Laden reviews...
19 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de beoordelingen blijkt dat klanten positief zijn over snelle installatie, goede service en scherpe prijzen. De meeste ervaringen gaan over duidelijke communicatie en vakkundig advies, met af en toe leveringsproblemen. Over het algemeen is de tevredenheid hoog en wordt de service gewaardeerd.
Over de wateronterharder zijn wij tevreden maar de service laat zijn wensen over..op 6 december heb ik nieuw zout besteld zoals aanbevolen via de mezutec site omdat anders de garantie vervalt. Tot op heden helaas nog steeds niet mogen ontvangen. Na meerdere belletjes en beloftes..
29 December 2025
Arjan
Etten-Leur
op 4 december REGENIT Vacuüm Zouttabletten besteld maar op 29 december nog steeds niet binnen gekregen. dat zegt genoeg over dit bedrijf.
29 December 2025
Carel
Meteren
Na een prima gesprek en uitleg van Jelle heeft Eric vandaag een waterontharder van MEZUTEC geplaatst. Wat een techneut en iemand die van aanpakken weet. Een Topper. Keurig geplaatst en alles schoon achtergelaten. De oude waterontharder van Amysoft weggehaald en meegenomen omdat men bij dit bedrijf het woord service niet kent en nooit gehoord heeft.
24 November 2025
Jan
Wijk bij Duurstede
Besteld en keurig geleverd.
21 November 2025
Djurre
Spanbroek
Gebruik dit zout al enige jaren probleemloos in mijn onthardingsinstallatie. Waterkwaliteit: lekker zacht; geen sporen van kalk zichtbaar.
17 November 2025
Roy
Helmond
Zout Makkelijk besteld en snel geleverd
N.v.t.
2 November 2025
John
Lutten
Regelmatig zijn we zouttabletten nodig, scherpe prijs en goede levering.
Waterontharder, Bronwaterzuiveringssysteem
Geen poeha, gewoon goed.
20 September 2025
Frank
Zuidwolde
Ect top hoe dit bedrijf met z’n klanten omgaat. Geweldige service, wordt goed meegedacht en naar een passende oplossing gezocht. We genieten nu van heerlijk kalkvrij water wat ook nog eens goed is voor onze apparatuur en ons nieuwe zwarte sanitair in de badkamer. Super!! Heel blij mee.
20 September 2025
Yolande
Zwolle
Snelle montage, even vooraf overleg over de werkzaamheden, na een lekkage in het weekend, onmiddellijk geholpen. Aan te bevelen
16 September 2025
Wybren
Drachten
Sander was snel met reageren op een aantal vragen. Kon niet geplaatst worden zoals ik dacht dat het kon, maar er werd door Sander een andere plek voorgesteld. 3 weken later geplaatst. Keurig alles achtergelaten!
11 September 2025
Richard
Nijstad
Sinds ik een waterontharder in huis heb, merk ik direct verschil. Geen kalkaanslag meer en veel zachter haar. Goede service en kwaliteit.
11 September 2025
Lutske
Surhuisterveen
je hebt alleen de mogelijkheid de order gelijk te betalen.. de factuur volgt later, maar de betalingsherinneringen ook...
6 September 2025
Gert Jan
enschede
Beste Gert Jan,
Onze excuses voor het ongemak! We hebben zojuist telefonisch contact gehad om dit met u op te lossen.
Groeten,
Team Mezutec
Was een goed geweest als ik een melding had gekregen wat voor dag het bezorgt zou worden
23 August 2025
Efficient/doelmatig en adequaat
1 August 2025
Charlie
zieuwent
Monteur kwam zakken zout brengen. Zakken inde berging gezet en 1 zak in ons appartement. Heeft zelfs de box weer gevuld en het systeem laten spoelen. Erg aardig dus, blij mee!
12 July 2025
Annemieke
Dordrecht
Er is goed meegedacht voor de beste oplossing voor de installatie. Alles is netjes aangelegd en werkt na behoren.
11 July 2025
Adriaan
Gilze
Snel goed en vakkundig
28 May 2025
Hinko
Harich
Ik vervang al jaren de filters van mijn waterfiltersysteem, maar de nieuwe filters die ik van Mezutec heb ontvangen, passen gewoon niet. Daarom heb ik om hulp gevraagd. De technicus van Mezutec die langskwam, bevestigde dat de filters inderdaad langer waren dan de vorige (hij vertelde me ook dat ze door een ander bedrijf waren gemaakt) en niet pasten. Hij heeft alle filters vervangen en kon het apparaat gemakkelijk monteren. Nu krijg ik een rekening van 219 euro voor een fout die Mezutec heeft gemaakt. Ik vind dit echt niet oké en oneerlijk!
Waterontharder, Bronwaterzuiveringssysteem
28 May 2025
Giancarlo
Vorden
Beste Giancarlo,
Jammer om te horen dat u niet tevreden bent!
Inmiddels hebben we contact met u gehad over de situatie en zijn we samen tot een oplossing gekomen.
Groeten,
Team Mezutec
Ideaal zo.n grote waterontharder
26 May 2025
Rik
Veenoord
zeer vriendelijke monteur legt alles goed uit. En test alles of het goed werkt. Ruimt ook de boel weer netjes op.
22 May 2025
J.B.J Soppe
HOOGEVEEN
Directe actie door Mezutec by een storing van de installatie. We hadden geluk dat de monteur die dag in de regio was voor een andere spoedklus, en de reparatie van de installatie is vakkundig uitgevoerd.
21 May 2025
Peter Peeters
Echt
Kundige mdw.
16 May 2025
Michaël
Dinxperlo
Mezutec Waterzuiveringssystemen is specialist op het gebied van bronwaterzuiveringssystemen. Ten behoeve van vele bedrijfstakken, particulieren en instellingen bouwen, leveren en installeren wij onze watersystemen. Tevens onderhouden en repareren wij alle soorten bronwaterinstallaties. Met succes ontwikkelt en produceert Mezutec hi-tech installaties. Door de moderne technologie zorgen deze voor gegarandeerd zuiver water. Mezutec begeleidt het gehele traject van idee tot uitvoering. Kiest u voor kwaliteit, vakmanschap en een scherpe prijsstelling: dan kiest u voor Mezutec!
Industrieweg 28-A
7921JP Zuidwolde