Ontzettend goed ondersteund door het team van Wolthers Jagersma

Door een bedrijfsongeval in de ziektewet beland. Ondanks defect materiaal wilde oud werkgever van niks weten. Na langdurig traject met behulp van het team van Wolthers Jagersma in het gelijk gesteld. Ook mede hun hulp in contact gebracht met een goede arbeidsdeskundige door wie ik via een re-integratie traject weer aan de slag kon op de arbeidsmarkt. Al met al zeer goed ondersteund!

IK ben zeer tevreden

Ben ontzettend blij en dankbaar dat Elske Reitsma mij heeft bijgestaan, alles is naar wens verlopen

Heel erg tevreden

Ik heb het contact met Wolthers Jagersma Letsel-advocaten als fijn ervaren. Mevrouw Sandra Weening- Bootsma heeft mij de afgelopen jaar bijgestaan. Mevrouw Weening is erg meelevend en betrokken geweest de afgelopen jaar. Ook de menselijke kant werd daarbij niet uit het oog verloren. Mevrouw Weening hield mij dagelijks op de hoogte van de stand van zaken. Wat ik als fijn heb ervaren. Verder was het heel makkelijk om contact te maken met mevrouw Weening zowel telefonisch als per mail. Mevrouw Weening is een professional in haar vak, zo heeft ze velen contacten en de juiste kennis. Mevrouw Weening doet het maximale voor haar cliënten. Dank daarvoor !!

zeer goed

vlotte afwikkeling van de zaak

• Geholpen door: Pieter Jagersma

ben goed en vakkundig bij gestaan .

ik ben goed bijgestaan en begleid in mijn zaak waar voor dank

Vlotte en snelle afhandeling

Ik ben zeer goed en geholpen door Sandra. Snelle en goede en duidelijke communicatie. Pakte alles meteen op. Nam de communicatie over van de tegenpartij. Hierdoor is alles snel afgehandeld.

• Geholpen door: Sandra Weening

Ik heb de hulp gekregen die ik nodig had.

Het is niet alleen het stukje schade afhandeling maar ook heeft mevr. Weening me goed geholpen in welke behandelingen er mogelijk zijn om te herstellen. Dit vond ik heel prettig. Ik ben goed begeleid en geholpen. Het contact is makkelijk en alles is duidelijk en eerlijk uitgelegd.

• Geholpen door: Sandra Weening

In 2018 hebben wij een ongeluk gehad in Duitsland. Waardoor een gedeelte van de schade in Duitsland verhaald moest worden en een gedeelte via onze eigen verzekering kon. Wolthers- Jagersma Advocaten heeft het prima voor ons geregeld, en regelmatig op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Uiteraard hopen we nooit meer in een dergelijke situatie te komen, maar mocht het zo zijn zullen we zeker weer van hun diensten gebruik maken. P.S. We zijn bij Wolthers Jagersma gekomen op aanraden van een iedere klant die ook uitermate tevreden was.

Deskundig en vriendelijk

Zeer goed geholpen na ons auto-ongeluk. Er werd aan alles gedacht en er is sprake van duidelijke en vriendelijke communicatie. Je wordt compleet ontlast. Zeer tevreden en blij met de afhandeling!

• Geholpen door: Sandra Weening

Adequaat, goed, tijdig en betrokken

Het is fijn om te weten dat als je wordt aangereden waarbij je auto totall loss wordt verklaard er iemand is die de juiste wegen en mensen kent om de bijkomende letselschade af te handelen. En als dat ook nog snel en vakkundig gebeurt en je elke stap krijgt uitgelegt en op de hoogte wordt gehouden is dat helemaal fijn.

Heel erg tevreden!

Vanaf het eerste moment fijn contact. Bedankt voor alle hulp en ondersteuning!

Perfect geholpen

Uitstekend geholpen Snel geholpen Vriendelijk Weten wat ze doen Zeker aanbevolen mocht ik in de toekomst nog wat krijgen kom ik hier zeker terug.

