggen dat het een mooie schutting is,

Vakkundig werk

We hebben collectief een schutting gekocht, dit was mooi oplossing en kwaliteit - prijs verhouding was top. Ik vond naar verhouding de poort daarom prijzig.

snel en vakkundig

de vakmensen waren op het afgesproken tijdstip aanwezig en gingen voortvarend aan de slag. Prettig en snel gewerkt en binnen een paar uur stond onze nieuwe schutting. Wij zijn er blij mee!

Goede vakmensen die een mooie schutting hebben neergezet!

Zeer professioneel, beleefd en klantvriendelijk!!

Goed materiaal en hard werkende vakmensen!

Goede ervaring met dit bedrijf! Geen aanbetaling en dus minder risico dat je geld weg is en de schutting nooit geleverd zoals je vaak op TV ziet. Harde werkers en fatsoenlijke vakmannen. Geen problemen met levering, plaatsing en afwerking. Toen ik de schutting na overleg 1 sectie korter wilde hebben dan besteld werd de prijs via het kantoor aangepast en via de mail bevestigd. Na 2,5 uren stond alles, was de oprit netjes aangeveegd en kon met de pinpas worden betaald. Geweldig!

Keurig en snel gewerkt. Mooie schutting Alles netjes achtergelaten

Goede service, goed materiaal en goede medewerkers!

Zeer enthousiast! Goed advies, snelle levering en goed en gezellig personeel. Keurige prijs / kwaliteit. Alles netjes opgeruimd na de werkzaamheden. Wij gaan zeker lang genieten van onze nieuwe schutting!

Handelsweg 11

7671 DB Vriezenveen

085 - 8900757

Over Schuttinggigant.com

Dat uw schutting naast praktisch er ook mooi uit moet zien weten wij als geen ander. Wij hebben daarom de beste en mooiste materialen voor u geselecteerd. Van modern zwart grenen tot stoere douglas schermen. U vindt alle opties in onze online calculator. Wilt u eerst nog even inspiratie opdoen kijk dan eens bij onze voorbeelden van tevreden klanten.