Mr Jolien Menninga kwam na een auto-ongeluk in beeld en heeft alle letselschade-lasten van begin tot eind op een eerlijke en menselijke manier geregeld. Ik had gelukkig nog nooit zoiets aan de hand gehad en werd volledig ontzorgd. Ook was Jolien goed via de mail bereikbaar en kreeg ik snel reactie als ik vragen had. Ik raad dit kantoor aan als slachtoffer van een ongeluk.
Ik ben zeer tevreden over de begeleiding van mijn advocaat tijdens mijn letselschadezaak. Ze was altijd betrokken, betrouwbaar en duidelijk in haar communicatie. Ik wist precies waar ik aan toe was en kon altijd met vragen bij haar terecht. Wat ik vooral waardeerde, is haar persoonlijke en menselijke benadering. Ze nam de tijd, dacht echt met me mee en gaf mij het gevoel dat ik er niet alleen voor stond. Dankzij haar inzet en ondersteuning heb ik dit traject als een stuk minder zwaar ervaren. Ik zou haar absoluut aanbevelen.
Ontzettend vriendelijk contact met Jolien. Ze heeft ons/mijn dochter echt ontzettend goed geholpen met het afhandelen van een letsel/schade kwestie.
Ben door Pieter Jagersma uitstekend geholpen na mijn ongeluk, 2 jaar geleden, waarna ik 5 weken in het UMC Utrecht heb gelegen (3 week IC, waarvan 2 in coma). Tijdens revalidatie en daarna regelmatig contact gehad. Pieter is zeer deskundig maar ook reëel en komt op voor de belangen van zijn cliënten. Bij letselschade raad ik Wolthers Jagersma aan, vandaar een 10.
Zeer goed geholpen. Eerlijk advies.
Goede communicatie is key en dat is dan ook wat ik heb ervaren gedurende mijn periode. Sandra schakelt snel en weet goed wat ze doet, erg fijn om haar als advocate te hebben gehad gedurende de periode en de afwikkeling van mijn zaak. Aanrader!
Wij werden geholpen door Jildou na het ongeval van onze zoon. We hadden geen idee wat te doen, Jildou heeft ons alles goed uitgelegd en heeft alles opgepakt. Ze heeft alles voor onze zoon geregeld wat heel erg fijn was. Wij raden het iedereen aan om hier heen te gaan.
Deskundig, professioneel en persoonlijk begeleid tijdens mijn letselschadezaak. Altijd duidelijke uitleg, met aandacht voor mijn belangen en een empathische aanpak. Dankzij hun betrokkenheid voelde ik me goed geïnformeerd en gesteund, ze hebben alles gedaan voor een goede en rechtvaardige afwikkeling.
Ben door Wolthers Jagersma prima geholpen met de afhandeling van mijn schade
In mijn letselschade verhaal voor kortere of langere duur met diverse partijen gecommuniceerd, enkel Pieter Jagersma pakte hierbij de persoonlijke noot met aandacht voor de persoon achter de casus. Met daarbij de heldere uiteenzetting van zowel proces als verwachtingen van de uitkomst, inclusief bijstellen tijdens, een zeer prettig en warm contact. Ik ben opgelucht en tevreden met de uitkomst, mede dus dankzij deze communicatie en met name door de doortastendheid en volharden van Pieter Jagersma.
Vanaf het begin in 2020 tot en met eind 2024 ben ik gesteund door Rutger Zwols. Het was een lange weg naar de uitbetaling van de schadevergoeding. Hij is zeer vriendelijk, behulpzaam en deskundig. Ik ben een paar keer bij hem op kantoor geweest en de andere keren sprak ik hem telefonisch of via mailcontact. Ik mag altijd een beroep op hem blijven doen als ik dat nodig heb en dat is fijn te weten. Vriendelijke groeten Greetje
Wij zijn zeer dankbaar voor de fijne begeleiding door mr. Wolthers en zijn team tijdens ons letselschadetraject. Wij voelden ons altijd echt gehoord en gesteund. Wat wij daarnaast bijzonder waardeerden, was hun ruime ervaring, waardoor alles professioneel en deskundig werd aangepakt. Wij hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren en bevelen mr. Wolthers en zijn team van harte aan.
