Prettige sfeer en aardige mensen
Altijd goed, vriendelijk en kundig
Ik was op de hoogte van elke stap. Denk dat het resultaat beter dan ooit in de boeken kan. Als het weer eens nodig is, kom ik met plezier naar deze tandarts terug.
Goede service en een deskundig advies
Fijne praktijk! Vriendelijk personeel.
Controle goed behandeld
mijn ervaring is goed prima en vriendelijke Tandarts en Assistentie
Wat een leuke assistentes troffen wij! Ons gezin was opgesplitst tijdens het bezoek en beide assistentes gaven onze dochters allerlei uitleg. Vooral mijn oudste dochter vond de controle wat spannend, maar je zag haar ontspannen hierdoor, zo fijn! Ondanks dat het druk was, namen ze echt even de tijd voor ze, waardoor het naar de tandarts gaan nadien zelfs leuk voor ze was!
Ik en erg tevreden. Ondanks dat ik erg bang ben ga ik ieder half jaar heen. En wordt fijn geholpen.
Zeer prettige medewerkers en Bleeker is de beste tandarts die ik ken. Mooi concept zoals Bleeker werkt.
Mijn ervaring is goed met deze praktijk
Ik ben heel bang maar werd erg goed gerustgesteld Alles werd stap voor stap uitgelegd ze vertelde iedere stap wat ze ging doen vroeg heel vaak of het ging als dat nl niet het geval was dat stopte ze even maar door haar rust die se uitstraalde en dat ze elke keer zei wat se ging doen ging het goed en kon ze in 1 keer door dus ik ben heel terveden
Vind het jammer dat ik zeker 20 minuten moet wachten voor ik aan de beurt ben terwijl je afspraak hebt
Ondanks het feit dat ik net voor een weekend belde, werd ik vriendelijk te woord gestaan, werd er met mij meegedacht wat er mogelijk was. Ik kon uiteindelijk toch nog komen en ben zeer goed behandeld .
Nu weet ik waar het nummer vandaan komt ‘het is altijd lente in de ogen van de tandartsassistente’. Ontzettende fijne tandarts met een hart voor de zaak. Dikke duim.
Ik was al een hele tijd niet naar de tandarts geweest vanwege angst en uitstelgedrag ;-) Ik vertelde wat me bezig hield. Daar werd enorm respectvol en begripvol mee om gegaan. Het personeel is heel vriendelijk. Tandarts heel kundig. Wat ze doen vertellen ze aan je zodat er geen onverwachte dingen gebeuren. Ik ben zeer tevreden hoe alles is verlopen en heb direct een nieuwe afspraak gemaakt voor controle.
Een goede tandarts
Kom hier al heeeeeeeeel lang
er wordt rustig de tijd voor je genomen hebt niet het gevoel dat je maar een nummertje bent. en met pijn klachten wordt er altijd wel een plekje gezocht dat je niet te lang hoeft te wachten.
Goede behandeling
Goede tandarts.
Professioneel en vriendelijk geholpen. Duidelijke uitleg over de vervolgbehandeling.
Smorgens gebeld met een klacht, en smiddags geholpen. Netjes zorgvuldig en snel geholpen. Dit is zeker mijn hobby niet maar ik ben tevreden met deze tandarts.
Groenendael 233D
8271 EM IJsselmuiden