Als het dan toch moet, dan het liefst klantvriendelijk en goed!

Fijn om een garage in de buurt te hebben met een persoonlijke, klantvriendelijke en deskundige benadering.

Vriendelijk en professioneel

Altijd vriendelijk! Ze denken actief met je mee. Ik vind ze professioneel, ze geven ook eerlijk aan wanneer ze het niet weten en met een andere garage willen overleggen bijvoorbeeld.

Volgendekeer kom ik weer met mijn auto naar u bedrijf.

Perfecte service

Perfecte service en vaklieden.

Afspraak snel gemaakt. Vriendelijke mensen.

Uitstekend!

Zeer vakkundige en hulpvaardige mensen. Al jaren onze auto,s bij Jack in onderhoud en altijd tevreden over de goede service!

Zeer betrouwbaar snel en correct behandeld

Zeer vakkundig en zeer klantgericht

Altijd als ik er ben of bel,altijd even aardig en beleefd en geven ze je het gevoel ,dat je bijzonder bent,ook al heb ik maar een Opel corsa. De reparaties worden perfect uitgelegd en gerepareerd.

Prijs kwaliteit uitstekend

Top service en een goede prijs. Altijd even bellen als zich iets op doet.

Ik heb goede ervaringen met Autobedrijf van Meel. Service is goed en de prijs en kwaliteit is ook prima.

Super goed

Duidelijk en snel

Erg fijne omgang en duidelijk in uitleg wat er nodig is en wat de kosten zijn.

Goede, klantvriendelijk en snelle service

Woensdag 29 december had ik slechte en lege accu en door ANWB wegenwacht ben ik weer op weg geholpen, maar die had geen accu bij zicht. Naar garage Jack van Meel gereden en zij hebben gelijk de accu snel en vakkundig vervangen. Top.

Eerlijke mensen met kennis en ervaring!

Auto van mijn dochter en die van mijn vrouw laten keuren. Beide netjes goedgekeurd en daarna nog wat adviezen gegeven. Alles laten uitvoeren en perfect en op tijd weer terug gehad. Heel fijn bedrijf!

Snelle service!

Netjes geholpen en goede service.

Zeer prettig, op zeer korte termijn een afspraak. En het belangrijkste, zeer kundig.

Jack doet wat je vraagt

Bij Jack gaat het zoals het hoort even bellen en overleggen bij onvoorziene zaken Er word gewoon gedaan wat er afgesproken word voor n nette prijs

Prettige ervaring

Vriendelijk, meedenken, goede uitleg en mooie prijs bij 2 Apk’s

Snelle en goede service

Hele snelle service

Ondanks de drukte hebben ze mij binnen een dag geholpen en mijn auto gerepareerd. Vriendelijke mensen, goud werk voor een goudeerlijke prijs! Een aanrader voor als je een garage nodig hebt!

Top Service en duidelijke communicatie en dienstverlening.

Al jaren klant van Jack hier ben je nog een persoon en geen nummer!

Zeer positief

Er was iets mis met mijn versnellingsbak. Gelukkig kon ik daar snel terecht en kon het probleem snel verholpen worden. Snelle service, aardig personeel, nette prijzen.

Goed en snel geholpen,

Mijn ervaring met autobedrijf Jack van Meel is zeer positief