Praktische en menselijke ondersteuning!

Na het scooterongeval van mijn dochter kwamen we in een emotionele en onzekere periode terecht. Gelukkig werden we bijgestaan door Niek Wolthers, die ons vanaf het begin een gevoel van ontlasting gaf. Alles werd duidelijk uitgelegd, en we ontvingen steeds heldere terugkoppelingen over de voortgang van de zaak. Wat ik ook waardeerde was het meedenken: er werd niet alleen juridisch gehandeld, maar ook praktisch en menselijk. Het contact verliep prettig en vriendelijk, waardoor we ons echt gehoord en gesteund voelden. Dankzij deze betrokken en professionele aanpak konden we ons richten op het herstel van mijn dochter, met het vertrouwen dat de juridische kant in goede handen was. Een aanrader voor iedereen die in een soortgelijke situatie terechtkomt.

• Geholpen door: Niek Wolthers

Geweldig geholpen na mijn ongeluk!

Na mijn ongeluk, aangereden op mijn fiets door auto, schuld van automobilist, heel goed geholpen door Mevr. Leonie Hendriks van Wolthers Jagersma. Zowel telefonisch als per mail! Alles heel goed geregeld qua letselschade. Ik ben heel tevreden! Ik raad deze letselschade advocaten zeker aan mocht U iets overkomen!

• Geholpen door: Leonie Hendriks

Betrokken en professioneel

Na een heftig verkeersongeval werden wij getipt om Wolthers Jagersma Advocaten in te schakelen. Dit bleek een gouden tip! Dankzij de expertise, de betrokkenheid, de inzet, het geduld en het luisterend oor van Rutger, heeft dit uiteindelijk geleid tot de afwikkeling van de letselschade. Het is fijn om, naast alle emotionele en fysieke schade, iemand naast je te hebben staan die je begeleid met de financiële afwikkeling. Wij zijn heel blij dat Rutger dat stuk van ons heeft overgenomen.

• Geholpen door: Rutger Zwols

Zeer fijne samenwerking waarbij ik het gevoel had dat mijn belangen echt behartigd werden. Waar ik soms zelf geneigd was om te bagataliseren, werd er goed gekeken naar de toekomst en dingen die ik zelf misschien niet kan of wil overzien. Er werd goed met mij overlegd, anderzijds was het juist fijn dat alle zaken door mevrouw werden geregeld en ik het los kon laten

Professioneel, adequaat en empatisch

Mijn ervaring was zeer prettig. Ik voelde mij meteen op mijn gemak. Er werd adequaat gehandeld en de ondersteuning was zeer waardevol.

• Geholpen door: Niek Wolthers

Perfect: persoonlijk betrokken, professionele raad én praktische daad!

Ik gun het niemand. Je partner van het ene op het andere moment verliezen door een dodelijk arbeidsongeval. Toch was dat wat onze vriendin overkwam in oktober 2023. Wat ik iedereen wél gun in zo'n situatie, is dat je een rechtsbijstandsverzekering hebt. Én dat die zijn eigen beperkingen kent, want letselschade is een vak apart. Dat besefte Anker Rechtshulp zich meteen. Ze verwezen onze vriendin door naar Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten, waarna Niek Wolthers haar terzijde heeft gestaan. Zijn betrokkenheid, raad én daad zijn van grote waarde geweest. Dus ben - of ken je - (ooit) iemand die in zo'n situatie terecht komt, wéét wat je kunt vragen en waar je - bijvoorbeeld! - terecht kunt!

• Geholpen door: Niek Wolthers

Professioneel, grondig, doelgericht naar een oplossing.

Na een hopeloze ervaring met onze verzekering hadden we het geluk dat iemand Wolthers Jagersma ons aanraadde. Dat was een verademing en gaf ons weer moed om de zaak te kunnen voltooien. Uiterst professioneel en vooral met een goed inzicht in de belangen. Vooral met betrekking tot de realiteit en haalbaarheid van zaak en dat heeft geleid tot een zeer bevredigend resultaat.

