goede ervaring

We hadden een huis gekocht waar nieuwe kozijnen in moesten. 3 bedrijven aangeschreven en EA-Kozijnen was niet de goedkoopste, maar gaven wel de beste uitleg over werkwijze, gebruikte materialen en afwerking. Ook de monteur die kwam inmeten kwam heel vakkundig over en heeft ons er eigenlijk doorheen geloodst. Het was best een grote klus, en op een paar kleine dingen na is het direct allemaal goed verlopen. Zo was er bijvoorbeeld helder glas in de deur geleverd in plaats van melkglas, en 2 horren hadden verkeerde afmetingen. Dit is vorige week netjes opgelost, en ze zijn de 5 sterren echt waard.

professioneel

bedrijf komt professioneel over. Rustige uitleg, goede onderbouwing voor montagemethode en kwaliteitskozijnen. Al met al een dikke 5 sterren.

• Tips of verbeterpunten:: N.v.t.

Klanten worden niet serieus genomen en geen communicatie.

Ea Kunststoftechniek (KVK 88527603) heeft voor verkoop van horren, zonwering en plissegordijnen de website plissetotaal.nl. Bijna 3 maanden geleden heb ik een bestelling gedaan maar tot op heden niets vernomen. Er wordt niet gereageerd op vragen over status van de bestelling. Al met al een teleurstellende organisatie die klanten niet serieus neemt. Koop hier geen kunststofkozijnen of raamdecoratie. Heb inmiddels aangifte gedaan van oplichting. Dus, beste ********** EA-kunsstoftechniek / plissetotaal.nl in plaats van slechte reviews proberen recht te trekken bedien je klanten naar behoren.

• Tips of verbeterpunten:: N.v.t.

goed product en installatie, maar communicatie moet beter

Team Jesse heeft op een regenachtige dag prima werk geleverd bij de montage van de schuifpui, maar de communicatie met het hoofdkantoor moet beter: als er vertraging is, vertel dat dan en beantwoord e-mails en telefoontjes zo snel mogelijk, niet pas na meerdere dagen en meerdere keren proberen...

• Kwaliteit van produkt
  • Tips of verbeterpunten:: betere communicatie

Heel tevreden

We zijn heel blij met hoe het allemaal gegaan is. We werden gebeld, er is een inmeetafspraak met ons ingepland, we kregen de offerte die we geaccepteerd hebben, en 3 maand later is het opgeleverd. Er waren enkele restwerkzaamheden: een verkeerde klink, een kapotte glaslat en 2 beschadigde afwerkhoeken, maar dit is gelukkig ook allemaal opgelost. Had iets sneller gekund denk ik maar het was voor ons geen probleem. Uiteindelijk is het allemaal top, en vandaar toch 5 sterren.

• Tips of verbeterpunten:: N.v.t.

4 dagen waren ze bezig, en het resultaat is geweldig. Echt supermooi geworden. Voor ons een aanrader voor iedereen die nog twijfelt.

Heel teveden

Na het eerste contact met de firma EA-Kozijnen via de heer Marle zijn er bij ons 2 grote kozijnen en één hef/schuifpuien geplaatst. Het werk is professioneel, snel en goed uitgevoerd door vriendelijk personeel. Ze hebben meegegeten omdat ze het werk dezelfde dag af wilden krijgen. We kunnen deze firma van harte aanbevelen Robert Woerden

mooi bedrijf

Erwin had ons alles netjes uitgelegd in de showroom. We waren direct onder de indruk van de kwaliteit, en onze vragen werden goed beantwoord. De kozijnen en deuren zijn allemaal netjes geplaatst en raden EA-Kozijnen aan.

• Tips of verbeterpunten:: N.v.t.

In oktober vorig jaar een nieuw huis gekocht en gelijk diverse partijen benaderd om een offerte uit te brengen. EA kwam als laatste met een scherpe prijs, en vooral met extra informatie waar we aan moesten denken,die andere partijen niet eens benoemden. Dus gelijk een goed gevoel. De jongens die het werk moeten uitvoeren weten wat ze doen en overal wordt op gelet. Het was een groot project, en helaas waren er enkele ruiten gesneuveld. Deze zijn enkele weken later vervangen. Vorige week weer contact opgenomen om de rest van de kozijnen ook te doen.

mooi

ziet er echt heel mooi uit. voelt zwaar en degelijk aan en schuift heel licht, ondanks het driedubbele glas. veel beter als onze oude schuifpui.

