Alles volgens afspraak.

Zie boven

Goede ervaring.

Goed geholpen.

Super geholpen, vriendelijk en klantgericht!

Fijn dat de auto zo snel klaar is en wij onze werkzaamheden weer kunnen voortzetten met deze bedrijfsauto!!

Klantvriendelijk

Mijn auto moest voor apk keuring. Ik moet terug naar huis lopen maar omdat ik zeer slecht ter been ben rijd er iemand mee en brengt mij thuis. Ik vroeg of de auto dan voor 14u klaar kon zijn dan kon degene mij weer brengen. Geweldig!!!! hij was om 13 uur klaar!!! DANKJEWEL

Heel tevreden

Ik ben erg te vreden met de manier waarop de mensen omgaan met de klanten.

In goed overleg worden afspraken gemaakt en reparaties uitgevoerd.

Super goede service

Auto startte niet. Kon gelijk snelstarter ophalen zodat ik na de garage kon komen. Die zelfde dag nog een nieuwe accu geplaatst. Super snel en goed geholpen.

Snel en klantvriendelijk

APK keuring

Vriendelijk personeel, goed geholpen en bij kosten wordt je eerst gebeld..

goede service !

Alles volgens afspraak en op tijd klaar !

Zoals altijd netjes

Snel en vriendelijk geholpen en je wordt ook netjes gebeld mochten er extra kosten zijn.

Super service

In de week van de carnaval een probleem met de auto gehad en in goed en netjes overleg is deze toch heel snel gerepareerd. Ondanks dat mijn auto even tussendoor kwam. Heel erg bedankt mannen van de garage Top service en goede communicatie zeker aan te raden

Een fijn en betrouwbaar bedrijf

Mijn ervaring is dat ze zeer betrouwbaar bedrijf is. Laatst een Apk beurt laten doen. Denken meer en laten altijd weten wat er gemaakt moet worden voor de APK. We zijn dik tevreden . Tot de volgende keer.

Jammer dat ik 3 x terug moest komen voor mijn snelheid controle uit te laten zetten maar ondanks dat kom ik snel als er weer is met de auto snelle service dank

Professioneel en vakbekwaam

Er noest behoorlijk wat gebeuren plus keuring. Dit met een tijdsdruk want het moest in 1 dag gebeuren en dat is gelukt. Erg blij en tevreden

Eerlijke prijzen, goede service

Vertrouwd adres voor onderhoud van mijn auto. Eerlijke mensen die je goed helpen!

Zoals gewoonlijk alles weer volgens afspraak verlopen.

Afspraak gemaakt, appje ter herinnering en een appje toen de auto de kleine beurt had gehad en nog een kleinigheidje was nagekeken. Veel grote autobedrijven kunnen hier een voorbeeld aan nemen.

goede service

fijne mensen, daar kun je mee vooruit

Wederom tevreden

Goede service en fijne sfeer

Hele goede service

“Topservice

“Heel vlot geholpen en erg vriendelijk. Ik raad het zeker aan.”

Zeer positief

Klant vriendelijk en goed personeel

Goede en snelle service.

Goede service voor een eerlijke prijs.

Goede service!

Snelle service

Snel, netjes en goed geregeld zoals altijd

Zie boven

Parklaan 3