Goede service en eerlijke prijzen.

Afspraken worden netjes afgewerkt, en als er onverwachte kosten zijn wordt er altijd eerst over gebeld.

goede serviche en klant vriendelijk

ik heb geen klachten, echt nog niet 1

het zijn keurige nette mensen, ze staan ierdereen netjes te woord, in de garage of aan de telefoon, ze werken echt goed voor hun vak.

Snelle service,en altijd een oplossing

Vriendelijk personeel.maar hebben helaas langer tijd nodig voor reparatie dan gezegt word

ontzettend goed

Zeer goede service, vakkundig en vooral heel vriendelijk en attent naar de klant

Top, uitstekend, goede service.

Goede service, prettige behandeling, alles in goed overleg en het onderhoud vd auto prima...wat een verademing met zo'n professionele garage in de buurt, waar je als klant nog meetelt....

Persoonlijke en betrouwbare uitstraling en benadering

Er wordt gedaan wat wordt afgesproken. Is er iets gek dan wordt er een betaalbare oplossing gezocht. Goed advies. Korte lijntjes en altijd een fijne professionele uitstraling.

Aardig en vakkundig personeel

Goed geholpen met apk keuring

Geweldige behulpzame eigenaar die je altijd onmiddenlijk helpt !!

Al diverse keren kleine reparaties ter plekke verholpen. Even een ruitenwisser of een lampje kopen en het wordt er onmiddelijk kostenloos opgezet. Fantastisch !

De auto van me moest voor apk keuring De auto starte helaas niet Jack van meel kwam hem ophalen en heeft daar de keuring uitgevoerd Me zoon kan weer een jaar met apk rijden Super service verleend En niet duur

Weer top geregeld

De combo kan er weer een jaar tegenaan

Topgarage

Altijd een persoonlijke benadering, eerlijke prijs kwaliteit verhouding en een uitstekende service. Bijna nooit lange wachttijden , vlotte reparatie tijden mits de omstandigheden dit toelaten. Een authentieke garagebedrijf waar kwaliteit en klanttevredenheid bovenaan staan. Er word altijd meegedacht en je hebt echt het gevoel dat er aandacht is voor je auto.

Zeer kundig voor alle merken

Goede prijs kwaliteit garage goede service eerlijke prijzen

Eerlijke en betrouwbare garage

Goed advies, word snel en kundig geholpen gewoon een goede service.Een fijne garage!

Prettig verlop.

Kan er altijd langs voor een vraag. En dan krijg je ook nog een eerlijk antwoord. Netje gebeld over de kosten van de reparatie. Die ook uitgevoerd is volgens afspraak.

En weer netjes geholpen

Aanrader

Reparatie: Lekke band, slechte zomer/winterbanden

Omleggen van nieuwe all-season banden is snel en goed gegaan, uitstekende service !!

Helemaal top

Heel klantvriendelijk en kon mijn auto na een paar uurtjes alweer ophalen.

Betrouwbaar en vriendelijk!

Erg tevreden over het contact. Het voelt erg betrouwbaar en loopt volgens afspraak

top

goeie service klant vriendelijk

Zeer vriendelijk

Ik ben heel goed geholpen. Ze hebben snel gehandeld en gecommunuceerd over de problemen van mijn auto. Ook hebben ze mijn auto heel snel gerepareerd en gekeurd waar ik erg blij mee ben. Veder zijn de mensen die er werken super vriendelijk en duidelijk.

Snelle en vriendelijk.

Nu al meerdere keren bij Jack geweest. Ik ervaar een hele snelle service en vriendelijk personeel.

Niks op aan te merken

Afspraak gemaakt en op de afgesproken dag 's morgens de auto weggebracht voor een APK-keuring. Rond de middag een telefoontje dat de auto klaar was om opgehaald te worden. Ben erg vriendelijk geholpen.

tevreden, professionele service

tevreden, professionele service

Ik ben tevreden en goede service

Parklaan 3

4941 BA Raamsdonksveer