• Tips of verbeterpunten:: N.v.t.

goeie kwaliteit kozijnen voor redelijke prijs. Medewerkers zijn behulpzaam. Mag ook wel vind ik.

• Tips of verbeterpunten:: N.v.t.

bedrijf maakt goede eerste indruk door zorgvuldig door te vragen naar specifieke wensen zodat later niets vergeten is. Ook de medewerkers die uiteindelijk de boel komen plaatsen werken netjes en zijn prettig in de omgang. Geen opmerkingen verder, allemaal mooi

voordeur met zijraam

Prijstechnisch goedkoper dan veel andere bedrijven, kwaliteit van schuco maakt het grote verschil. Jammer dat er helder glas geleverd was omdat we duidelijk matglas wilde, maar dit is vorige week netjes opgelost. daarom 5 sterren

prachtig

Een schuifpui van 5.60 meter besteld, sjonge wat een ding zeg, als je m in t echt opeens voor je deur ziet staan. met een hijskraan ging het gevaarte over ons huis, en eind van de dag zat ie erin. Ik had het een beetje onderschat maar gelukkig wisten de monteurs wel precies wat te doen. Echt heel blij mee!

professioneel

EA kozijnen komt over als professioneel. In de showroom kregen we goede uitleg over de mogelijkheden, en de monteur die kwam inmeten nam ook de tijd om alles nog eens goed door te nemen. Hij lette overal op, muurtjes, lastige hoekjes. Ook de mannen die uiteindelijk kwamen plaatsten wisten precies wat ze doen moesten. Het resultaat is echt heel mooi geworden.

goed bedrijf

Onze ervaring met EA-Kozijnen kan alleen maar als positief worden omschreven. kwaliteit van de geleverde kozijnen voelt zwaar en degelijk aan en je hebt echt het gevoel dat de deur sluit als een kluis. De mensen die installeren weten waar ze mee bezig zijn en zijn prettig in de omgang. Dat maakt het leuker om mensen in je huis te hebben die aan t werk zijn. Voor ons dus een positieve ervaring.

goed gedaan, geen opmerkingen

Alle mensen van het hele bedrijf werken hard om een mooi resultaat te krijgen. Iedereen deed goed zijn best, en ze waren ook blij dat het er mooi inzat, net als wijzelf. Jesse en Nardus zijn goed op elkaar ingespeeld en je ziet goed dat ze ervaring hebben in dit soort woningen.

super tevreden

supermooie kozijnen besteld, dik tevreden

• Tips of verbeterpunten:: N.v.t.

Hele fijne mensen om in te huren

Eigenlijk is alles van begin tot eind 100% meegevallen. We hebben een bezoek gebracht aan de showroom en werden goed geinformeerd over de mogelijkheden. Totaal geen druk om te kopen of dat je het gevoel krijgt dat ze je iets willen aansmeren. Gewoon eerlijke heldere informatie. Onze wensen werden doorgenomen en op basis daarvan kregen we een prijs. Omdat we niet gelijk tekenen (doen we nooit) hebben we hier eerst een nachtje over geslapen maar toch besloten het wel door te laten gaan. Afgelopen week is alles geplaatst en op een paar kapotte koffiekopjes na (monteur liet deze uit de hand vallen) is alles zo gegaan zoals vooraf beloofd.

alweer goed

3 jaar geleden hebben we een kunststof schuifpui laten plaatsen. Vanwege budget konden we niet ale kozijnen gelijk vervangen, maar nu via de warmtefonds een lening aangevraagd waardoor we ook de rest van de woning hebben laten doen. Mooi hoor, alles ziet er netjes uit, mooie afwerking en vensterbankjes erbij, kortom, gewoon doen want het wordt echt mooi.

• Tips of verbeterpunten:: N.v.t.

