geweldig

geweldige service vriendelijk en recht door zee

Goed en correct bedrijf

Duidelijk aangegeven wat de oorzaak was van het probleem.

super

goede service komt afspraken na veel kennis

Mijn ervaring met Autobedrijf Jack van Meel is heeel goed

goede service bij onderhoudsbeurten bij een storing snelle aktie's

Goede service, vriendelijk personeel

Erg goede ervaring met de garage. Het personeel is vriendelijk en de service erg goed. Duidelijke communicatie over de reparatie die nodig zijn voor je auto. Een echte aanrader.

Snel en kundig!

Fijn bedrijf, snelle afspraak, duidelijke communicatie en de auto was snel gemaakt. Er worden geen nodeloze dingen in rekening gebracht.

Dit is voor mij een garage waar ik zal blijven als klant zolang ik mag en kan auto rijden.

Betrouwbaar en vakmanschap

Zeer klantvriendelijke service. Denkt mee met de klant. Zeer betrouwbare mensen die staan voor hun vak!

Erg vriendelijk, niet duur, snelle service

Altijd snelle service, heel klantvriendelijk, eerst altijd prijsopgave, niet duur

Service is nummer

Echt een aanrader, zijn eerlijk en denken mee. Zijn bijna altijd instaat om direct te helpen Toppers!!!

Wij zijn zeer tevreden.

Fijn dat je altijd goed geholpen wordt . En ook een goed advies krijgt. En een plus punt kwa betrouwbaarheid.

Uitstekende service!

Paar keer al langs geweest voor verschillende beurten en elke keer snel opgelost door een onwijs klantvriendelijk team. Ga zo door!

Uitstekende service, prettige behandeling

Snelle service

Contact en het oplossen van het probleem op een zeer klantvriendelijke wijze. Probleem was sneller verholpen dan verwacht.

Proffesioneel, efficiënt en vakkundig.

Autobedrijf Jack van Meel is een absolute aanrader! Van vele markten thuis met uitstekende resultaten!

Niks te klagen

Klantvriendelijk,snelle en goede service,niet duur in vergelijking met andere garages,gaan tot het uiterste,komen afspraken na. Kort om nooit geen problemen van dit of dat alles klopt altijd. Ze doen nooit iets zonder overleg. Ook financieel als ze een bedrag zeggen dan klopt dat ook. En tuurlijk zit er wel eens wat verschil tussen maar nooit geen honderden euro's zoals menigden garages spreek uit ervaring. Dus met andere worden goeie garage zonder poespas en zeik en eerlijke mensen echt een aanrader. Met vriendelijke groet, Ricardo

Goede Service

Goede Service en kwaliteit en volgens afspraak !

Zeer goede service

goede service maar niet goedkoop

Geweldige service.

Super bedrijf met hele goede service.

Super bedrijf met hele goede service!

Persoonlijk en goedkoop. Volgende keer weer

Vorige week gebeld voor een spoedreparatie. Nadat ze vertelde hoe goedkoop het was ben ik direct langsgegaan en gingen ze aan de slag. Fijn dat er nog zulke familiebedrijven zijn. Ga de volgende keer zeker weer naar de garage van Jack en zoon Nick

Top bedrijf

Goede en gezellige vak mensen. Goed bedrijf en niet duur

Je word serieus geholpen en zijn zeer vriendelijk

Altijd vriendelijk

Via via bij Jack terecht gekomen. Heel vriendelijk en altijd goede service. Hier kom ik zeker terug!

Parklaan 3

4941 BA Raamsdonksveer