Betrokken , en geven goede informatie. Komen de afspraken na
Onderhoud aan mijn auto wordt netjes en gedegen uitgevoerd. De contacten met de receptie zijn vriendelijk en op mijn vragen krijg ik een helder antwoord. Bij een spoedklus word ik door de garage direct geholpen.
Storing goed verholpen ook was het langer zoekwerk.
Altijd goede en snelle service, vriendelijke personeel en alles gaat in uitstekend overleg
Als er problemen zijn dan bel je ze op en dan wordt je zo snel mogelijk geholpen.
Ik word altijd snel en vakkundig geholpen. Het is een betrouwbare en betaalbare autogarage.
Vriendelijk personeel, vlot geholpen en goede koffie.
Laat alles bij het oude
Jeceordt altijd vriendelijk benaderd en proberen zo snel mogelijk je te helpen.
Vriendelijke ontvangst, vakmensen aan het werk.
Al jaren klant bij Van Egten, ze kennen mij en weten wat ik verwacht.
goede en snelle service.
Je wordt prettig en snel geholpen. Koffie staat altijd klaar.
Kapotte waterpomp . Snel en vriendelijk geholpen.
prima garage
Ik word altijd snel en betrouwbaar geholpen. De service is prima.
Bij Harry van Egten, wordt je zeer vriendelijk te woord gestaan, en alle problemen worden zeer deskundig en snel opgelost.
Het zou heel mooi zijn als alle garages zo goed waren als deze garage. Goede service. Afspraken worden nagekomen. Er is goed overleg over alle zaken. Je wordt heel vriendelijk te woord gestaan door de leiding. Het personeel is vriendelijk en deskundig. Ik zou het heel plezierig vinden als deze garage: leiding en personeel eens een compliment zouden krijgen van uw organisatie. Een ieder, ook u, heeft dat zo af en toe nodig. Ben benieuwd of u dit advies opvolgt. Ik hoor het wel. M.vr.gr. Jan van der Struik, Rolde
wordt correct en vriendelijk geholpen. geen wachttijden
Ik kom er al meer dan 15 jaar met 3 auto's in onderhoud .
Wij zijn bij een andere garage weggegaan waar we meer dan 40 jaar klant waren. Maar het werd steeds slechter. Geen goede reparatie en slechte service. Toen zijn we bij deze garage terecht gekomen en het bevalt ons tot nu toe prima. We hadden wat problemen met onze auto en dit werd naar onze tevredenheid zeer goed gerepareerd. De service en de klantvriendelijkheid viel ons ook in positieve zin op. Wij blijven hier dus weer komen.
Doen wat ze moeten doen en alles in overleg.