Super, goed assortiment, goede website, bestelling zoals vermeld geleverd

Niets op aan te merken.

Snelle levering en de flessen met uitstekende bescherming verpakt, niets op aan te merken.

Levering niet zoals afgesproken

En dat kwam niet door post.nl maar door te late verzending door HvdW

Zeer goede service

Wijn besteld voor een week later. Werd op de dag afgeleverd zoals afgesproken. Telefonisch contact werd zeer professioneel en netjes afgehandeld.

Ruime keuze en snelle levering!

Ben erg blij dat ik mijn favoriete wijn bij jullie gevonden heb! En altijd de volgende dag in huis!

perfect

duidelijke site, goede wijnen met goede prijs/kwaliteit

Lekkere wijn en snelle levering.

Prima assortiment en snelle levering

Ik heb een cadeau besteld via Heren van de Wijn. Het cadeau was snel geleverd en de recipiënt was er zeer blij mee.

perfect

vlot en goed

Perfecte service

Uitstekende prijs/kwaliteit Supersnelle bezorging ZEKER AAN TE BEVELEN.

Prettige ervaring

Lekkere wijn, goed verpakt, snel bezorgd. Prima service!

Stipt en gebruiksvriendelijk.

De site is makkelijk in gebruik en de levering volgend afspraak.

Heerlijk wijn, bestel zeer regelmatig.

Vlotte levering, degelijk verpakt. Bij 12 flessen 1 gratis.

Top bedrijf prijs/kwaliteit helemaal in verhouding

het advies wat ik kreeg bij mijn eerste bestelling van dit bedrijf was helemaal perfect met wat input ten aanzien van mijn smaak zat de medewerker helemaal goed met het advies deed ook niet moeilijk om een proefflesje bij de bestelling te geven. de bestelling al in de middag op kunnen halen in Ede. nogmaals prima bedrijf zal hier zeker blijven bestellen. En ga zo door met de professionele adviezen.

Snelle service, heerlijke wijnen

Bezorging is echt top en de wijnen zijn perfect omschreven. Top selectie met veel keuze. Super fijn

Advies op maat!

Het heerlijke aan Heeren van de Wijn vind ik dat ik als niet-wijnkenner kan vertrouwen op het advies van specialisten, zowel on- als offline!

Francis Baconstraat 5 a

6781XA Ede