Laden reviews...
13 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen duidelijke communicatie, tijdige service en vriendelijk, professioneel personeel. Het proces wordt als soepel omschreven met duidelijke uitleg en een zorgeloze afhandeling. De algehele tevredenheid is hoog en klanten noemen betrouwbare afspraken en een positieve ervaring. Over het algemeen wordt de dienstverlening als kwalitatief en betrouwbaar gezien.
Prima geholpen. Auto vlot gemaakt en onderhouden. Heel goed geïnformeerd. Super.
25 August 2026
Alex
Cothen
Beste Alex,
Hartelijk dank voor uw mooie review!
Fijn om te horen dat u goed en vlot bent geholpen door onze werkplaats. Mooi dat u ook de communicatie en de informatie over de werkzaamheden zo positief heeft ervaren.
Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot ziens.
Broekhuis Volvo Utrecht
Aflevering auto uitstekend verzorgt.
21 August 2026
Dick
Beste Dick,
Fijn om te lezen dat de aflevering van uw auto uitstekend is verzorgd. Bedankt voor uw mooie review en veel plezierige kilometers gewenst!
Broekhuis Volvo Utrecht
Prettige sfeer. Goede en realistische onderhandeling bij inruil en aanschaf. Komen afspraken na.
18 August 2026
Floris
Groningen
Beste Floris,
Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te lezen dat u de prettige sfeer, de realistische onderhandeling en het nakomen van afspraken zo waardeert. Graag tot een volgende keer!
Broekhuis Volvo Utrecht
Onaangekondigd langsgegaan voor een proefrit met een occasion XC40 Recharge. Even moeten wachten op de groene kentekenplaten die juist op dat moment al in gebruik waren. Toch nog de proefrit kunnen maken en snel tot zaken gekomen en een offerte meegekregen. De volgende dag al de beslissing genomen om te kopen. Wel moest er nog een trekhaak worden gemonteerd, dus het duurde nog even voordat dit in de planning paste. Maar ik rij nu tevreden in mijn (voor het eerst) privé-XC40 Recharge!
29 July 2026
Tom
Amersfoort
Beste Tom,
Bedankt voor uw uitgebreide reactie en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u ondanks het korte wachten prettig bent geholpen en uiteindelijk snel tot de aankoop van uw Volvo XC40 Recharge bent gekomen.
Wij wensen u veel veilige en plezierige kilometers toe en zien u graag weer terug.
Broekhuis Volvo Utrecht
Heel plezierig en duidelijk uitleg gehad! Top bedrijf en fijne verkoper met goede kennis van zaken
30 June 2026
Anneke
Stadskanaal
Beste Anneke,
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u de aankoop van uw Volvo V90 als zo prettig heeft ervaren en dat u goed en duidelijk bent begeleid.
Mooi dat u onze verkoper als deskundig en prettig in de omgang heeft ervaren. Wij wensen u veel veilige en plezierige kilometers toe en staan in de toekomst graag weer voor u klaar!
Broekhuis Volvo Utrecht
Er werd door Bas goed begrepen en meegedacht wat we zochten en als het dan nog lukt is dat helemaal gaaf. Met plezier wat verder naar Utrecht gereden!
23 June 2026
nvt
De Zilk
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat Bas goed heeft meegedacht en precies heeft aangevoeld wat u zocht.
Wat leuk dat het stapje extra heeft bijgedragen aan een geslaagde ervaring en dat u met plezier naar Utrecht bent gekomen. Wij wensen u veel veilige en plezierige kilometers toe en helpen u in de toekomst graag weer verder!
Broekhuis Volvo Utrecht
Het voelt erg goed om als klant bij Volvo Broekhuis terecht te komen. Je wordt vriendelijke geholpen, er wordt echt met je meegedacht en je kunt alles vragen over de auto. Ze geven altijd het juiste advies. Onze verkoper, Bas Westerhuis, heeft ons fantastisch geholpen. Echt top!
22 June 2026
Meryem Seker Coskun
Beste Meryem,
Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zich zo prettig geholpen voelt en dat er goed met u wordt meegedacht.
Wij wensen u veel plezier met uw auto en staan in de toekomst graag weer voor u klaar!
Broekhuis Volvo Utrecht
Had afspraak gemaakt maar die was perongeluk naar een later tijdstip verplaatst. Even gevraagd of het toch kon en de afspraak werd gelijk gedaan op de afgesproken tijd. Schone auto terug .top wat mijn betreft.