Hadden we eerder moeten doen

Afgelopen september zijn onze kozijnen aan de voorkant van ons huis vervangen voor strakke zwarte kunststof kozijnen. We zagen er heel lang tegenop, ook omdat het natuurlijk allemaal niet goedkoop is, maar nu het erin zit zijn we blij dat we doorgepakt hebben. Ook de montageploeg die je dan toch een week over de vloer hebt helpen en denken mee, en werken netjes. Hadden we veel eerder moeten doen.

Verschikkelijke communicatie en service

In maart dit jaar contact opgenomen met dit bedrijf. In eerste instantie leek het een goede partij. In juni werder onze kozijnenen+ ramen en voordeur vervangen. Hierbij was het verkeerde glas geleverd en een verkeerd voordeur paneel, ons werd verzekerd dat dit geen punt was en dat dit binnen enkele weken vervangen kon worden. Tijdens het plaatsen zijn er tegels stuk gemaakt in onze badkamer en zijn de muren beschadigd bij de voordeur. De voordeur was ook in eerste instantie verkeerd geplaatst waardoor deze niet dicht bleef tenzij hij op slot zat. Op dit moment hadden we er nog vertrouwen in dat dit allemaal snel opgelost zou worden. Echter eind augustus hadden we nog steeds niks gehoord van de partij, wij hebben meermaals geprobeerd contact te zoeken, zonder reactie. In september kregen we eindelijk contact. De ramen en het voordeurpaneel zouden vlug omgewisseld worden en om ons tegemoet te komen wilden ze wel de muur naast de voordeur repareren - maar de tegels in de badkamer niet. We werden verwezen naar hun voorwaarden en ons werd verteld "schade aan tegelwerk behoort in principe niet tot onze werkzaamheden en valt ook niet onder onze verantwoordelijkheid of risico’s." Hierna heb ik ze gewezen op hun eigen voorwaarden artikel 11 punt 5, dat ze wél deze schade horen te vergoeden. De herstelwerkzaamheden in de badkamer bedroegen 1060 euro. Hier kregen we geen reactie op. Na 4 weken, veel mailen en dagelijks bellen kreeg ik eindelijk antwoord. Het voordeurpaneel waren ze kwijt geraakt dus deze kon nog niet vervangen worden. De andere glazen staan inmiddels al een maand naast ons huis. Telefonisch is afgesproken dat de badkamer nu door hen vergoedt word en dat we zelf iemand voor de muur zoeken. Deze telefonische afspraak vond drie weken geleden plaatst en zou op de mail bevestigt worden. Ik heb niks meer van ze gehoord. Ik ben dagelijks aan het bellen en inmiddels dagelijks aan het mailen. Het is inmiddels november en ik heb nog steeds geen idee wanneer de

• Tips of verbeterpunten:: Betere communicatie en planning

bedrijf die doen wat ze belooft

ons kozijnen zijn heel mooi gemaakt, en ons hele huis is opgeknapt. Onze buren zijn ook klant geworden omdat het zo mooi geworden is. Wij zijn er blij mee!

ontzettend mooi

Dankzij Ea-kozijnen zijn onze kozijnen vervangen en is er een schuifpui op het balkon geplaatst. Het werk ging snel en netjes, en ook de afwerking aan de binnenkant ziet er keurig verzorgd uit.

• Tips of verbeterpunten:: N.v.t.

Heel blij met onze nieuwe voordeur

Sinds kort hebben we een prachtige voordeur. Het voelt heel zwaar aan, je hebt echt het gevoel dat het kwaliteit is. We zijn er heel blij mee.

Ossenboer 8A

7547 SJ Enschede

+31 53 478 7118

Over EA Kunststoftechniek

EA-Kunststoftechniek is meer dan 25 jaar jaar actief in de kunststof kozijnen branche, en dan met name voor de particuliere markt. Met zorg voor de beste montagewijze en aandacht voor luxe, strakke en nette afwerking zijn we met recht dé renovatie-specialist te noemen. We gaan puur voor kwaliteit. Daarom leveren we ook alleen kunststof kozijnen van het merk Schuco. Van ramen en deuren tot schuifpuien en andere aanverwante zaken bieden we kwaliteit voor een altijd scherpe prijs.