• Geholpen door: Jelmer Drewes

Juridische expertise, transparante communicatie en persoonlijke betrokkenheid

Na een ingrijpend ongeval ben ik de afgelopen jaren juridisch bijgestaan door Sandra Weening-Bootsma. Vanaf het eerste contactmoment werd ik getroffen door de uitgesproken mate van professionele evenals persoonlijke betrokkenheid. Er werd niet uitsluitend geluisterd naar mijn verhaal, maar ook daadwerkelijk meegedacht omtrent hetgeen ik nodig had – zowel juridisch als op menselijk vlak. Gedurende het gehele traject was Sandra te allen tijde realistisch aangaande de verwachtingen, zonder loze beloftes te doen. Deze openheid en integriteit hebben in belangrijke mate bijgedragen aan mijn vertrouwen in de verdere procesgang. De combinatie van juridische expertise, transparante communicatie en persoonlijke betrokkenheid maakt dat ik terugkijk op een traject waarin ik mij voortdurend gehoord, ondersteund en professioneel vertegenwoordigd heb gevoeld. Ik ben dan ook buitengewoon erkentelijk voor hetgeen Sandra de afgelopen jaren voor mij heeft betekend en kan haar zonder enige twijfel aanbevelen aan eenieder die op zoek is naar een betrouwbare, kundige en betrokken letselschadeadvocaat.

• Geholpen door: Sandra Weening

Zeer betrouwbaar en persoonlijke aandachtt

Na het ongeluk van mijn man zelf in twijfel gestaan of we wel een advocaat nodig zouden hebben. Na overleg met het maatschappelijk werk in het Isala in Zwolle toch de stap gezet en op het advies van maatschappelijk werk Wolthers Jagersma benaderd. Van de eerste ontmoeting tot de laatste afhandeling een zeer goed contact. Zowel bij ons thuis als op diverse locaties goede en duidelijke gesprekken gehad. Ook aandacht voor de dingen waar je zelf niet aan denkt. Kortom klantvriendelijk en zeer attent!

• Geholpen door: Pieter Jagersma

Een zeer deskundig team dat mij zeer goed hebben geholpen!

Pieter Jagersma en zijn team hebben mij ontzettend goed geholpen metde afhandeling van de schadevergoeding na mijn heftige ongeluk in 2021.

Top!

Mrs. Menninga heeft mijn zaak behandeld. Ben zeer tevreden over haar aanpak, en de kracht en energie die ze er in heeft gestoken. Voelde me gehoord. Dank!

• Geholpen door: Jolien Menninga

Behulpzaam

Altijd reactie op m'n vraag

• Geholpen door: Elske Reitsma

Enorm goed.

Ben op een fijne manier bijgestaan na mijn bedrijfsongeval. Er werd verder gekeken dan ik zelf in het begin kon. De regie werd genomen zeg maar en dat werd steeds wel met mijn afgestemd. Na mate ik herstelde werd ik door Sandra in mijn kracht gezet en ging zij meer na de achtergrond.

• Geholpen door: Sandra Weening

Goed en professioneel geholpen na mijn auto ongeluk

De communicatie verliep erg goed, professioneel advies en begeleiding gehad na mijn auto ongeluk. Ik kan dit advocaten kantoor zeker aanraden, ik ben zelf bijgestaan door mevr. Berduzek.

• Geholpen door: Jildou Berduszek

Zeer kundig, altijd antwoord. Hebben ons erg goed geholpen

Helaas werd ons gezin getroffen door 2 ernstige ongelukken. In 2021 en in 2022 de 2e. Ze hebben ons erg goed geholpen met de jurdische zaken. Ik zou dit kantoor zeker aanbevelen. Altijd vriendelijk en altijd goed bereikbaar.

Gedegen,goede service doordachte belangenbehartiging

Pieter is een hele prettige persoon,straalt rust uit en is zeer terzake kundig. Hij is een bekwame onderhandelaar en heeft goed inzicht in de mogelijkheden.