10 April 2026
Yvonbe
Ijsselstein
Hartelijk dank voor uw mooie review en uw feedback. Fijn om te horen dat u goed bent geholpen door onze monteur Marcel en Tessa.
Goed om te lezen dat uw auto schoon is teruggebracht en dat u tevreden bent over onze service. Wij waarderen uw vertrouwen in ons zeer en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Broekhuis Volvo Utrecht
In januari een Volvo V 60 gekocht en keurig netjes geholpen door Marnix van Eijck. Vanaf het proefrijden tot de aankoop zeer fijn en professioneel geholpen.Ook de aflevering was top alles werd netjes uitgelegd en er werd alle tijd voor genomen. Al met al een heel fijne ervaring.
10 March 2026
Eugene
Leiden
Beste Eugene,
Bedankt voor uw mooie review. Fijn om te lezen dat u het gehele traject, van proefrit tot aflevering, als prettig heeft ervaren en dat u goed bent geholpen door onze collega Marnix.
Wij wensen u veel rijplezier met uw Volvo V60.
Broekhuis Volvo Utrecht
Top service! Alles netjes geregeld en goede communicatie. Zeker aan te raden.
9 March 2026
Abdallah
Beste Abdallah,
Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u onze service als prettig en duidelijk heeft ervaren. Wij stellen het zeer op prijs dat u ons aanbeveelt en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Broekhuis Volvo Utrecht
Weer een dikke 10 voor Arie de monteur die onze auto weer prima gemaakt heeft.
11 November 2025
Andre
Maarssenbroek
Beste Andre,
Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service en over Arie. We geven uw complimenten zeker aan hem door. We staan ook bij een volgende onderhoudsbeurt of reparatie graag weer voor u klaar!
Broekhuis Volvo Utrecht
Goede service, snelle reacties en heldere informatie!
30 September 2025
J
Leiden
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat fijn om te horen dat uw ervaring met Bas Westerhuis zo uitstekend was. We geven het compliment graag aan hem door en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.
Alles verliep perfect
22 September 2025
Ruben
Beste Ruben,
Bedankt voor uw mooie woorden! Wat fijn om te horen dat alles perfect is verlopen en dat u onze service als top heeft ervaren.
Graag tot een volgende keer.
Goed !
29 August 2025
Erna
Gemert
Beste Erna,
Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent.
Broekhuis Volvo Utrecht
Vooral netheid maar anderzijds niet overdreven stijfheid was kenmerkend tijdens het bezoek. Foutjes maken we allemaal maar de wijze waarop, dit wordt opgelost kenmerkt de kwaliteit van het bedrijf.
11 August 2025
Johan
Beste Johan,
Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Het doet ons plezier te lezen dat u onze vriendelijkheid, deskundigheid en nette, maar toch ontspannen benadering waardeert.
Graag verwelkomen wij u in de toekomst opnieuw.
Goede communicatie, stiptheid.prettig ontvangst
28 July 2025
Marcel Gijsbertsen
Harmelen
Beste Marcel,
Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat u zo prettig bent geholpen.
Graag tot een volgende keer.
Broekhuis Volvo Utrecht
De aflevering van de nieuwe Volvo was weer een feestje!
24 July 2025
Rob
Kootwijk
Beste Rob,
Hartelijk dank voor uw enthousiaste reactie! Wat fijn om te horen dat de aflevering van uw nieuwe Volvo zo’n feestje was.
We wensen u veel plezier en veilige kilometers met uw nieuwe auto!
Met vriendelijke groet
Broekhuis Volvo Utrecht
Een eerste kennismaking met Broekhuis is als zeer prettig ervaren. De voorlichting en de keuze van de auto ging heel professioneel. Er werd al snel een soort keuze gemaakt en een afspraak om een andere keer met de auto te gaan proefrijden. De dag van de aflevering is feestelijk verlopen. De auto werd onthuld. daarna werd alles door de verkoper op een rustige manier uitgelegd. Kortom we zijn zeer tevreden.
23 July 2025
Marcel
IJsselstein
Beste Marcel,
Hartelijk dank voor uw mooie woorden en het delen van uw ervaring. Wat fijn om te horen dat u het eerste contact met ons als zeer prettig heeft ervaren en dat onze voorlichting en begeleiding bij de keuze van uw auto naar wens zijn verlopen.
Wij wensen u veel rijplezier toe met uw nieuwe auto en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Broekhuis Volvo Utrecht
Vanaf het 1e contact liep alles gesmeerd en helder.
