Anderhalf jaar geleden een Opel gekocht bij de garage. De mentaliteit is dat men doet wat ze beloven. De beide eigenaren Bert en Michel zijn hele fijne mensen om contact mee te hebben en het personeel in de werkplaats zijn echt vakmensen. Wij wonen in Dokkum maar hebben de auto juist door bovenstaande ervaringen de auto bewust bij hen in onderhoudt gehouden.
stipte en tijdige afhandeling
Wij worden altijd op een prettige en vakkundige manier geholpen.
de service was perfect, de rekening was vooraf begroot en is ruim binnen de begroting gebleven.
Prima service en klantvriendelijkheid. De klant staat centraal.
Je voelt je als een van hen.
Helemaal Top
deskundig
leuke bedrijf
Behulpzaam,betrouwbaar en Klantvriendelijk
Altijd vriendelijk en zeer kundig personeel
Altijd als ik in de garage kom wordt ik vriendelijk ontvangen met koffie en geven ze mij vakkundig advies met in achtneming de prijs kwaliteit verhouding Zou denken met je mee voor oplossingen
Niet opdringerig en voldoende uitleg. Tijd om te kunnen beslissen en oplevering conform de afspraak. Heel tevreden met de aankoop en de inruil van de oude auto.
Wordt altijd goed ontvangen, snelle service. Koffie staat altijd klaar. Altijd overleg als er iets extra moet gebeuren aan de auto, denken altijd mee bij vervanging van onderdelen.
Goede snelle hulp
Snelle service kon op de reparatie wachten
precies dat wat je van een goed garage bedrijf mag verwachten
goede service. Zij weten al dat ik wel een andere auto wil.
Had klapband sochtends om 6 uur en kon om 10 uur de band laten wisselen want die moest besteld worden. Bleek dat er nog een band aan vervanging toe en die is smiddags vervangen
prettig overleg, zij denken met mijn belangen mee en kijken naar de mogelijkheden.
Opel Insignia 2015 gekocht, cosmetisch niet de mooiste is ook duidelijk over gecommuniceerd en wat wij mochten verwachten bij aflevering. Verder technisch goed onderhouden van eerste eigenaar bij deze garage. Enkele puntjes waren er nog wel na aflevering maar ook netjes opgelost. Voor ons een fijne garage om zaken mee te doen.
Zeer goede ervaring
Hartelijke ontvangst en prima service.
Gewoon goed heel erg blij met de overstap naar deze garage..