Beste Els, Uit uw bericht blijkt dat u een meningsverschil heeft met tegelzettersbedrijf Dietzenbacher. Zoals ook uit vele reviews blijkt zijn onze klanten erg tevreden over zijn service en kwaliteit. Blijkbaar denkt u daar anders over. Onze rol was om u in contact met hem te brengen. De verdere afspraken heeft u zelf met de heer Dietzenbacher gemaakt. Daar kunnen en willen wij ons niet in mengen. Indien u daar ontevreden over bent dient u dit zelf met hem af te handelen. Wij zijn er van overtuigd dat u er in een dialoog samen met hem uit zult komen. De door u gekochte tegels zijn van het zeer gerenommeerde Italiaanse merk Novabell. Deze serie verkopen wij erg veel en er is nog nooit een klacht over geweest. Wij kunnen ons ook niet voorstellen dat het bij de aan u geleverde tegels wel het geval is. Mocht dit toch zo zijn, dan willen we dit graag met u bespreken. Met vriendelijke groet, Intro Tegeloutlet.
Beste Bas, Als Outlet hebben we, zoals je gezien hebt, zeer scherpe prijzen voor onze eerste keus tegels. Onderdeel van de voorwaarden is dat tegels niet retour kunnen. Daarom is het belangrijk om alles goed op te meten. Blijkbaar hebben jullie een iets te ruime marge genomen. Dat jullie tegelzetter goed werk geleverd heeft is mooi om te lezen. Wellicht hebben jullie nog een andere bestemming voor de tegels die over zijn. We wensen jullie veel plezier met jullie nieuwe badkamer. Team Intro Tegeloutlet.
Intro Tegeloutlet verkoopt Italiaanse en Spaanse keramische designtegels. Omdat de tegels door eigen import verkregen worden zijn de prijzen zeer gunstig. Intro Tegeloutlet geeft dan ook een laagste prijs garantie. Er is 40.000M2 in voorraad. U kunt uw bestelling meteen meenemen. De adviseurs van Intro Tegeloutlet geven u een stijladvies en kunnen u ook al uw technische vragen beantwoorden.