super service

zeer goede service en behulpzaam, maar vooral ook eerlijk. Aanrader

Vriendelijk en correcte informatie en levering. Wel nogal erg hoge bezorgkosten, t.w. 90 euro voor bezorgen binnen 3 km.

Heel vriendelijk behulpzaam kundig en niet opdringgerig

Fijne zaak ..l

Prettig en deskundig

Na de eerste ervaring was het een makkelijk besluit terug te komen en te bestellen. De rosé was erg lekker

goede, vriendelijke en duidelijke adviseur

goede, vriendelijke en duidelijke adviseur

Top kwaliteit

Geweldige showroom met Super personeel.

Fijne service!

Hele fijne klantbeleving! Dank aan verkoopster Sjé

Mooie tegels voor een goede prijs.

Mooie tegels voor een goede prijs. Prima service door het gehele team.

Vriendelijke ontvangst, deskundige uitleg en een overzichtelijke toonzaal.

Als we weer tegels nodig hebben komen we terug.

Positief

Goed advies, heldere afspraken.

Uitstekend geholpen aan een mooie hoeveelheid keramische tuintegels

Uitstekende service zowel tijdens de aanschaf als ook gedurende het betalingsproces en bij het ophalen van de tegels.

Professionele verkopers met een persoonlijke benadering

Vriendelijke en persoonlijke benadering door de verkopers. Denken met je mee. Hebben zeer kwalitatieve tegels voor betaalbare prijzen. Aanrader!

Ervaren advies

We zijn goed en vakkundig geadviseerd in artikelen die we gekozen hebben.

Fijne ervaring gehad!! Goed advies en een perfecte bezorging.

Fijn bedrijf met een ruim assortiment!

Geweldig bedrijf

Alles laten doen door deze firma alles heel goed en netjes afgewerkt

* bedrijf eerste klas.

4 pakken tegels gehaald omdat ik te weinig had. Bleek toch verschil in kleur te zijn. Kon de tegels niet terug brengen. Had ze alleen even 30 minuten in de auto gehad.

Prima prijs en goede afhandeling conform afspraak

Mooi assortiment. Goede toelichting en advies. Scherpe prijs voor kwaliteitsprodukten. Afspraken zijn volledig nagekomen. Vriendelijke behandeling.

heel goed

Mooie tegels voor een uitstekende prijs

We hadden tegels nodig voor de woonkamer van onze nieuwe woning. De verkoper adviseerde ons tegels van het formaat 120x120. We zijn erg blij dat we hiervoor gekozen hebben. Het ziet er geweldig uit!

Freundliches, kompetentes Team, die mir auch in Schwierigkeiten geholfen haben.

Hallo, ich kann leider kein Niederländisch :-/ Die Beratung war sehr gut! Herzlichen Dank!!

Aangename, deskundige medewerkers. Zelfs bij het ophalen van de tegels werden zeer klantvriendelijk geholpen!

Goede keus, goede prijs en goede hulp!

Fijn geholpen en een mooie keus aan tegels voor een acceptabele prijs! Wij zijn in ieder geval geslaagd

Super snelle service!

We moesten snel een oplossing omdat een ander bedrijf ons liet zitten en de tegels niet op tijd kon leveren. Er is super met ons meegedacht en 1 dag later hadden we onze tegels binnen.

Mooie tegels en goed advies

Intro Tegeloutlet heeft mooie tegels. De verkoopster gaf uitstekend advies.

Wiebachstraat 10

6466 NG Kerkrade

Over Intro Tegeloutlet

Intro Tegeloutlet verkoopt Italiaanse en Spaanse keramische designtegels. Omdat de tegels door eigen import verkregen worden zijn de prijzen zeer gunstig. Intro Tegeloutlet geeft dan ook een laagste prijs garantie. Er is 40.000M2 in voorraad. U kunt uw bestelling meteen meenemen. De adviseurs van Intro Tegeloutlet geven u een stijladvies en kunnen u ook al uw technische vragen beantwoorden.