Altijd goede en snelle service!!

Ik kom al 12jaar met mijn auto bij Jack van Meel! Vanaf de 1e keer tot nu altijd goed en snel geholpen. Als ik de auto instap vertrek ik altijd weer met een gerust gevoel!!! Aanrader voor iedereen!!

Enorm goed geholpen met advies over het onderhoud van mijn auto!

Goede prijs, fijne ervaring, vriendelijk personeel, tot de volgende keer!

Hele goede ervaring met dit bedrijf

Doen hun uiterste best om zo snel en goed mogelijk te helpen. En altijd vriendelijk!!

Een ontzettend vriendelijk bedrijf met een top service

Het personeel is klantvriendelijk en professioneel. Over het werk wat geleverd wordt valt niks te klagen! Ik loop altijd hier de deur uit met een glimlach op mijn gezicht.

Fantastische service

Al een aantal keer mijn auto weggebracht bij Autobedrijf Jack van Meel. De service is kundig en het personeel denkt in oplossingen voor een zo prettig mogelijke ervaring.

Regulier onderhoud en nieuwe banden

Zeer goede service voor onderhoud en vervanging banden. Conform prijsopgave en goede informatie vooraf over de banden. Ik ga zeker terug naar autobedrijf Jack van Meel

Top service door middel van zeer veel ervaring

N.v.t.

Erg vriendelijk en meedenkend.

Toen ik aankwam was het personeel erg vriendelijk. Ik heb wat te drinken gekregen en werd direct geholpen. Tevens waren ze erg geïnteresseerd in mijn wensen. Top zaak!

Kwaliteit en erg snel

Erg vriendelijk personeel die kijkt naar wat je echt nodig hebt! Snelle service tegen goede prijs, meer wil je eigenlijk niet! Top

Geweldig geholpen altijd

Vakmensen en betrouwbaar

Zeer professioneel

Zeer professioneel bedrijf met verstand van zaken

Zeer goed garagebedrijf

Betrouwbaar, net bedrijf, goede snelle service, vriendelijk en behulpzaam personeel. Kom al jaren bij Jack en ben zeer tevreden.

Staan altijd voor je klaar!

Goede en snelle service.

Uitstekende service

De monteur wist direct aan te geven welke problemen er waren aan mijn auto. Dit in vergelijking met andere bedrijven, waarbij er zogenaamd een heleboel mis was met mijn auto. Mijn auto heeft nog nooit zo goed gereden. Vakmanschap, voor een scherpe prijs!

Geweldige service die je hedendaags niet meer ziet!

Jack is de monteur voor alle zaken rondom uw auto. Betrouwbaar, eerlijk en goedkoop. Wij keren vanaf nu altijd terug naar Jack voor de onderhoud en service aan onze auto's. Kortom perfect!

Goed voor regulier onderhoud / apk

Goed voor regulier onderhoud, merk specifieke reparaties of complexe vraagstukken terughoudend. Kosten bewust en altijd actieve terugkoppeling ivm kosten/tijd. Prettig sfeer en men neemt altijd de tijd om vraag aan te horen

Snelste service en de meest vriendelijke mensen waar ik ooit geweest ben en ik ben bij veel autogara

Ik heb een keer met pech gestaan en ik kon het eerst mogelijke moment dat de garage open ging bij autogarage van Meel terecht. Een betere service ga je nergens vinden.

Servicegericht en top kwaliteit!

Ik heb een afspraak gemaakt voor een simpele service beurt, waarvan ik wist dat mijn Volkswagen polo we het nodige mankeerde. Doordat autobedrijf Jack van Meel aan de voorkant volledig transparant was over de kosten zijn er geen verrassingen meer ontstaan (zelfs toen er nog enkele kleine onderhoudswerkzaamheden bij kwamen, want de prijs bleef hetzelfde). Dit heb ik als erg prettig en professioneel ervaren. Ik beveel autobedrijf van meel dan ook bij mijn vrienden, familie en kennissen aan!

Altijd service gericht bezig

Altijd top en service gericht

Positief

Vriendelijk en goede service

Ik werd geholpen zoals ik geholpen zou willen worden

Super autobedrijf

Onze ervaring met Jack v meel is super goed onze bedrijfs auto en de auto van onze zoon gaat sinds kort naar jack Hebben een probleem gehad met een gebroken distributieriem en heeft jack super opgelost en rijdt weer als een nieuwe Dus hoop dat wij nog lang bij jack mogen komen

Perfecte service voor een ideale prijs!

Zoals de titel omschrijft geeft Jack van Meel perfecte service en voor een ideale prijs. Niet te duur en met passie gedreven. Alleen daarom al blijven wij bij Jack van Meel!

Klant vriendelijk, en snel en leveren goed werk af.

klandvriendelijk garage.

Jack van meel ia een man die om zijn vak geeft. En tevens een vakman.klantvriendelijk .en afspraak is afspraak.

Parklaan 3

4941 BA Raamsdonksveer