heel goed

Mooie tegels voor een uitstekende prijs

We hadden tegels nodig voor de woonkamer van onze nieuwe woning. De verkoper adviseerde ons tegels van het formaat 120x120. We zijn erg blij dat we hiervoor gekozen hebben. Het ziet er geweldig uit!

Freundliches, kompetentes Team, die mir auch in Schwierigkeiten geholfen haben.

Hallo, ich kann leider kein Niederländisch :-/ Die Beratung war sehr gut! Herzlichen Dank!!

Aangename, deskundige medewerkers. Zelfs bij het ophalen van de tegels werden zeer klantvriendelijk geholpen!

Goede keus, goede prijs en goede hulp!

Fijn geholpen en een mooie keus aan tegels voor een acceptabele prijs! Wij zijn in ieder geval geslaagd

Super snelle service!

We moesten snel een oplossing omdat een ander bedrijf ons liet zitten en de tegels niet op tijd kon leveren. Er is super met ons meegedacht en 1 dag later hadden we onze tegels binnen.

Mooie tegels en goed advies

Intro Tegeloutlet heeft mooie tegels. De verkoopster gaf uitstekend advies.

Wiebachstraat 10

6466 NG Kerkrade

Over Intro Tegeloutlet

Intro Tegeloutlet verkoopt Italiaanse en Spaanse keramische designtegels. Omdat de tegels door eigen import verkregen worden zijn de prijzen zeer gunstig. Intro Tegeloutlet geeft dan ook een laagste prijs garantie. Er is 40.000M2 in voorraad. U kunt uw bestelling meteen meenemen. De adviseurs van Intro Tegeloutlet geven u een stijladvies en kunnen u ook al uw technische vragen beantwoorden.