Laden reviews...
145 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen een overwegend positieve ervaring bij de garage. Klanten prijzen het vriendelijke personeel, de betrouwbaarheid, en de duidelijke communicatie. De doorlooptijden zijn doorgaans snel en de prijzen redelijk. Over het algemeen voelen klanten zich goed geholpen en keren ze terug voor onderhoud en reparaties.
Perfecte en snelle afhandeling.
22 July 2026
Jan
Klantvriendelijk, meedenkend Positive ervaring Dit is en blijft mijn garage
20 July 2026
John
Raamsdonksveer
Prima geholpen door deze garage.
16 July 2026
Patricia
Geertruidenberg
Apk en kleine beurt gehad aan de auto. Als er iets aan je auto aan de hand is laten ze dat altijd netjes weten dit x gelukkig niks aan de hand. Auto ruikt weer lekker en kan er weer een jaar tegenaan. Goed vriendelijk personeel en zelfs met de hitte werken ze tot de laatste minuut
13 July 2026
Ilse
Ra
Prima garage goed overleg
11 July 2026
Leonie
Raamsdonksveer
Afspraak gemaakt voor een APK via de website. Snelle reactie via Whatsapp met datum en tijd. Auto 's morgens gebracht, ze belde netjes over de reparatie die nodig was. Vriendelijk personeel, het bedrijf ziet er keurig netjes uit. Ik zou het iedereen aanbevelen.
9 July 2026
Peter
Raamsdonksveer
Afspaak makkelijk in te plannen via de site. Goede communicatie en kundig. Ik ben tevreden!
8 July 2026
Janine
Raamsdonk
Kon gelukkig weer door de APK. Contact verloop zoals gewoonlijk goed
Stefan
Raamsdonksveer
Ben er nieuw maar had Goed contact en duidelijke afspraken
Tycho
Geertruidenberg
Goede terugkoppeling. Je weet waar je aan toe bent.
Marijn
Raamsdonksveer
Voor een zomerbeurt de auto gebracht na een halve dag weer opgehaald,snelle service voor een goede prijs
5 July 2026
Dianne
Altijd vriendelijk geholpen. Zeer tevreden
4 July 2026
kim
raamsdonksveer
Ik had opeens stukken met mijn auto en Jack heeft mij supersnel geholpen zodat ik weer op pad kon
4 July 2026
Henrike
Raamsdonksveer
Werd gebeld met wat er naast de onderhoudsbeurt gedaan moest worden en kreeg een appje toen ie klaar was. Zeer duidelijke communicatie en goede service!
2 July 2026
Kelly
Raamsdonksveer
Mijn eerste ervaring en zeker niet de laatste. Heel vriendelijk ontvangst, duidelijke communicatie en keurige afhandeling. Dankjewel!
1 July 2026
Debby
Geertruidenberg
Alles gaat volgens afspraak. En de communicatie als er bijzonderheden zijn is uitstekend.
30 June 2026
Marten
Raamsdonksveer
Had een aircoafspraak staat op 25 juni, maar gezien de temperaturen die weken gevraagd of ze niet eerder tijd hadden en gelukkig hadden ze 22 juni tijd hiervoor.huervoir mijn hartelijke dank want tijdens die tropische dagen zat ik lekker koel in mijn auto. Super service. Bedank jack
29 June 2026
Jan
Oosterhout
Een van de beste monteurs, betrouwbaar en professioneel. Ik beveel hem van harte aan
24 June 2026
Krzysztof Baran
goede ervaring. vriendelijk personeel
24 June 2026
marinus
Geertruidenberg
Komen afspraken niet na en proberen veel geld af te troggelen.
Beveelt niet aan
20 June 2026
Carola
Raamsdonksveer
We zijn voor de tweede keer geweest bij Autobedrijf Jack van Meel, eerst een keer voor een kleine beurt en nu weer voor een APK keuring. Alles is goed en volgens afspraak verlopen en dat voor een goede prijs. Bijkomend voordeel voor ons is dat het vlak bij is, das ook heel handig!
19 June 2026
A. Brugel
Raamsdonksveer
Staan altijd meteen klaar.
17 June 2026
Philip
Hele fijne snelle service
13 June 2026
Wim
Geertruidenberg
Ik was mijn afspraak voor mijn apk vergeten smorgens en kon toch nog terecht nadat ik langs was gereden super snel en fijn geholpen bedankt en tot snel!
12 June 2026
Soukaina
Raamsdonk
Ontvangst en benadering duidelijke offerte.
12 June 2026
Jacob