ok
Voordat er een behandeling gestart wordt, worden de kosten en vergoedingen bekeken en besproken. Er wordt besproken wat bij jou past en en niet zomaar behandeld. Hele fijne contacten en prachtige resultaten.
Geoliede machine. Enige puntje van kritiek is, dat behandelingen nog wel eens uitlopen. Meer inzicht daarin voor de wachtende patiënt zou de 'wachttijd-beleving' aanzienlijk kunnen verbeteren. Nog een klein puntje: ik mis tijdens de behandeling in de stoel armleuningen. Ik moet af en toe wat krampachtig de armen en handen bij elkaar houden. Gemakkelijk leunen had wat meer rust kunnen geven...
Zeer goed, geheel volgens de verwachting
Er was een stukje van mn voortand en toen ik belde kon ik binnen 3 kwartier komen. Het stukje is niet alleen aangezet maar ook mijn voortanden zijn estetisch mooier gemaakt. DANK
mijn gebit is weer stralend terwijl het hiervoor veel aanslag en tandsteen had
Ik ben zeer tevreden over de behandeling. Zeer kundige tandarts, altijd een aardig woord. Werkt snel en goed, vertelt wat zij tijdens de behandeling doet.
Mijn beiden dochters komen bij mondhygiëniste Nandy Verbeeten voor de verzorging van hun gebit. Mijn oudste dochter heeft sinds een aantal maanden een beugel en dit vergt extra aandacht en verzorging. Zij gaat inmiddels zonder mijn begeleiding naar de afspraken. Nandy weet haar met een goede uitleg en een hele vriendelijke benadering de juiste technieken en informatie te geven. Een verademing en een hele fijne en effectieve benadering. Zeker een aanrader dus!
Zie bovenstaande
Michiel de tandarts en Nandy de mondhygiëniste zijn meelevend en leggen stap voor stap hun handelingen uit. Dat is een geruststelling voor mij en mijn dochter. Heldere uitleg en snel werk met het oog op een goed gebit.
Prima, zorgvuldig, vriendelijk, keurig nette praktijk
She checked my sore back molar, and found it nothing problem.
Een deskundige zorg en duidelijke uitleg over je plan van aan pak en de kosten hiervan .
Het was een beetje pijnlijk omdat er vrij veel tandsteen verwijderd is. En daarna voelde het wat beurs aan. Maar de behandeling was deskundig met goede uitleg over het poetsen van met name de achterste kiezen.
Ilse is een zeer ervaren en vakbekwame tandarts. Tevens ook heel geduldig en professioneel. Bij dentofobie worden de handelingen bij haar aangekondigd en indien nodig uitgelegd. Als patiënt(e) weet je dan wat je kunt verwachten en dit resulteert uiteindelijk in minder angst en meer rust.
Geweldig . Ik was zeer gespannen over het trekken van me verstand kies maar alles verliep prima.
Quick creation and placement of a crown. Perfect experience!
Schoon, gezellig, prima behandeling, efficiënt: alleen nog een glaasje bubbels erbij en je zou er bijna voor de lol naar toe gaan :)
De tandarts was rustig, kundig en vroeg regelmatig hoe het met mij ging.
Ik ben goed snel en duidelijk geholpen en te woord gestaan. De bejegening is vriendelijk en correct. De locatie is verzorgd en centraal gelegen. Kortom: een goede ervaring.
Wanneer ik een behandeling moet ondergaan wordt alles goed uitgelegd. Wanneer het pijnlijk is wordt je gewaarschuwd zodat je voorbereid bent. Ik ben zeer tevreden over mijn tandarts en mondhygiëniste
Ik kom al jarenlang bij Ilse. Ze denkt met je mee en we bepalen in goed overleg de benodigde behandeling. Ze laat het evt zien adhv foto’s. Veel vertrouwen in haar.
Gustav Mahlerplein 116
1082 MA Amsterdam