Mooie schutting

Mooie schutting netjes en mooi geplaats

Snel geplaatste schutting

Denken mee en komen met oplossingen!

Strak en goed werk!

Fijne ervaring met communicatie van dit bedrijf. Ook werd de schutting netjes en strak afgeleverd en zag er op het eind top uit! Vriendelijke werknemers en alles gaat volgens afspraak en in goed overleg!

Prachtige schutting

Prachtige schutting door zeer ervaren en secuur en ook meedenkend personeel. Ook keurig op tijd. Wesley en Luuk bedankt voor het keurige werk!

Strak, goed en goed voor elkaar!

Fijne ervaring met contact maken en afspraken inplannen, vriendelijk personeel aan de telefoon en de mensen die de schutting plaatsen. Gaan netjes te werk en laten de boel strak achter! Zeer tevreden met de geplaatste schutting en levering van kwaliteit!

Heel prettige en nette samenwerking

Er is een goede communicatie.

Vlot en en netjes gezet, prima medewerkers, aan te bevelen.

Strak werk, netjes uitgevoerd en supervriendelijke service!

Heel blij met het werk van Schuttinggigant! De schutting is strak geplaatst en alles werd netjes en schoon achtergelaten. Ze werken professioneel én zijn ontzettend vriendelijk. Echt een prettige ervaring van begin tot eind. Aanrader!

goede prijs kwaliteitverhouding en snelle service

De heren stond 07:45 op de stoep en waren rond 12:30 alweer klaar. De communicatie was top en ze gingen snel en efficiënt te werk. Al met al een zeer goede ervaring.

Top service

Advies is geweldig, jongens werken netjes. Zowel kantoor als buiten dienst erg vriendelijk. Zeker een aanrader

Het ziet er perfect uit

De schutting is perfect geïnstalleerd wij zijn er heel blij mee. De medewerkers zijn leuk en vriendelijk dus graag tot de volgende keer

Prima levering en installatie

Heel tevreden met de levering en installatie. Er werd goed en adequate gereageerd op mijn instructies en opmerkingen. Niets was te veel. Het eindresultaat is zeer geslaagd. Prijs kwaliteitsverhouding prima. Ik kan deze leverancier zeker aanbevelen.

Top!

Plaatsen kon super snel! En dit is dan ook vakkundig gedaan! 2 vriendelijke heren, hebben hier een keurige schutting geplaatst! Absolute aanrader!

Alles keurig gemonteerd en alle lastige dingen keurig opgelost en altijd in overleg kortom top service en in 1 dag gedaan, ben erg te vreden met resultaat

Zeer tevreden over vooroverleg en plaatsing

Na kennismaking via de mail een mooi ontwerp met elkaar besproken. Goed geholpen door de verkopers. Ontwerp en uitvoering in overleg meerdere keren aangepast. Na definitieve goedkeuring duidelijke afspraken gemaakt over plaatsing. Dit moest vanuit ons snel, en dat kon. Plaatsing prima verlopen. Na twee dagen stond het geheel. Keurig afgewerkt en prettig samenwerken.

Prima werk geleverd.

Tijdens de keuze van het soort schutting duidelijke webside. Afspraak voorbezoek prima ontvangst en begeleiding. Op tijd voor de levering, met prima personeel. als er iets tegen zit wordt er onmiddellijk naar een passende oplossing gezocht. Met een prima resultaat aan het einde. Ben

Zeer enthousiast tevreden.

Vriendelijk, behulpzaam en netjes. Hebben zeer net werk geleverd alles ziet er zo geweldig mooi uit. Mijn buren willen al graag dezelfde schuttingpoort, iedereen is erg positief over het mooie werk wat geleverd is. Jongens heel erg bedankt voor de gezellige dag en het prachtige werk wat jullie geleverd hebben. Ik raad iedereen schurringgigant aan. Toppers!!!

Netjes

Aardige jongens die net werk geleverd hebben

Fijne communicatie en service

Wij hebben een schutting laten plaatsen door schutting gigant. Communicatie was erg fijn, duidelijk en vlot. Ook het plaatsen verliep heel soepel en wij vonden het ook erg fijn dat er oog was voor de kleine details. Daardoor een hele strakke en mooie afwerking. Kwamen zelfs de volgende dag nog terug om een kleine imperfectie te corrigeren. Niks anders dan complimenten voor dit bedrijf en vooral ook hen medewerkers.

Kwaliteit met gemak

Allereerst was het makkelijk alles naar wens te bestellen. Hierna laagdrempelig een afspraak gemaakt. Zonder nabellen kwamen de twee monteurs op de afgesproken dag en tijd. Ze hebben de schutting zeer vakkundig gemaakt en hebben alles ook heel netjes achtergelaten. Monteurs waren behulpzaam en vriendelijk en hebben goed gewerkt! Al met al vind ik alles een gemakkelijk proces en het product ook zeer mooi en goed!

Prima service, mooie schutting

Heldere communicatie, duidelijke afspraken en het allerbelangrijkste: een mooie schutting. Top!

Wij zijn super tevreden

Alles top geregeld, conform afspraak, met super vriendelijk en kundig personeel. Tevens laagste prijs van 3 offertes. In ben super tevreden.

Goed en netjes werk geleverd

Duidelijk informatie op site. De personen van schuttinggigant hebben de schutting netjes en snel geplaats. Mee denken aan oplossing die er kwamen tijdens probleem tijdens het monteren ervan.

Snel, vriendelijk en professioneel!

Erg blij met mijn nieuwe schutting. prima telefonisch contact, duidelijk en vriendelijk. Komen afspraken na en op tijd met een update via mail en telefonisch. Mannen komen snel met oplossingen als het niet gaat zoals gedacht en denken mee. Erg tevreden, ook met de extra medewerking van Tamer uit Hellendoorn. Zeker een aanrader, nogmaals bedankt.

Professioneel en snelle plaatsing

Het is een professionele partij met goed materiaal en ze werken snel, correct en netjes. Communicatie in het voortraject en inmeten was eveneens goed.

Handelsweg 11

7671 DB Vriezenveen

085 - 8900757

Over Schuttinggigant.com

Dat uw schutting naast praktisch er ook mooi uit moet zien weten wij als geen ander. Wij hebben daarom de beste en mooiste materialen voor u geselecteerd. Van modern zwart grenen tot stoere douglas schermen. U vindt alle opties in onze online calculator. Wilt u eerst nog even inspiratie opdoen kijk dan eens bij onze voorbeelden van tevreden klanten.