1 februari brak ik mijn nek. Ik heb toen telefonisch contact gehad met Wolters’ Jagersma omdat ik zelf niet wist of ik de tegen partij aansprakelijk moest stellen. Jolien heeft mijn gebeurtenis aangehoord en bij mij langs gekomen om de boel te bespreken. Van uit hier hebben wij de tegenpartij met argumenten en bewijsmateriaal aangesproken. Het proces liep moeizaam maar door de inzet van Jagersma hebben we naar een dik jaar het volledige letsel bedrag vergoed gekregen. Wij zijn erg tevreden hoe in dit geval Jolien ons heeft geholpen en de betrokkenheid heeft getoond. Zij heeft zich heel hard gemaakt voor deze zaak en daar plukken wij de vruchten van.
Op mijn werk een zaagincident gehad; 3 vingers geamputeerd. Van begin tot het eind werd alles voor mij geregeld. Dan heb ik het over echt alles, de correspondentie en de financiële afwikkeling. Dat is natuurlijk erg plezierig want om de juiste wegen te bewandelen lukt een persoon als ik niet die er totaal niet in thuis ben. Ik kon dus al mijn aandacht vestigen op mijn herstel. Vandaar mijn cijferwaardering een 10 is.
Mr Niek heeft ons netjes geholpen bij het afhandelen na een letselschade en wij zijn hem dan ook zeer dankbaar dat het zo snel is afgehandeld Groetjes Albert en Alexandra corbet
Het persoonlijke contact was aangenaam. Goede bereikbaarheid, zowel telefonisch als via e-mail
Na een ernstig ongeval bij opname van de slimste mens in Hilversum in. 2023 ben ik juridisch bijgestaan door Sandra Weening van letselschade advocaten Wolthers Jagersma. Vanaf de eerste dag ben ik zeer adequaat en heel betrokken bij gestaan door Sandra Weening. Zij gaf mij vanaf het begin het volste vertrouwen in een goede afloop van de zaak.
Na mijn ongeluk werd er door mijn werkgever gezegd over een schadeadvocaat. Werd gebeld door Mevrouw L Hendriks. Werd een afspraak gemaakt bij mij thuis. Mijn verhaal verteld. Mevrouw L Hendriks hield mij op de hoogte betreft de verzekering van de tegenpartij en ontving er post over. Nadat de verzekering van de tegenpartij geld had gestort. Werd het smartengeld geregeld en uitgekeerd. Het contact dat wij hadden werd gevraagd hoe gaat het met u. Ik ben zeer tevreden over hoe alles is afgehandeld
Ben ontzettend goed geholpen door Wolthers Jagersma. Heb het contact als zeer prettig ervaren! Mocht er ooit weer wat gebeuren, zal ik als eerst met deze advocaten contact opnemen.
Eerste contact voelde al goed Laat goede indruk achter Tevreden
Nog nooit letsel opgelopen in mijn werk was ook ik nu eens de klos. Ookal was het niks groots er werd toch met mij meegedacht over hoe ik de schade kon verhalen en werd dit op een prettige wijze van mij overgenomen.
De belangenbehartiging hebben wij als zeer goed ervaren. De communicatie verliep uitstekend en wij zijn goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. De persoonlijke betrokkenheid hebben wij zeer gewaardeerd.
Ik werd begeleid door Leonie Hendriks en ervaarde dit als zeer prettig, na mijn ongeluk zag ik het niet zitten om alles zelf te doen en dat zij alles overnam zorgde ervoor dat ik vooral op mijn herstel kan focussen. Ondanks dat het moeilijk was om mijn verhaal enkele keren opnieuw door te moeten gaan, begeleide zij mij hier heel goed in, gaf duidelijk aan wat zij dacht dat we konden verwachten en echt gevochten voor een nog beter einde.
Zeer goed geholpen en erg veel verstand van zaken
Na een heftige situatie waar wij in zijn gekomen en zelf niet goed kan nadenken zijn we erg goed geholpen ,in ons geval door Niek. Hij is zeer betrokken Je bent geen nummer. Het is gewoon een deskundig, betrokken en persoonlijk kantoor. weten waar ze het over hebben en nemen de tijd voor je. Contact verloopt soepel en snel Wat erg fijn is. Eigenlijk gewoon top Raad deze mensen echt aan.
Spiekampenweg 4
7921 PA Zuidwolde