Inspirerend en ontzettend leerzaam

Het traject bij Van Hoek en Partners heb ik ervaren als leerzaam en een prettige bevestiging van de ontwikkeling die ik doormaak als professional. Marijne, die mij begeleid heeft, verraste me met haar talent om zo goed te luisteren dat ze binnen één sessie al een aantal rake punten wist aan te stiplen wat betreft dingen waar ik binnen mijn werk behoefte aan heb. Door deze bevindingen naast de theorie over verschillende soorten werkomgevingen te leggen, ging ik naar huis met een bevestiging dat het dus helemaal niet vreemd is dat bepaalde soorten organisaties wel en andere niet bij mij passen - en dat dat oke is. Kortom: ik ben zeer tevreden!

• Geholpen door: Marijne Bos

Geïnspireerd en tevreden

Berthie heeft me erg goed geholpen bij het nemen van mijn volgende stap. Ik kwam uit een moeilijke situatie, maar door Berthie haar scherpe inzicht, persoonlijke aandacht en ervaring heb ik er nu weer vertrouwen in. Haar aanpak is maatwerk en ik heb er veel uit kunnen halen.

• Geholpen door: Berthie van Hoek

Kundig, respectvol en motiverend.

Bij Van Hoek & Partners voel ik mij altijd respectvol behandeld, dit zorgt ervoor dat ik altijd mijn verhaal kan delen en snel stappen kan maken in de richting die (misschien wel) beter bij mij past. Er is ruimte en begrip voor je persoonlijke verhaal in combinatie met de zakelijke uitdagingen die er op dat moment (kunnen) zijn. Mijn ervaring is dan ook positief en ik zal ze zeker aanraden voor de volgende stap.

• Geholpen door: Berthie van Hoek

Prettige en professionele begeleiding!

In een kwetsbare periode is het fijn dat je kunt rekenen op deskundig advies in een veilige omgeving. Dit heb ik mogen ervaren tijdens de begeleiding van Berthie!

• Geholpen door: Berthie van Hoek

Zeer deskundig, warm en vriendelijk.

Openminded, toegankelijk, ervaren... en zo kan ik nog wel even door gaan. Meerdere malen gesproken met zowel Berthie als Jan-Paul. Beiden hebben zij mij meer inzicht gegeven in wat ik wil in mijn carrière en leven. Gefocust op mijn kunnen maar vooral gespitst op waar ik enthousiast van word en waar ik energie van krijg.

Duidelijk!

Ik ben met 3 afspraken goed geholpen. De ontmoeting was duidelijk en fijn. Ook was het persoonlijk wat ik als prettig heb ervaren.

• Geholpen door: Berthie van Hoek

Een fijne en veilige plek om je hart te luchten, om daarna met moed en kennis verder te kunnen.

Fijne hulp op maat gekregen. Luisterend oor, humor, advies. Kreeg daardoor moed om weer actief met de maatschappij mee te draaien.

• Geholpen door: Berthie van Hoek

Heel veel goede tips gehad in een hele positieve en gemoedelijke sfeer!

Ik ben heel goed begeleid, heb veel geleerd en vond het altijd fijn om er weer heen te gaan!

Grote Voort 221

8041 BK Zwolle

Over Coachscore.nl

Coachscore is de reviewtool speciaal voor coaches. Groei als coach met echte reviews. Help meer mensen. Meer weten over hoe de reviews worden verzameld en worden gecontroleerd op echtheid? Ga dan naar onze website en klik onderin de footer op: “hoe worden reviews gecontroleerd op echtheid?”