Uitgebreid assortiment, goede levering

Heerlijk

Grote keus en snelle levering

Helaas nog niet geproefd want het is niet voor mijzelf. 5 december zal ik hopelijk weten of de smaken limoncello en splitje hun hoge score van de krantrecensie ook waar gaan maken. Ik heb daar alle vertrouwen in.

De originele Friese pepernoten

Zeer aan tebevelen

Uitstekende service

Vlotte levering

Lekerrrr!

Ik ben gek op pepernoten. Verrassende cadeautjes bij jullie kunnen shoppen. Dank je wel.

Aanrader

Heerlijke pepernoten met allerlei heerlijke smaken. Je kunt niet stoppen als je gaat proeven!! Ga snel proeven!

Leuk kado

De ontvanger, onze jarige vriend, was heel blij met het originele kado. Een DIY glühwein en choco kruidnoten.

unkompliziert, zügig, lecker

Wer Pepernoten mag und in Deutschland wohnt, wo man diese Art nicht kennt, kann hier mal richtig zuschlagen. Lauter besondere Sorten, da fällt die Entscheidung schwer. Schön auch, dass man gleich verschiedene Geschmackrichtungen Pindakaas mitbestellen kann. Auch die bekommt man hier nämlich sonst nicht. Die Lieferung ging flott, die Ware war gut verpackt und eine nette Karte lag auch bei – was will man mehr?

duidelijk en correct

goed zaken doen

Snelle levering

Goed verpakt, leuk verpakt

Ik kon nergens Friese pepernoten krijgen en bij jullie .... jawel hoor ! Super lekker en snel in huis !

Handig dat je ook online kunt bestellen

Uitstekend en snel geleverd.

Super lekkere smaken, in het bijzonder de "dark" smaken.

Bestelling was niet aangekomen, vervolgens contact opgenomen en dit is heel erg netjes opgelost!

Zie hierboven

veel keuze in heerlijke smaken

wij als vaste klanten zijn misschien wat bevooroordeeld maar vinden de smaken van de pepernoten heerlijk en de bezorgtijd is snel er is één nadeel, hoeveel zakjes ik ook bestel ze zijn zo op.

Excellent contact avec le service client

Le transporteur n'ayant pas livré ma commande au bout de 7 jours, Peppernuts Holland m'a proposé de me renvoyer la même commande. C'est une preuve d'honnêteté et de respect pour ses clients. Je connais les produits de Peppernuts Holland et je sais que je serai satisfait de leur qualité, dommage que le transporteur n'ai pas fait sont travail correctement. J'espère que le second envoi ne subira pas le même traitement par le transporteur. Il me tarde de recevoir ma commande et de me régaler.

Lovely

Ze smaken heerlijk de Friese pepernoten, ik kan ze nergens anders meer vinden dan hier bij Peppernuts

Geweldig!

Kon al heel lang geen Friese pepernoten meer vinden . Superfijn dat ze ook zo lekker zijn. De café noir als extraatje gekocht. Ook niet te versmaden

heel efficient en vriendelijk klantenservice

heel efficient en vriendelijk klantenservice

Goddelijke pepernoten!

Melkchocolade pepernoten, gelukkig heeft Peppernuts ze nog en ze zijn niet te weerstaan!

Helemaal goed!

Mooi product voor een eerlijke prijs. Prima afhandeling van de order.

Heerlijke pepernoten

Erg lekkere pepernoten. Vooral de Dark Orange is populair. Ik had helaas wel een verkeerd zakje in mijn bestelling. Via de site contact opgenomen maar tot op heden nog niks ontvangen.

Makkelijk en snel

Dit kost de sint totaal geen moeite lekker lui vanuit je stoel

Heerlijke producten! Goede service!

Erg lekkere pepernoten! Verschillende soorten besteld en al geproefd. Bij verzenden was een pot pepernootjes voor op brood open gegaan. Hierdoor hele doos vol pepernootjes en ze waren hierdoor helaas slof geworden. Krijg kosteloos een nieuwe toegestuurd! Fantastisch.

Leuke shop, lekkere pepernoten

Eenvoudig bestellings proces je kan toevoegen en verwijderen zoals je zelf wilt. Makkelijk afrekenen en snel geleverd.

Haven 43

1131 ES Volendam

Over Peppernuts Holland

Bij Peppernuts Holland zijn wij gek op kruidnootjes, het is onze passie. Van de ‘originals’ tot speciale smaken.