10 July 2025
Ton
Amersfoort
Beste Ton,
Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring.
Het doet ons goed te lezen dat alles naar volle tevredenheid is verlopen.
Graag zien we u een volgende keer bij ons in de vestiging.
Broekhuis Volvo Utrecht
Mijn gevoel bij het kopen van onze Volvo is dat de Marnix ons niks opdroeg of iets snel wilde verkopen maar de tijd gaf erover te denken en dat gaf ons een zeer prettig gevoel.
22 May 2025
Freek
Beste Freek,
Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Wij zijn ontzettend blij om te horen dat u zo tevreden bent met zowel de aankoop van uw Volvo als de service die u van Marnix heeft ontvangen.
Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Veel mooie kilometers gewenst!
Broekhuis Volvo Utrecht
Prima communicatie en de mogelijkheid om gebruik te maken van een werkplek tijdens de werkzaamheden. Standaard tarief wel fors.
23 April 2025
Ad
Lekkerkerk
Beste Ad,
Bedankt voor het delen van uw ervaring.
Fijn om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen en dat u tevreden bent over de communicatie en de geboden werkplek tijdens de werkzaamheden.
Wij begrijpen dat het standaardtarief als fors kan worden ervaren. We streven ernaar om kwaliteit, service en transparantie in onze tarieven te bieden en waarderen uw feedback hierin.
Graag tot een volgende keer!
Broekhuis Volvo Utrecht
De auto gebracht en gehaald vanuit het zuiden des lands. Schade aan de bumper niet opgelost daarvoor nog een kras op de deur erbij gekregen. 2 keer 4 uur verlof moeten opnemen, € 895 afleverkosten betaald bij een auto van € 67.900 om erachter te komen dat je de auto moet terugbrengen omdat de aflevering niet goed is gebeurd, waarbij je 8 uur verlof moet opnemen om uiteindelijk zelf de lakschade moet gaan regelen. Dus nee niet tevreden over de aflevering van mijn Volvo XC60. Broekhuis aanbevelen, nee zeker niet.
Beveelt niet aan
1 April 2025
Jos
Nellen
Beste Jos,
Allereerst willen we u bedanken voor het delen van uw ervaring.
Het spijt ons dat de aflevering van uw Volvo XC60 niet naar tevredenheid is verlopen.
We hebben inmiddels contact met u opgenomen en de situatie besproken, en we zijn blij dat we een oplossing hebben kunnen vinden.
We hopen dat we in de toekomst weer een ervaring kunnen bieden die aan uw verwachtingen voldoet.
We wensen u veilige en plezierige kilometers toe met uw Volvo.
Broekhuis Volvo Utrecht
Alles in goed overleg gedaan en de afspraken zijn nagekomen
26 March 2025
bert nesselaar
Haarzuilens
Beste Bert,
Hartelijk dank voor uw positieve feedback.
We zijn blij te horen dat de communicatie als prettig werd ervaren en dat alles in goed overleg is verlopen.
Wij stellen uw waardering zeer op prijs en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Broekhuis Volvo Utrecht
Na een "uit het niets" probleem met de spoorstang van mijn XC60 werd de auto per ambulance afgevoerd naar Broekhuis Volvo Utrecht. 2 dagen later de auto alweer in prima staat terug. Kort daarna ook de kleine beurt en APK, welke ik al had ingepland daar laten uitvoeren en ook hier een prima ervaring opgedaan. Vriendelijk geholpen en goed op de hoogte gehouden van alle voortgang.
24 March 2025
Jerry
Beste Jerry,
Wij bedanken u voor deze geweldige beoordeling!
We zijn blij om te zien dat we u goed hebben kunnen helpen met de onverwachte situatie rondom uw Volvo XC60 en dat alles snel en naar wens is opgelost.
Het doet ons plezier dat ook de kleine beurt en APK in goede orde zijn uitgevoerd en dat u vriendelijk en goed geïnformeerd bent geholpen.
We stellen het zeer op prijs dat u de tijd heeft genomen om uw positieve ervaring te delen. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!
Broekhuis Volvo Utrecht
Vriendelijke ontvangst, duidelijke informatie ontvangen en nette, correcte afhandeling, wat betreft aankoop en inruil auto!
22 March 2025
Marijke
De meern
Beste Marijke,
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.
Wat fijn dat alles naar volle tevredenheid is geregeld.
Wij wensen u veel mooie kilometers in uw nieuwe auto!
Meijewetering 41
3543 AA Utrecht