• Geholpen door: Sandra Weening

Zeer tevreden over de samenwerking

Samenwerking als zeer professioneel, betrokken en fijn ervaren. Wolter Jagersma advocaten zou ik bij iedereen aan bevelen. Nogmaals bedankt voor de fijne samenwerking.

Erg tevreden

Ik ben erg tevreden over de manier waarop ik ben geholpen. De advocaat was betrokken en vol begrip voor mijn situatie.

• Geholpen door: Leonie Hendriks

Snel en adequaat geholpen. Vriendelijk & doortastend.

Prima hulp gehad van mw Weening. Natuurlijk hoop je nooit weer in een dergelijke situatie terecht te komen maar if so bel ik direct dit kantoor

Uitstekende en deskundige bijstand

De afgelopen 3,5 jaar uitstekend bijgestaan door dhr Jagersma bij het afwikkelen van de letselschade geleden als gevolg van een bedrijfsongeval. Wij zijn zeer tevreden en kunnen iedereen dit kantoor aanbevelen.

• Geholpen door: Pieter Jagersma

Deze advocaten zijn zeer behulpzaam, vriendelijk en met een goed luisterend oor

Na mijn ongeluk heeft mijn letselschadeadvocaat mij zeer goed door deze moeilijke periode heen geholpen en daar zal ok ze altijd heel erg dankbaar voor zijn. Ze nemen alle tijd voor je en voldoen aan sl je wensen. Ik zal ze zeker aanbevelen omdat ze heel goed voor je klaarstaan.

Goed bijgestaan

Wij zijn tevreden over de manier waarop wij zijn geholpen. De advocaat was betrokken en vol begrip voor onze situatie.

Heel goed

Uitstekende begeleiding tijdens het proces, er wordt door hun overal aan gedacht waar jezelf niet aan denkt. Kortom; uitstekende schade advocaat!

Duidelijkheid

Fijne, nette, duidelijk advocaten kantoor Ik heb alles online gedaan. Duidelijk mail contact. Ga zo door. Ik ben geholpen door dhr Jelmer Een aanrader.

• Geholpen door: Jelmer Drewes

Top advocaat

Zeer goed geholpen! Eerlijke en duidelijke taal, ik werd keurig op de hoogte gehouden.

• Geholpen door: Jelmer Drewes

Uitstekend bijgestaan door mr. Sandra Weening-Bootsma.

Wij zijn zeer tevreden over Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten, mr. Sandra Weening-Bootsma heeft onze dochter uitstekend geholpen, zonder Sandra hadden wij nooit bereikt wat we nu hebben bereikt. Ik zal Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten zeker aanbevelen. Daarom geven wij Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten zeker 5 sterren.

• Geholpen door: Sandra Weening

Zeer kundig en empatisch geholpen in een complexe letseschade zaak

Na een ernstig auto ongeluk ben ik in een nare en complexe letselschade procedure beland. Daarbij ben ik fantastisch bijgestaan door advocaat Rutger Zwols. Dankzij zijn persoonlijke en tegelijkertijd vakkundige benadering werd ik ontzorgt in deze zware periode en kan ik nu gelukkig zeggen dat het op het gebied van de letselschade goed is afgehandeld. Hierdoor kan ik mij weer gaan richten op de toekomst.

• Geholpen door: Rutger Zwols

Uitstekend geholpen in een complexe zaak

Uitermate goed begeleid in een lastige whiplash-zaak door advocaat Rutger Zwols die vriendelijk, rustig en empathisch ons zeer goed heeft geholpen.

Fantastische hulp gehad.

Hele goede, fijne hulp gehad van S. Weening-Bootsma. Ze heeft mij goed bijgestaan en gesteund en ook nog eens super vriendelijk en fijn in de omgang.

Over Advocaatscore.nl