geweldig

prima service, goede prijzen, kwaliteit

Zo blij met deze garage.

Zeer vriendelijk personeel, wederom geweldige service; accuprobleem was ook heel snel verholpen. Bedankt heren, jullie zijn top!

Professionele garage met vakbekwame mensen.

Correct en netjes geholpen. Geweldige service.

Klantvriendelijk en deskundig geholpen

Ondanks de drukte en de overvolle agenda, in de vakantieperiode, toch nog een gaatje in de agenda weten te vinden om mijn auto te repareren. Goede uitleg gekregen zowel vooraf, als ook achteraf.

Vlot en eerlijk.

Vlotte bediening eerlijke voorlichting en een leuke sfeer waarin alles wordt afgehandeld.

The Best

As usual very professional and very fast for good price.

Geweldig!!!!!

Hulpvaardig en meedenkend bedrijf,zoals het hoort! Chapau!

Erg fijne ervaring

Goede communicatie. Bellen netjes om te overleggen als er nog meer aan gedaan zou moeten worden. Erg vriendelijk en nemen de tijd voor je.

Meerdere ondeehoudsproblemen snel, goed en tegen redelijke vergoeding oogelost

Agenda was vol gepland en in 2 dagen tijd vrijgemaakt om mij precies op tijd auto gereed op te leveren.

keurig geholpen

zeer netjes geholpen zeker een aanrader voor anderen die nog naar een goede garage op zoek zijn.

Zo’n correct bedrijf.

Zo’n correct bedrijf.

Altijd goed geholpen.

Vriendelijke mensen.

Fantastisch

Je wordt er altijd super geholpen. Ik ben heel erg tevreden over deze garage.

Super goede service

Vriendelijk goed personeel

zeer positief

heel goede servicve bij de keuring netjes gebeld voor reparatie en goed herstelt

Super vriendelijk en snel geholpen!

Super vriendelijk en snel geholpen!

uitstekende service

een uitstekende goede service

Fijne garage

Goede service en goede prijs

Goede snelle service.

Snelle service, goede kwaliteit met goed advies.

Ben tevreden met het persoonlijk contact

Het telefooncontact en het contact bij de garage zijn voor mij helder en duidelijk.

Altijd fijn

Denken mee, geven eerlijk advies en maken alles prima

Goede snelle service, advies op maat

Een betrouwbare vakgarage, super aardig personeel. Zeker aantebevelen.Alleen maar positief!

Gewoon tevreden

Giede service na een onderhoudsbeurt, maar was ik al toen ik goed geholpen werd met de autoband van mijn dochter

Parklaan 3

4941 BA Raamsdonksveer