Super bedrijf.

Zijn super tevreden met onze aankoop,klantvriendelijkheid en de service, toppie

Fantastisch!

Hulp nodig om een auto verkopen? Dan ben je bij het juiste adres. Top service mannen! dank.

Goede en snelle service

Je wordt goed op de hoogte gehouden van de verkoop en ze zijn altijd bereikbaar.

Klantvriendelijk en betrouwbaar

Zoals de meeste kopers en verkopers van auto's weten, komt er veel stress kijken bij de koop of verkoop van een auto. Michel heeft mij in zeer korte tijd geholpen met het zoeken, vinden en aanschaffen van het type auto waar ik naar op zoek was. Verder heeft hij ervoor gezorgd dat de auto netjes werd afgeleverd bij een locatie naar keuze.

Hele nette BMW gekocht bij Michel. Ik kon op dezelfde dag nog langskomen en een proefrit maken. Ook een aankoopkeuring was geen enkel probleem en de koop is daarna snel en goed geregeld. Tot dusver erg tevreden over mijn aankoop en over hoe dit verlopen is!

Goede service, komt afspraken na !

Goede service, komt afspraken na !

Michel is de beste behulpzaam helpende medewerker

Ik heb net een auto gehaald via jullie en er komen problemen voor te schijnen en enige beste monteur Michel helpt me om alles op te lossen en begrijpt me heb er veel moeten betalen voor en daarom wil ik hem bedanken dat die mij helpt nog steeds zijn er problemen maar ik en Michel gaan het oplossen groeten mustafa nog maal heb je auto nodig vraag om michel

Goed geholpen

Een aardige verkoper. Nadat ik mijn golf 7 heb gekocht, bleek na ongeveer 1,5 maand iets niet goed te zijn met de versnellingsbak. Dit viel nog binnen de garantie dus uiteindelijk is dit top opgelost.

Top agent with top service

If I would sell my car again I would definitely do it with Michel. Communication went smoothly and he helped me sell my car in a short period with most beneficial price I asked for. I would recommend This auto agent for anyone requiring quality and top service. Chamour

Autoagent heeft er voor gezorgd dat ik zonder zorgen mijn auto heb kunnen verkopen.

Het geld na verkoop wordt direct overgemaakt naar je rekening! Ze betrouwbare bedrijf. Communicatief zijn ze ook zeer sterk.

Je bent een topper!!

Dankjewel michel je bent een topper een van de beste verkoper die ik heb gekent!

Snelle en fijne service

Michel is een zakelijke man die prettig is in de omgang. Mijn auto was snel verkocht en in goed overleg

Goeie service en netjes

Goeie snelle en vlotte handelingen

Alle zorgen waren voor niets!

Ik ben binnnevaart schipper heel de week van huis. M'n vrouw en ik maakte de keus om onze bmw m135i te verkopen. S'maandags Michel gebeld van autoagent. Mijn wensen uitgesproken. En op dinsdag middag werd de auto opgehaald en stond het AFGESPROKEN bedrag op mijn rekening. Alles ging heel soepel en ik ben er zelf niet eens bij geweest doordat ik tegelijkertijd werkte op m'n schip. Echt grote klasse!

Zeer professioneel bedrijf

Met Autoagent onze Mini verkocht . Duidelijke communicatie en zeer betrouwbaar netwerk .

Uitstekende service! Aanrader!

Dank jullie wel voor de fijne samenwerking. Zeer vriendelijk en professioneel. Super blij mijn auto via jullie verkocht te hebben. Bedankt mannen!

Prima geregeld

Tesla model 3 aangeschaft, alles binnen een dag geregeld

Uiterst tevreden met de verkoop

Michel heeft me goed geholpen met de verkoop. Verliep allemaal soepel, komt afspraken na en heeft alles tot in de puntjes geregeld.

Super bedrijf!!

Goeie service Egt een aanrader!! heel blij met deze bedrijf!! succes

Ik heb met plezier mijn auto verkocht via Autoagent. De auto werd binnen 1 week verkocht en ik kreeg het geld direct op mijn rekening. En alles zonder gedoe, je levert je auto bij een garage in en zij doen de rest. Echt een aanrader!

Zeer goede en heldere service

Mijn auto verkocht via Michel. Ik werd stapsgewijs meegenomen in het hele proces. Wat mij beloofd werd is ook nagekomen. Perfecte services

Prima ervaring met Autoagent

Een nieuw concept dat werkt. Ik wilde al een tijd mijn auto verkopen maar niet tegen zo'n lage handelsprijs. Ik werd benaderd door Autoagent en na alles goed doorgelezen te hebben zijn we een prijs overeengekomen en heb ik mijn auto aangemeld. Binnen 2 weken verkocht! Michel is iemand die je kunt vertrouwen en zorgt dat alles goed geregeld word.

Prima geregeld

Het ging even mis met de afspraak maar dat was overmacht. Er werd vervolgens goed gecommuniceerd en Michel is goed bereikbaar en reageert altijd snel. Ik heb mijn oude auto meteen bij Auto Agent ingeruild en heb er een zeer nette prijs voor terug gekregen. Al met al, prima geregeld dus!

Goed bedrif

goede prijs van de auto, snelle reactie, vriendelijke service.

Top behandeld vriendelijk en dacht mee met de oplossing om over te schrijven. Kostte iets meer tijd maar werd goed gemaakt die n heerlijk bakje cappuccino

Stijn Streuvelshof 20

1321 AA Almere