Alsof je thuiskomt bij vakmensen

Ik heb al meerdere auto’s hier gekocht en laten onderhouden. Altijd met grote tevredenheid. Het vertrouwen staat voor mij op 1 en dat zit bij All Rides zeker goed! Het warme welkom, de goede koffie, knappe auto’s en de ambiance alsnog je bij de familie hoort is onbetaalbaar !

• Bereikbaarheid

Top & betrouwbaar bedrijf!

Vaste klant bij deze toppers. De mannen zijn kundig, flexibel en denken altijd mee wat het beste is voor de klant. Ook geven ze altijd een warm welkom, onder het genot van een heerlijke kop koffie.

Top bedrijf

Mijn ervaring was top heb mijn eerste auto gekocht en rijd er nog steeds mee met alle plezier. De service en communicatie was zoals gewenst. Wens jullie het alle beste . Groetjes Kevin,

• Bereikbaarheid

Warm ontvangen en meteen geholpen.

Ik kan het iedereen aanraden om hier te komen. Je wordt direct begrepen en geholpen. Klant is nummer 1 voor hen.

Servicegericht

De heren hebben vanaf het begin zeer uitstekende service verleend. Aanpassingen en of opties zijn geen enkel probleem. Zij hebben voor mij de aanpassingen verricht en ook nog erg snel.

• Bereikbaarheid

Vriendelijk en vertrouwd autobedrijf zeker aan te raden

Klantvriendelijk geholpen door de Heren van AllRides wat een top bedrijf

Deskundig advies !

Wij hebben onze eerste GTI gekocht, in deze markt veel valkuilen en opties waar je op moest letten. De verkoper bij Allrides, wist ons alles haarfijn uit te leggen zowel technisch als alle functies uit te leggen. Zeer mooie golf 8 Gti clubsport gekocht en erg tevreden over zeker een aanrader.

• Bereikbaarheid

Mooi bedrijf met prima service

Auto aangekocht in 2020 bij allrides en nog nooit problemen mee gehad. Nu al een paar keer onderhoudsbeurt uit laten voeren en ze geven eerlijk advies en komen niet zomaar met hoge kosten aanzetten. Ik raad dit bedrijf dan ook zeker aan!

Dopplerstraat 33

1704 SR Heerhugowaard

Over Autoservice Totaal

De garages van Autoservice Totaal zijn zelfstandig opererende autobedrijven waar je terecht kunt voor reparatie en onderhoud voor alle merken auto’s van alle leeftijden.