Beste Bas, Als Outlet hebben we, zoals je gezien hebt, zeer scherpe prijzen voor onze eerste keus tegels. Onderdeel van de voorwaarden is dat tegels niet retour kunnen. Daarom is het belangrijk om alles goed op te meten. Blijkbaar hebben jullie een iets te ruime marge genomen. Dat jullie tegelzetter goed werk geleverd heeft is mooi om te lezen. Wellicht hebben jullie nog een andere bestemming voor de tegels die over zijn. We wensen jullie veel plezier met jullie nieuwe badkamer. Team Intro Tegeloutlet.
Beste Kristel, Wat een leuke review! we wensen jullie veel plezier met de nieuwe vloer! Als het terras aan de beurt is, zien we jullie graag opnieuw!
Fijn om te lezen! Onze dank voor jullie reactie!
Beste Saskia, We hebben jullie met alle plezier geadviseerd. Veel succes met het leggen van de tegels.
Intro Tegeloutlet verkoopt Italiaanse en Spaanse keramische designtegels. Omdat de tegels door eigen import verkregen worden zijn de prijzen zeer gunstig. Intro Tegeloutlet geeft dan ook een laagste prijs garantie. Er is 40.000M2 in voorraad. U kunt uw bestelling meteen meenemen. De adviseurs van Intro Tegeloutlet geven u een stijladvies en kunnen u ook al uw technische vragen beantwoorden.
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.