• Geholpen door: Pieter Jagersma

Sandra Weening (Wolthers Jagersma Advocaten) was de rots in de branding van de letselschadeprocedure

Sandra Weening heeft zich als een pitbull in mijn dossier vastgebeten. Haar vasthoudendheid en deskundigheid heeft mij door een donkere periode in mijn leven geloodst. Zij was mijn gids in de complexe materie van letselschade, zodat ik mij op mijn herstel kon focussen. De grote hoeveelheid informatie en instanties die op je afkomen in zo´n proces zijn intimiderend. Sandra is integer, maar ook recht door zee en eerlijk. Zij gaf duidelijk grenzen aan van wat wel en niet haalbaar was. Zonder haar had ik dit proces nooit met een goed resultaat kunnen afronden.

• Geholpen door: Sandra Weening

Prettige samenwerking en duidelijk contact

Ik werd bijgestaan door Jildou Berduszek. Het was een prettige samenwerking en het contact liep heel gemakkelijk. Alles werd mij duidelijk uitgelegd. Contact verliep erg goed via de mail, telefoon, en meerdere keren face to face. Ik heb eigenlijk geen negatieve punten die ik kan benoemen.

Super!

Ontzettend goed geholpen door mevrouw Reitsma. Dit kan ik des te meer waarderen na een eerdere, minder goede ervaring bij een ander advocatenkantoor. Mevrouw Reitsma is helder in haar communicatie over het proces, komt haar afspraken altijd na en is een betrouwbaar persoon. Binnen een paar maanden heeft zij mijn zaak succesvol afgerond. Nogmaals hartelijk dank!

• Geholpen door: Elske Reitsma

Ik ben erg positief over de samenwerking

Ik ben de afgelopen twee jaar bijgestaan door Jildou Berduszek van Wolters Jagersma Advocaten en ik ben ontzettend tevreden over haar hulp en begeleiding. Jildou heeft mij niet alleen juridisch uitstekend bijgestaan, maar keek ook verder dan alleen de zaak zelf. Zo heeft ze me bijvoorbeeld ook geholpen met mijn schooltraject en voor mij een passend traject geregeld via LetsCo. Dat werd enorm gewaardeerd. Dankzij haar betrokkenheid, deskundigheid en inzet heb ik uit de zaak kunnen halen wat ik hoopte te bereiken, Daar ben ik erg tevreden over. Ik ben heel positief over de samenwerking en wil Jildou en het kantoor van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar professionele, betrokken juridische ondersteuning.

Kritisch, meewerrkend en begripvol

Van meet af aan kiest Wolters Jagersma partij voor de benadeelde en blijft daarin consequent

Zeer vakkundige advocaten kantoor

Veel kennis van zaken en telkens zeer duidelijk uitleg gehad via mail en telefonisch en ook huisbezoek gehad,om persoonlijk kennis te maken en de zaak te bespreken En vasthoudend,om het hoogsthaalbarr voor de cliënt er uit te halen

• Geholpen door: Rutger Zwols

Zeer professionele en betrokken service, met duidelijke communicatie en een uitstekend resultaat.

Ik ben ontzettend tevreden over de dienstverlening van Wolthers Jagersma Advocaten. Vanaf het eerste contactmoment werd ik professioneel en vriendelijk geholpen. De communicatie was helder en ik voelde me serieus genomen in mijn situatie. Mijn advocaat nam de tijd om alles goed uit te leggen en was altijd bereikbaar voor vragen. Mijn zaak werd met grote zorg en toewijding behandeld, wat uiteindelijk tot een positief resultaat heeft geleid. Ik kan Wolthers Jagersma Advocaten van harte aanbevelen

• Geholpen door: Sandra Weening

Betrokken en meelevend vanaf het begin.

Ik ben erg goed geholpen, er was duidelijke communicatie en alles na tevredenheid afgerond.

• Geholpen door: Rutger Zwols

Zaak is zeer deskundig adequaat en geduldig begeleid.

Ik werd altijd vriendelijk, deskundig, empatisch en geduldig te woord gestaan. Er werd continu terugkoppelingen gedaan van gesprekken met de verzekering. We hebben in alle redelijkheid een schadevergoeding kunnen regelen. Nog 7 jaar zal het dossier bewaard blijven. Super tevreden van eerste tot laatste contact!

Spiekampenweg 4

7921 PA Zuidwolde