Ben al een tijdje bij deze praktijk aangesloten en het bevalt me hier erg goed. Werken mensen met kennis die betrokken zijn bij de patienten. Communicatie is top! Er wordt goed geluisterd naar me als ik een probleem beschrijf en daarop wordt een (of meerdere) passende oplossing(en) voor geboden. Uitstekende service. Mensen zijn hier ook altijd vriendelijk en behulpzaam. Kortom, ik kom hier met plezier!
Vriendelijk en vakkundig
Ik kom al sinds begin jaren 90 bij deze tandartsenpraktijk. Eert bij tandarts Gerard Roesdie en later bij Jeanine van der Veen.Tussendoor eventjes bij Valerie Vanmaele en sinds een jaar bij Umarah Choudry. Over alle tandartsen ben ik altijd tevreden (geweest). Ik vul bij Aanbevelen nee in, want ik beveel nooit aan.
Mijn tandarts legt vooraf alles wat belangrijk is super goed uit & gaat goed op vragen in. Ze neemt hier ook goed de tijd voor. Ze bespreekt alle opties goed door en is heel duidelijk over de voordelen en nadelen van elke keuze. Ik ben totaal geen expert, maar snap alles wat zij zegt. Het voelt alsof ze rekening houdt met mijn wensen (ik vraag altijd of ze vooraf kan aangeven voordat ze iets pijnlijks doets als ik een gaatje heb bijvoorbeeld), en dit doet ze altijd goed. Ik ben dik tevreden!