Pakketje zoek, maar goed opgelost

Helaas is mijn pakketje niet aangekomen. Maar Pepernuts heeft het bedrag direct teruggestort. En aan het mailverkeer merkte ik dat ze het echt vervelend vonden. Superleuk bedrijf! Volgend jaar een nieuwe poging

Lekkere en snelle verzending

Lekker sint kado. Keuze uit vele smaken.

Mijn go-to adres voor echte Friese Pepernoten!

Leuk al die smaakjes maar Friese pepernoten nergens te vinden. Behalve hier! Nu al voor het 2e jaar besteld. Weer met een lief kaartje erbij ontvangen. Echt ouderwets lekker en gezellig!

lekker winkel

mijn ervaring is dat in de zomer bij de winkel in volendam ben geweest van Peppernuts Holland. sindsdien vind ik het ontzettend lekker.

Beste pepernoten met heerlijke coating, hemels …

We hebben genoten van de grote variatie aan smaken kruidnoten. Zo heeft ieder bij ons zijn eigen favoriet. De mijne zijn de kruidnoot rotsjes

Super service en heerlijke pepernoten.

Supersnelle service en heerlijke pepernoten.

Helemaal prima.

Het was niet de eerste keer dat we Peppernuts bestelde en net als de voorgaande keren was het pakket goed verpakt en op tijd.. De noten zijn heerlijk.. Helemaal prima..

je eet ze zeer smakelijk weg!

Ze zien er erg smakelijk uit ,en erg lekker, jammer dat we weer een jaartje moeten wachten.

Goede klantenservice

Ik had een gift box besteld voor een vriend maar die was niet aangekomen. Daarna is dit erg pro actief opgepakt & opgelost! Prima service!

Goeie service

Andere halve week geleden wat besteld en dat werd maar niet bezorgd. Vandaag werd ik gebeld voor iemand van peppernuts en die vonden het erg vervelend en kwamen mijn bestelling persoonlijk verzorgen vandaag zodat ik het nog heb voor pakjesavond. Onwijs goeie service. Vind het heel erg netjes.

Geweldige pepernoten Erg veel keuze kwa smaken

Wat een leuk assortiment

Op zoek naar grote taaitaai poppen kwam ik hier terecht, kon de verleiding niet weerstaan om een aantal leuke smaken kruidnoten mee te bestellen, heerlijk.

Prima webshop!

Ik heb een speculaasplankje gekocht hier. Prijs was prima (lager dan bi een andere webwinkel die dezelfde aanbood). De levering was snel (binnen een week) en het product voldoet aan de verwachtingen. Kortom: zou de winkel zeker aanraden. Geen idee hoe hun pepernoten smaken - vast lekker ;).

Lekkere pepernoten en prima service

Mijn bestelling kwam aan met een zak minder kruidnoten dan ik besteld had, maar na een telefoontje en een mail kreeg ik de laatste zak plus wat extra's voor het ongemak. Fijn om nog meer lekkere kruidnoten te hebben!

Geweldig!

Hele leuke shop met heel veel verschillende smaken andere leuke en lekkere dingetjes, love IT!

Leuke originele artikelen

De box vol lekkers was kleiner dan ik had verwacht. Daardoor vond ik de prijs daarvan toch best aan de hoge kant.

Goede service en vriendelijk benaderd door Yasmin

Ik had wat zoekproblemen op de website en kon via klantenservice makkelijk contact opnemen en ik kreeg ook altijd meteen antwoord door dezelfde persoon. Dat is heel fijn! Ook hebben jullie grote flexibiliteit getoond door een zakje kirsch te verwisseen voor limoncello ( in de minibar box). We hebben nu al 3 keer besteld. Dat is toch een goed teken. Eén tip: plak op elk zakje een sticker met daarop de smaak vermeld, limoncello en lemon cheesecake lijken erg op elkaar…

De levering vlot

Die gaat mijn vader pas half december ervaren...Dan kan hij het sint kado pas openen. Ik werd blij van de tip wat leidde tot een bestelling vanuit mij. Mijn ouders komen pas half december naar Terschelling waar ik woon en daar staat het kadootje te wachten... Ik ben dus ook benieuwd.

Prima bedrijf

Een bedrijf waar de klantvriendelijkheid voorop staat. Daarbij ook een website die makkelijk te bezoeken is. Snelle levering van bestelde artikelen.

Duidelijke website, bestellen ging soepel. Ook de orderbevestiging/communicatie was prima!

Prima voor elkaar

Op tijd geleverd. Begunstigde was er blij mee, mooi verpakt. En lekker.

Een "(op)pepper"!

Geweldig assortiment met een vleugje nostalgie. Helemaal top!

Heerlijke pepernoten

De levering was redelijk. De kwaliteit van de pepernoten was erg goed. De lekkerste die ik tot nu heb gegeten:))

Mooie en goeie produkten en snelle levering

Ziet er goed uit leuk produkt een van de weinige die nog taai taai poppen heeft

Prima assortiment met gemakkelijke vezending

Hier pepernoten gewinkeld voor buitenlandse relaties. Die reageerden superblij na ontvangst.

Haven 43

1131 ES Volendam

Over Peppernuts Holland

Bij Peppernuts Holland zijn wij gek op kruidnootjes, het is onze passie. Van de ‘originals’ tot speciale smaken.