Uitstekend geholpen

Ik word er altijd vriendelijk en goed geholpen.

Auto voor een beurt en APK gebracht en bandenwissel. Alles keurig uitgevoerd volgens schema.

Goed werk gedaan

Erg tevreden over het werk, netjes winter naar zomer wielen wisselen. Ook in opel digitaal verwerkt.

Uitstekende service en klantvriendelijk

Uitstekende service en een klantvriendelijk bedrijf. Ben er erg tevreden over.

Warm bad

Bij een probleem wordt dit snel opgelost, maar komen eigenlijk niet voor, ben er meestal voor een onderhoudsbeurt.

Goed bedrijf,geen bla-bla-ba, vriendelijke mensen,

Ik kocht hier 15 jaar geleden de auto die ik thans nog rij met blij gevoel.En dat hoop ik te blijven doen.

Prima.

Fijne medewerkers, goede service, komen gemaakte afspraken na. Kom er al jaren ,altijd goed. Prima !

Prima service !

Prima service en vriendelijk personeel.

Mijn ervaring is goed.

Geen problemen met garage van Egten. Ben met problemen altijd prettig geholpen. Vriendelijk personeel. Michel ga zo door met de groep.

Erg vriendelijk en prima service

Super garage.

Schoon, netjes, vriendelijke medewerkers en zeer klantvriendelijke directie.

Prima service, goede informatie over de reparaties

Het onderhoud is volgens afspraak correct uitgevoerd

Alles is correct volgens afspraak uitgevoerd

• Klantvriendelijkheid

Topservice: duidelijk, betrouwbaar en doet net dat beetje extra!

Erg tevreden over Vakgarage Harry van Egten. Vanaf het eerste contact is de communicatie duidelijk en eerlijk, waardoor je precies weet waar je aan toe bent. Afspraken worden nagekomen, wat veel vertrouwen geeft. Wat deze garage echt bijzonder maakt, is dat ze nét dat beetje extra doen. Ze denken mee, werken zorgvuldig en leveren meer dan je verwacht. Je merkt dat klanttevredenheid hier echt voorop staat. Een betrouwbare en professionele garage die ik zeker zou aanbevelen!

• Klantvriendelijkheid

Zij overleggen goed zeggen wat er moet gebeuren aan de auto je wordt er over gebeld en er wordt netjes overlegd

Top kan niet beter

Top kan niet beter

• Klantvriendelijkheid

Een goed en betrouwbaar bedrijf

Eerlijk en betrouwbaar en vriendelijk en meedenkend bedrijf , wij zijn super tevreden als klant.

• Klantvriendelijkheid

Prettige garage met vakkundig personeel en klantvriendelijke medewerkers.

Het is een prettige garage waar je altijd terecht kunt en altijd wordt geholpen op een vakkundige en klantvriendelijke manier.

Top garage

Prima garage en een leenauto beschikbaar als het moet

• Klantvriendelijkheid

Nemen de klant serieus en denken mee.

Goede service, aardig personeel. Marktconforme prijzen.

Altijd goede service!

Prima garage!

• Klantvriendelijkheid

klantvriendelijk en een goede kennis

Altijd goede service

Dit keer een andere auto gekocht, keurig afgeleverd. Blij mee.

• Klantvriendelijkheid

Tot nu toe zeer tevreden.

Voor mij de eerste keer dat ik daar een Opel Corsa heb gekocht.

Makkum 3

9411 TH Beilen

0593 – 52 40 41

Over AD Expert

Alles wat je auto nodig heeft vind je bij AD Garage. Een compleet aanbod van diensten voor het onderhoud van je auto. We zijn gespecialiseerd in het onderhoud en de reparatie van auto's, inclusief de technische keuring, bandenwissel en nog veel meer. En dat betrouwbaar, betaalbaar én terwijl de fabrieksgarantie behouden blijft.